Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By markvag
drenie έγραψε:Γιατί οι μαντραχαλοι δεν αγαπιούνται;

.

Δεν έχουμε πρόβλημα με οποιαδήποτε σχέση μεταξύ συναινούντων ενηλίκων! :rtfm: :shifty: :lol: :lol:

g8777 έγραψε:
Volvo XC90 nass. Ας βγει και το 2117. :rtfm:

Ωωωωωω είπε τις μαγικές λέξεις τώρα... :inlove: Δεν ξέρω γιατί, αλλά μ' αρέσει πολύ αυτό ως σαλόνι με ρόδες... :inlove:

Κυκλοφορεί κιόλας. Έχω δει και στο δρόμο με Ελληνικές πινακίδες και σε αντιπροσωπεία μέσα στην έκθεση... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Κίκιζας . έγραψε:Εδω ειναι ο αρχηγος της κατηγοριας στο στροφιλικι και φερει το μαγικο "κωδικο" GTS, αλλα κοστιζει και τα διπλα απο αυτα που συζηταμε στην κουβεντα...

Εικόνα[/url]

Ποιος τα κατουράει μετά τα sedan και τα παραsedan με τέτοια κούκλα εργαλείο. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#281834 "Understeer - Wobble
Understeer - Wobble
Understeer - Wobble
"

Ο Νουρέγιεφ των suv , ο γητευτής των 2 τόννων , ο Σάουρον των ESP

Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
georgetz έγραψε:"Understeer - Wobble
Understeer - Wobble
Understeer - Wobble
"

Μιλησα εγω για την Turbo? Eεεεεεε? :rtfm: :lol:

...πισω στο θεμα μας τωρα, και λιγη προπαγανδα... :shifty:

Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Giuseppe Busso έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:Εδω ειναι ο αρχηγος της κατηγοριας στο στροφιλικι και φερει το μαγικο "κωδικο" GTS, αλλα κοστιζει και τα διπλα απο αυτα που συζηταμε στην κουβεντα...

Εικόνα[/url]

Ποιος τα κατουράει μετά τα sedan και τα παραsedan με τέτοια κούκλα εργαλείο. :inlove:

Αν δεν θες έστω την επίφαση του soft roading (γιατί για off roading δεν κάνουν αυτά τα ψευτο -τζιπ", εκτός από τα LR), ένα καλό χαμηλό είναι σαφώς καλύτερο και ομορφότερο αυτοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#282046 Μάπα και το F Πασέ ->

το σκηνικό το έβλεπα live (μέσω Φατσομπουκίου) και είναι ακριβώς όπως τα περιγράφει
το παλικάρι στα σχόλια του ΣυΣωλήν. Ήταν υπερβολικό το σταντ αλλά και οι αναρτήσεις του
δεν πείθουν και πολύ.

Γενικά , μάλλον θα συμφωνήσω με το Δία, πολύ ωραία οχήματα αλλά ειλικρινά αν δεν υπάρχει κάποιος
ιδιαίτερος λόγος offroad , τότε ένα κλασικό sedan είναι χιλιετίες μπροστά.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#282057 Παίδες, υποτιμάτε τα μάλα τη θέση οδήγησης των SUV.
Μπορεί εδώ να λέμε για τη χαμηλή θέση οδήγησης της 3άρας και της Giulia τώρα, αλλά αγοραστές από 40 ετών και άνω (και με κοιλούμπα αν θέλετε), λατρεύουν την ψηλή θέση οδήγησης και την άνετη πρόσβαση των SUV.
Ακόμη και εγώ που δεν είμαι σε τέτοια ηλικία, αλλά ούτε έχω ανατομικό πρόβλημα στο να κάτσω χαμηλά, είναι φορές που σε χαλαρό cruising ή έπειτα από φαγοπότι με οικογένεια, απολαμβάνω αυτή τη θέση.
Ξεκολλάτε λίγο. Είναι απείρως καλύτερα τα sedan. Σε τι; Μήπως ο πατέρας μου και ο κάθε αντίστοιχος οικογενειάρχης, θα κάνει σπορ οδήγηση;
Είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια, αυξάνονται τα κάθε λογής SUV στην αγορά;
Προφανώς και όχι και προφανώς θα υπάρχουν λόγοι που συμβαίνει αυτό.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
georgetz έγραψε: Μάπα και το F Πασέ ->

το σκηνικό το έβλεπα live (μέσω Φατσομπουκίου) και είναι ακριβώς όπως τα περιγράφει
το παλικάρι στα σχόλια του ΣυΣωλήν. Ήταν υπερβολικό το σταντ αλλά και οι αναρτήσεις του
δεν πείθουν και πολύ.

Eξαιρετικο παραδειγμα, και ακομα πιο εξαιρετικο συμπερασμα.... :dizzy:
Καθοτι φυσικα ειναι οτι πιο συνηθισμενο να κυκλοφορουμε με τα -pre production κιολας- SUV με...τους δυο πλαινους τροχους στον αερα, και οταν μετα το επαναφερουμε βιαια στην φυσικη του θεση και "σκασουν" πχ οι αεραναρτησεις, ή να καει καποιο κυκλωμα, ή να υπαρχει απωλεια-διαροη υγρων πχ στην εξαγωγη/εξατμιση, ή κατι που προκαλεσε αυτο το φουμο, να βγαλουμε ΜΑΠΑ το προιον! :metalo:

georgetz έγραψε:Γενικά , μάλλον θα συμφωνήσω με το Δία, πολύ ωραία οχήματα αλλά ειλικρινά αν δεν υπάρχει κάποιος
ιδιαίτερος λόγος offroad , τότε ένα κλασικό sedan είναι χιλιετίες μπροστά.

...ενταξει, εσυ οταν ειναι να παιξεις σε αυτη την κατηγορια budget (που στο ευχομαι, οπως γενικοτερα σε καθεναν να αποκτησει αυτο που θελει, δεν το λεω ειρωνικα... :iconcool: )
παρε sedan, sw...Μεχρι τοτε βεβαι ριχνε και καμμια ματια με κατι ατυπες κοντρες ακομα και σε πιστα που κατι εργοστασιακες Cayenne ξεφτιλιζουν sport sedan... :whistlink:

http://fastestlaps.com/tracks/balocco
Στο Μπαλοκο πχ γρηγοροτερη η Cayenne απο: wrx sti, 335i coupe, Maseratti quattroporte (400ps), Audi S6 (435ps) και παει λεγοντας...

http://fastestlaps.com/tracks/millbrook ... ng-circuit
Και στην πιστα στο Milbrook, ενδεικτικα ιδιο χρονο η Cayenne Turbo με S2000...

http://fastestlaps.com/tracks/blyton-park-outer-circuit
Στο Blyton Park, γρηγοροτερη απο Jaguar XFR (510ps) και Audi RS6 (560ps)

Αυτα ετσι ως μια ιδεα, για να μην λεμε οτι ΘΕΜΕ, αμαλαχειναουμ! :lol: :s_biggrin

Γενικοτερα,συμφωνω και εγω με τον Δια...Στην προκειμενη βεβαια, λιγο η τεχνολογια που σε καποιες μεμονομενες παραμετρους εχει...καλπασει, σε σημειο που να εξισορροπει (σε ενα βαθμο) το υψηλοτερο κεντρο βαρους (βλεπε αεραναρτησεις, αλουμινενια ψαλιδια ή και σασι ελαφρυτερο, αλλα και τροχους διαμετρου 20'' ή και περισσοτερο, με ελαστικα υψηλων επιδοσεων σε ασφαλτο) λιγο οι σπορ αλλα και αποτελεσματικες ρυθμισεις της Porsche και το αποτελεσμα μπορει να εντυπωσιασει, σε σχεση με καποια sedan που διατεινονται οτι ειναι sport...

Eντωμεταξυ, με ενα σχολιο του εσυ-σωληνα, και ενα μονο Video, καταληγεις πανεκολα στο θαψιμο... :lol: :whistlink:
Για ριξε μια ματια σε καμμια δεκαρια video, αρθρα κτλ, και μετα ευχαριστως να το συζητησουμε... :iconcool:
Τελευταία επεξεργασία από Κίκιζας Γρηγόρης και 21 Ιούλ 2016, 21:21, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Giuseppe Busso έγραψε:Ακόμη και εγώ που δεν είμαι σε τέτοια ηλικία, αλλά ούτε έχω ανατομικό πρόβλημα στο να κάτσω χαμηλά, είναι φορές που σε χαλαρό cruising ή έπειτα από φαγοπότι με οικογένεια, απολαμβάνω αυτή τη θέση.

Εγώ πάλι όχι, αλλά δέχομαι ότι είναι θέμα προσωπικό.

Giuseppe Busso έγραψε:Ξεκολλάτε λίγο. Είναι απείρως καλύτερα τα sedan. Σε τι; Μήπως ο πατέρας μου και ο κάθε αντίστοιχος οικογενειάρχης, θα κάνει σπορ οδήγηση;

Μα εσύ το έθεσες έτσι, συγκρίνοντάς τα SUV με τις μπερλίνες. Και κουκλιά κιόλας οι φαγάνες; :dizzy:

Giuseppe Busso έγραψε:Είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια, αυξάνονται τα κάθε λογής SUV στην αγορά;
Προφανώς και όχι και προφανώς θα υπάρχουν λόγοι που συμβαίνει αυτό.

Ναι αμέ. Ο ίδιος λόγος που πριν 20 χρόνια ο κάθε πικραμένος έπαιρνε σοβαρό 4x4 επειδή ήταν in fashion και ας μην πάτησαν αυτά πότε τους χώμα. :svivhaha:
Τουλάχιστον εγώ έχω και 2-3 κολλήματα σε λάσπη/χιόνι για να πω ότι το πήγα όπως έπρεπε... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#282072 Δία, when money talks, ο κατασκευαστής ακολουθεί και κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο. Εκτός αν θέλεις οι εταιρείες να πάνε να κάνουν παρέα στη Lancia.
Κατά τη γνώμη μου, είναι αδιανόητο εν έτει 2016, μαζικός κατασκευαστής, είτε με λίγες, είτε με πωλήσεις επιπέδου Toyota-VW, να μην έχει τουλάχιστον ένα SUV στη γκάμα του.

Σχετικά με την Macan GTS: δηλαδή όσο φακλάνα και να είναι αυτό το SUV, εσύ το βλέπεις άσχημο στη φωτογραφία που ανέβασε ο .; Άσε δε που το σχήμα του θυμίζει hatchback και όχι κουτί, απλά είναι υπερυψωμένο.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Giuseppe Busso έγραψε:en money talks, ο κατασκευαστής ακολουθεί και κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο. Εκτός αν θέλεις οι εταιρείες να πάνε να κάνουν παρέα στη Lancia.
Κατά τη γνώμη μου, είναι αδιανόητο εν έτει 2016, μαζικός κατασκευαστής, είτε με λίγες, είτε με πωλήσεις επιπέδου Toyota-VW, να μην έχει τουλάχιστον ένα SUV στη γκάμα του.

Δεν είπε κανείς να μην έχει SUV GB μου. Άλλο αυτό όμως και άλλο ότι είναι δήθεν το πιο καλό πράγμα που συνέβη since sliced bread. :iconcool:

Giuseppe Busso έγραψε:Σχετικά με την Macan GTS: δηλαδή όσο φακλάνα και να είναι αυτό το SUV, εσύ το βλέπεις άσχημο στη φωτογραφία που ανέβασε ο .; Άσε δε που το σχήμα του θυμίζει hatchback και όχι κουτί, απλά είναι υπερυψωμένο.

Δεν βλέπω κανέναν λόγο να το πάρει κανείς για οικογενειακό, εκτός αν θέλει κάποια εκτός δρόμου ικανότητα. Ειδεμή, μια Panamera είναι πολύ καλύτερο αυτοκίνητο. Και ναι, μου φαίνεται φακλάνα. Από σένα που έχεις εικόνες από Quattroporte μου κάνει αλγεινή εντύπωση. :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#282083 ...καλα δεν εχετε δει-ακουσει εστω καμμια Macan S (βενζινη) να "φορτωνει" σε απλωμενη καμπη... :help:
Εμενα μου στραβωσε το σαγονι...Το εργαλειο ειναι ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ!!! :rtfm: ΤΕΛΟΣ!

P.S Δια η -ετσι κι αλλιως πολυ καλη σε οδικη συμπεριφορα- Panamera μπροστα στην Macan, ειναι σχεδον ΜΙΣΟ αυτοκινητο ΑΚΟΜΑ σε μηκος (που λεει ο λογος... :lol:) Ειναι παντως 32cm μακρυτερη σε μηκος

Λαβε και αυτο στα υποψιν, με χειροτερους χωρους μαλιστα για τους πισω... :whistlink:

Koντολογις, καντε και καμμια βολτα με δαυτα πριν τα θαψετε...Δεν μιλαμε για SUV 20ετιας ουτε καν 10ετιας...Τα πραγματα εχουν προχωρησει πολυ...Μια βολτα με RSQ3 που ειχα, μου εδωσε να καταλαβω ΠΟΣΟ πιο πολυ εχουν βελτιωθει τα SUV στο θεμα της οδικης συμπεριφορας. Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για πορσικο και ειδικα οπως ανεφερα οταν φιγουραρει ο κωδικος "GTS" :rtfm: :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#282086 . μου καλή Cayenne κάνει για σύγκριση;

Ρε τι συζητάμε; Τα χαμηλά στρίβουν καλύτερα, αλλιώς θα ήταν ψηλά τα supercars! :rtfm:

Από εκεί και πέρα, του το πηδήψαμε το θεματικό του Νάσου... :oops:

ΥΓ: Πάω για μπύρες, για να μην στεναχωριέται και ο JasonLouk. :iconcool: