Καταρχήν το αμάξι δεν είναι για εμένα αλλά του μπάρμπα μου.
1) Κατανοητό όσον αφορά την παλαιότητα του μοντέλου και εν μέρη συμφωνώ. Αυτό έχει όμως και μια θετική πλευρά για έναν άνθρωπο 63 ετών ο οποίος σε καμιά περίπτωση δεν είναι early adopter. Το αμάξι έχει περάσει "παιδικές ασθένειες" έχει κάνει τον κύκλο ζωής του διορθώνοντας όποια κατασκευαστικά προβλήματα ( σε όποιον βαθμό).
Οπότε το να πάει σε μια Stelvio ή ένα XC060 και να κάνει το "πειραματόζωο" θα ήταν δύσκολο. Μόνο η GLC μπορείς να πεις ότι είναι περισσότερο καιρό στην αγορά οπότε και θα μπορούσε να είναι η πιο λογική επιλογή αλλά η εξέταση του αυτοκινήτου από αντικειμενικό μάστορα ήταν έως αδύνατη.
2) Όσον αφορά το αμφίβολης κατάστασης του αμαξιού λόγω μεταχειρισμένου, το αμάξι είναι γραμμένο στην BMW Hellas και το έχει η επίσημη αντιπροσωπεία στην Καβάλα. Έχει 4.000χλμ και έχει 2 χρόνια εγγύηση.
3) Τον εξοπλισμό που έχει το αμάξι για καινούργιο πρέπει να σκάσεις 77.000€. Είναι αρκετά δέλεαρ για κάποιον που δεν τον νοιάζει να έχει ότι πιο τελευταίο κυκλοφορεί.
4) Επειδή οδήγησε και την GLC και το Q5 και τελευταίο το X3 Mpack, του άρεσε περισσότερο απ'όλα στον δρόμο, ήταν πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Λόγια του. Το Mpack είναι βέβαια λίγο πιο σκληρό με τους 20αριδες τροχούς και την πιο σκληρή ανάρτηση αλλά του είπαν ότι μπορεί να αλλάξει με 18αριδες τροχούς. Ίσως βελτιωθεί κάπως...
5) και σημαντικότερο, του κάνανε το καλύτερο deal στο αμάξι που είχε να ανταλλάξει οπότε και λιγότερα λεφτά από την τσέπη του θα έπρεπε να εκταμιεύσει.
Αυτές είναι οι σκέψεις μου...