Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By markvag
nass έγραψε:- Citroen C-Elysee 1600 100 υπάρχει αυτό το αυτοκίνητο ? :hmmm: Μόνο στο WTCC το έχω δει :lol:

Τυχερέ... :lol: Δυστυχώς κυκλοφορεί και το έχουν δει τα ματάκια μου αρκετές φορές. :lol:

nass έγραψε:Θα πάνε με παιδιά και ένα σετ μπαγκάζια διακοπών να δοκιμάσουν αν χωράνε σε B-crossover.

Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα.

Θα ήθελα να δω όμως τον πωλητή που θα υποδεχτεί μία οικογένεια με πλήρη εξοπλισμό διακοπών! :lol: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
belgarion έγραψε:Διαβασε εξοπλισμο και πες μου τι του λειπει για οικογενειακο αυτοκινητο( και πέρα από εξοπλισμό, επειδη το οδηγησα είναι και πολύ καλό στο δρόμο):
http://configurator.hyundai.gr/configur ... 0tb-120ps/
βεβαια αν θελουν οπωσδηποτε suv αλλαζουν τα πράγματα

Δεν μπορώ να πω ότι λείπει κάτι, φαίνεται πλήρες και σε πιστεύω ότι είναι καλό και στην πράξη.

21 quadra έγραψε:H ποιότητα της Hyundai σήμερα είναι στα επίπεδα ίσως και πιό πάνω από την καλή εποχή των Ιαπωνικών Toyota.

Σαν τα παλιά τογιότα ΔΕΝ έχει. :svivhaha:

Θα τα πούμε αύριο μόλις γυρίσω από το δεύτερο σέρβις της σαιζόν (έχω καθιερώσει δύο/σαιζόν μωρέ, δεσπάωδεχαλάω :lol: ).
Άβαταρ μέλους
By nass
markvag έγραψε:
nass έγραψε:Θα πάνε με παιδιά και ένα σετ μπαγκάζια διακοπών να δοκιμάσουν αν χωράνε σε B-crossover.

Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα.

Θα ήθελα να δω όμως τον πωλητή που θα υποδεχτεί μία οικογένεια με πλήρη εξοπλισμό διακοπών! :lol: :yahoo:

E καλά δεν θα πάνε δα κι έτσι:

Εικόνα

:lol:

Στο μεταξύ ο Mat θάβει το Kona επειδή είναι ίδιο με το Stonic αλλά δεν του αρέσει η φάτσα του (που συμφωνώ ότι είναι love-or-hate όπως πχ. με το Juke και ίσως και να μην αντέχει στο χρόνο για πχ. 10 χρόνια) και έχει βαρετό εσωτερικό και scratchy πλαστικά αλλά όχι και "worst car of the year" :hmmm:

Αντίστοιχη δοκιμή του Stonic

Άβαταρ μέλους
By nass
#519623 Και το Seat Arona από τον ίδιο

Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#519635 Για το Seat Arona, να ξαναβάλω την απαράδεκτη επίδοση στο moose test:

Για εμένα, το παραπάνω είναι λόγος απόρριψης. :help:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#519744 Εντάξει, τα Seat είναι ουσιαστικά VW, απλά λίγο καλύτερα, γιατί είναι φθηνότερα και τα επιλέγουν οι πραγματικά έξυπνοι, ενώ οι υπόλοιποι τρώνε τον παπά. Έτσι έχω καταλάβει από αυτά που λένε κάποιοι από τους κατόχους...
:ninja:
Εγώ δεν ξέρω, συμπαθώ τα Seat γενικώς, εκτός από το εσωτερικό τους (στα όρια της αθλιότητας ορισμένες φορές), την σκληρότητα της ανάρτησης (με έκπληξη διαπίστωσα πως το προηγούμενο Leon ήταν πιο σκληρό και από την 1 μου! :lipsealed: ) και την τάση που έχουν πολλά VAG να σκορπάνε μετά από κάποια χρόνια...
:s_blush
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Anonymous Founder έγραψε:Εντάξει, τα Seat είναι ουσιαστικά VW, απλά λίγο καλύτερα, γιατί είναι φθηνότερα και τα επιλέγουν οι πραγματικά έξυπνοι, ενώ οι υπόλοιποι τρώνε τον παπά. Έτσι έχω καταλάβει από αυτά που λένε κάποιοι από τους κατόχους...
:ninja:
Εγώ δεν ξέρω, συμπαθώ τα Seat γενικώς, εκτός από το εσωτερικό τους (στα όρια της αθλιότητας ορισμένες φορές), την σκληρότητα της ανάρτησης (με έκπληξη διαπίστωσα πως το προηγούμενο Leon ήταν πιο σκληρό και από την 1 μου! :lipsealed: ) και την τάση που έχουν πολλά VAG να σκορπάνε μετά από κάποια χρόνια...
:s_blush

Τα VW είναι σαν τις Ελλ.κυβερνήσεις, πολλά λόγια και υποσχέσεις και μαρμελάδα τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By corsair
21 quadra έγραψε:
Τα VW είναι σαν τις Ελλ.κυβερνήσεις, πολλά λόγια και υποσχέσεις και μαρμελάδα τίποτα.

Δλδ σαν τι πραγμα υποσχέθηκαν και δεν αποδειχτηκαν αληθινα?
Άβαταρ μέλους
By red_monster
corsair έγραψε:
21 quadra έγραψε:

Δλδ σαν τι πραγμα υποσχέθηκαν και δεν αποδειχτηκαν αληθινα?

Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ :shifty: