Αυτό που απορρίφθηκε αμέσως ήταν το 308. Απλούστατα γιατί η κατασκευή και το εσωτερικό του μου φάνηκε χειρότερο από του Golf, που δεν είναι και η κορυφή της κατηγορίας.
Το 208 μου φάνηκε συμπαθητικό, μέχρι που άκουσα την τιμή για την πλούσια έκδοση Allure, αυτόματο, βενζίνη μαζί με το αυτόματο φρενάρισμα και μεταλλικό σαν έξτρα, έφτασε στα 18.5Κ. Τρελά λεφτά για ένα σουπερμινι.
Πιο τρέλα λεφτά για το 2008, που αν πας για την ίδια έκδοση, ξεπερνά το φράγμα των 17Κ ΛΤΠΦ και κοστίζει 23,5Κ! Στην έκδοση active με μερικά από τα απαραίτητα έξτρα της allure (φωτοχρωμικός καθρέφτης και αυτόματα φώτα-καθαριστήρες), είναι λίγο κάτω απ'τα 22Κ.
Με απλά λόγια, δεν συμφέρει σε σχέση με το C3 Aircross, που στα ίδια λεφτά έχεις τα πάντα όλα (εκτός οροφής και LED).
Το για ακόμη μια φορά απογοητευτικό συμπέρασμα είναι πως τα χρήματα που ζητάνε είναι τρομακτικά πολλά γι' αυτό που αγοράζεις και φοβάμαι πως αναγκαστικά θα ψάξω στα μεταχειρισμένα. Πρώτος στόχος, Subaru Forester, αυτόματο και ως 2000 κ.εκ, αν βρω καλό ΧΤ ακόμη καλύτερα.
Η
δεν έχει πεισθεί ακόμη, από την άλλη κι αυτή έχει ξενερώσει από το τι πρέπει να πληρώσουμε για τα καινούρια και τι αγοράζουμε στο τέλος...Τιμή στόχος σίγουρα λιγότερα από 10Κ και βλέπουμε.
Το i20 δυστυχώς είναι πολύ μέτριο εσωτερικά, ενώ και εξωτερικά δεν μας αρέσει. Ο τελευταίος σταθμός θα είναι η ΚΙΑ, για να δούμε το Rio.
Δυστυχώς, οι Κορεάτες έχουν κι αυτοί διπλού συμπλέκτη σασμάν, αλλά στην περίπτωσή τους μάλλον το εμπιστεύομαι. Αλλά βρίσκω πιο όμορφα τα ΚΙΑ (πλην του i30 που ξεφεύγει η τιμή).
15 είχα δώσει για το yaris to 13' που τα αμάξια ήταν φτηνότερα , για την έκδοση life που ήταν 2η από το τέλος σε 4 επίπεδα εξοπλισμού . Το κλειδί που έχω είναι το ίδιο με ενός starlet, 0 (μηδέν) κουμπάκια, τουλάχιστον δεν πρόκειται να χαλάσει ποτέ
.
< >
kostis20 έγραψε:Τι χρονολογίας Forester .?Από 2003 και μετά. Όχι πολύ καινούριο γιατί θα είναι ακριβό και θα έχει φόρο.
< A3003 >
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
, το χάλι μας.
Scotch έγραψε:Πέραν του "δεν μπορεί" υπάρχει και το "δεν θέλει". Υπάρχουν άλλοι που δεν έχουν τίποτα στην άκρη και παίρνουν καινούργιο (δάνειο), και άλλοι που έχουν και 100 χιλιάρικα στην άκρη και παίρνουν μεταχειρισμένο.
Σκωτσεζεεεεεεε