< Note >
< Note >
kantoniou έγραψε:ΥΓ: To Stonic ακομη το περιμενουμε απο την Κορεα, 5 μηνες και βαλε, και μου λενε για Σεπτεμβριο

kantoniou έγραψε:Το εβαλα στο αλλο θεμα σαν υστερογραφοΑνάλογη καθυστέρηση έχει και το Ρίο ενός γνωστού στη μαρτυρική μεγαλόνησο. Μου κάνει πολύ εντύπωση.kantoniou έγραψε:ΥΓ: To Stonic ακομη το περιμενουμε απο την Κορεα, 5 μηνες και βαλε, και μου λενε για Σεπτεμβριο
Μεσα Ιουλιου => τέλος Ιουλιου => αρχες Αυγουστου => 5 Σεπτεμβριου...![]()
Αν και, οπβς ειμαι τωρα δεν μπορω να οδηγησω, οποτε δεν χαλαστηκα πολυ
) εχουν φοβερες καθυστερησεις λογω παραγωγης σε εργοστασιο στην Κορεα. Δεν καθυστερει η παραγωγη, αλλα η φορτωση στο καραβι. Και οτι η ελληνικη αγορα ειναι "ριγμενη" στην προτεραιοτητα, λογω αμελητεου μεγεθους. kantoniou έγραψε:O πωλητης λεει οτι τα συγκεκριμενα μοντελα (Ριο και ΣτονιτςΑπό την άλλη σε diesel Stonic κάνουν προσφορές, προφανώς για ετοιμοπαραδοτα.) εχουν φοβερες καθυστερησεις λογω παραγωγης σε εργοστασιο στην Κορεα. Δεν καθυστερει η παραγωγη, αλλα η φορτωση στο καραβι. Και οτι η ελληνικη αγορα ειναι "ριγμενη" στην προτεραιοτητα, λογω αμελητεου μεγεθους.
Τωρα, τι παραπανω απο αυτα ισχυει, δεν εχω ιδεα (ισως και τπτ).
cosneo έγραψε:Σέρβος παραθεριστης στα Φλογητα με το καινούριο Ceed που μοιάζει με Panamera μου είπε ότι έχουν και εκεί πολύ αναμονή ιδίως στα βενζίνης. Έχουν πολύ ζήτηση εκεί. 5 μήνες το περίμενε και αναγκάστηκε να επιλέξει και άλλο χρώμα από την αρχική του παραγγελία .. Για το Stonic που τον ρώτησα το ίδιο μου είπε.Δεν είμαι ο μόνος φορουμιτης στα Φλογητά αυτές τις ημέρες;;
Παρεμπιπτόντως αυτό το Ceed είναι πανέμορφο!
H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]