Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
dimviii έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:
NiTse έγραψε:Το duster πάντως πετρέλαιο τετρακίνητο στην πλούσια έκδοση νομίζω καβαντζάρει πλέον τις 20.000 €.
Άσε το duster και κοίτα και αυτό: https://www.car.gr/22995748-lada-niva-taiga-5d-euro-6
Είναι και euro 6 το εργαλείο.

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν το φέρανε πριν 10 χρόνια το 5θυρο. Θα είχε πουλήσει σαν τρελό.

γιατι δεν υπηρχε/υπαρχει αντιπροσωπεια
Τότε υπήρχε ρε συ...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#599842 Το θέμα έχει βρει καλό ρυθμό.... ίσως έχει εκτροχιαστεί λιγάαααακι. Περιμένω να συνεχίσει έτσι για λίγο (btw είδα και μια πολύ ωραία κατάμαυρη Lamborghini Urus σήμερα) και μετά από λίγο ο ενδιαφερόμενος θα βρει κάτι να του κάνει κλικ και τότε περιμένω την έκπληξη.
Τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο; https://www.car.gr/23652618-bmw-116-automatic
Παραμένει πισωκίνητος με καλό τιμόνι, 5 πόρτες, οικονομικός και καλοτάξιδος χωρίς υπερβολές. Και πρίμιουμ.
Αναρωτιέμαι τι είναι καλύτερο, να είσαι ψείρας (γκουχ γκουχ) και να βρίσκεις ψεγάδια και να απορρίπτεις τα πάντα ή να είσαι ανοιχτός και να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. :hmmm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#599843 Δευτέρα οδηγάω το νταστερ 4χ4 και όπως φαίνεται το κλείνω
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#599857 Μηχανικά είναι αρτιοτατα είτε σαν diesel είτε σαν βενζίνης. Με εντολή ... Nissan, είναι αξιόπιστα!
Αν θες να βρεις "κουσούρια" τσέκαρε ποιότητα υλικών και συναρμολογισης και το infotainment.
Τα όρια ικανότητας της 4κινησης τα θέτουν τα λάστιχα του και όχι το σύστημα του. Σαν να θυμάμαι οτι το δίνουν με ψιλομαπα λάστιχα αν και μπορεί σε off road πολύ καλύτερα.
Και δες τι παίζει με ετοιμοπαραδοτα γιατί έχουν ακόμα και τώρα κάτι τρελές αναμονές.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#599867 Ετοιμοπαραδοτο θα πάρω και θα έρθει σε 10-12 μέρες

Εάν το πάρω...

Τελικά φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή. Θα δείξει μεθαύριο
Άβαταρ μέλους
By gianik
JBT έγραψε:Ετοιμοπαραδοτο θα πάρω και θα έρθει σε 10-12 μέρες

Εάν το πάρω...

Τελικά φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή. Θα δείξει μεθαύριο

Επειδή έχω μπερδευτεί, τα οικονομικά δεδομένα άλλαξαν. Άρα μένουμε σε 4κινηση κ πετρέλαιο;

.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#599881 Μεταχειρισμένο δεν παίρνω τελικά.

Οπότε μένει το καινούριο. Εάν πάω σε μικρό τότε μονόδρομος το c3

Τα έβαλα από εδώ τα έβαλα από εκεί κι είπα να ανέβω κατηγορία και είδα το νταστερ

Αφού όμως θα πάω σε τέτοιο, τότε μόνο εάν θα ήταν 4χ4, αλλιώς δεν έχει νόημα

Εντωμεταξύ είδα σε βίντεο ότι η 1η του είναι σαν να μην υπάρχει :lol: σαν τα φορτηγά δηλαδή, πολύ κοντή :twisted:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#599883 Θα έλεγα να ξαναδείς το C3. To Duster δεν νομίζω να έχει καλύτερη κύλιση, άλλωστε στο προηγούμενο Clio βασίζεται, συν ότι μπορεί στο budget σου να έχει περισσότερο εξοπλισμό.

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#599887 Θα δείξει για την κύλιση

Κατά τ' άλλα μιλάμε για εντελώς άλλο πράγμα

Έχω φίλους που το έχουν και ταξιδεύουν συνέχεια λόγω δουλειάς και λένε τα "καλύτερα"

Για να δούμε...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#599896 Αν σκοπεύεις να βγαίνεις εκτός δρόμου, είναι εξαιρετικό το Duster. Όπως επίσης είναι πολύ άνετο και έχει πολύ μεγάλους χώρους.
Σε όλα τα υπόλοιπα, ακόμη και ένα C3 είναι πολύ καλύτερο αυτοκίνητο.
Από την άλλη, το τοπικό έχει αποκτήσει μια άγρια ομορφιά παραφροσύνης, οπότε γιατί όχι και το Duster;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#599914 Πάντως diesel 4x4 πρέπει να προσεγγίζει το 20αρι.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#599917 Αν είχα ανάγκη για χώρο για καρότσι όταν έπαιρνα αμάξι ή είχα δεύτερο θα το τσιμπούσα και εγώ. Ικανότατο εκτός, τα έχω δει ψιλό λαηβ με σωστά εκτός δρόμου λάστιχα από οδηγούς της bonatti αβαξ
Άβαταρ μέλους
By JBT
#599924 Κλαρκ θα σε ακολουθήσω σε κάποια φάση να ξέρεις

Θέλεις δε θέλεις δηλαδή :lol: :lol:

Όντως στο 20αρι βγαίνει :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#599926 Για τετρακίνητα στα 20 είναι μονόδρομος.
Με 2-3 χιλιάρικα επιπλέον παίζει και το sx4 scross σούπα μουπες (αν αντέχεις να το βλέπεις), αλλά μόνο βενζίνη νομίζω.
Στον ΗΦ που έχει βίτσιο με κάτι τέτοιες καρικατούρες, μάλλον θα αρέσει :shifty: