Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By JBT
#433259 δεν έχω οδηγήσει έως τώρα ούτε ένα Ρενό που να μην με χαροποίησε στην οδήγηση

δεν συγκρίνεται με καμία άλλη μάρκα (σαν σύνολο)

εγώ δεν θα το είχα καν σαν δίλημμα (ποιο φάκασ τώρα ρε μπούσε...)
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#433272 'Ολα γυρίζουν σε αυτό που είχε πει καθαρά και ξάστερα ο δίπλωματ 1 (ολογράφως: μία) εβδομάδα πριν:

diplomat έγραψε:Οι δύο επιλογές συμβατές με τα θέλω σου είναι το το φόκους και το μεγκάν. Προσωπικά θα πήγαινα 100% στο μεγκάν.

Καλοτάξιδο πούσσε. :superman:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
sargus έγραψε:Τα πίσω φώτα του είναι απαίσια ρε παιδιά!!

Απαισια δεν θα τα ελεγα, ιδιαιτερα ναι!
Απαισια ειναι του Φοκους :lol: ειδικα αν τα δεις και λιγο απο το πλαι

Ενω ο Γαλλος

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By elteo
#433277 Μπουσε RS :rtfm: :innocent:

1,8 280

Άβαταρ μέλους
By JBT
#433300 αν θεωρείς τον εαυτό σου πετρολχεντ, μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις :s_bye
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Giuseppe Busso έγραψε:Εικόνα

Από εδώ
viewtopic.php?p=391159#p391159

Είχα σποτάρει ένα γαλλάκι πριν καιρό. Ο πωπός του είναι πανέμορφος στα δικά μου μάτια. Πιο ωραίος από αυτόν του Focus. Στη μούρη του γάλλου έχω θέμα και θέλει συνήθεια.

Το εσωτερικό του Ford Focus, είναι υποβάθμιση στα δικά μου μάτια σε σχέση με την 147 αλλά και σε συνδυασμό με την εξέλιξη των ετών και τις αναμενόμενες απαιτήσεις που περιμένεις να έχεις. Δηλαδή ρε παιδιά έχω σημείο αναφοράς ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο το 2000 και αυτό δεν είναι εύκολα ξεπεράσιμο. :dizzy:

Παρά ταύτα, το εσωτερικό Megane μου αρέσει πολύ. Εξ αποστάσεως δηλαδή, ό,τι βλέπω στο gt line, είναι ένα σύγχρονο εσωτερικό.
Το Focus από την άλλη, στα λεφτά του και όχι μόνο, έχει τα καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά. Μπέρδεμα η φάση.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
GTS έγραψε:Ναι και το GT εχει.

Έχουν όλα τετραδιεύθυνση;
Άλλο το GT άλλο το GT-Line.