Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By elteo
#204811 Mάρκο άντε και καλά τα λες για τους tsi. Aλλά πήγες και πήρες bmw την οποία για να την επιλέξεις πέραν των άλλων κριτιρίων θεωρείς ότι δεν θα σε απασχολήσει στην αξιοπιστία; 'Η κάνεις τα στραβά μάτια λόγω προπελίτσας; :shifty: :lol: Γιατί αν διάβασες ιστορίες τρόμου για την καδένα και ανησύχησες θα έπρεπε να «τρομοκρατηθείς» και από τις MWBίσιες scare movies. :lol:

Tι θέλω να πω, δεν υπερασπίζομαι κανένα μπ#υρδέλο τύπου VAG αλλά προφανώς αν οι επιλογές μας βασίζονταν αυστηρά στην αξιοπιστία τότε όλοι θα οδηγούσαμε Mazda. :shifty: Συμπέρασμα: γούστα είναι αυτά αλλά μην τρελαινόμαστε κιόλας. Μια χαρά είναι το 1.2 tsi παραπάνω. Για το dsg7 δεν μπορώ να πω το ίδιο. Ισως αν έβαζε το πολύ καλύτερο dsg6 να μην έχαναν τόσο πολύ σε όνομα οι λουκανικοφάγοι.
Άβαταρ μέλους
By markvag
elteo έγραψε:Mάρκο άντε και καλά τα λες για τους tsi. Aλλά πήγες και πήρες bmw την οποία για να την επιλέξεις πέραν των άλλων κριτιρίων θεωρείς ότι δεν θα σε απασχολήσει στην αξιοπιστία; 'Η κάνεις τα στραβά μάτια λόγω προπελίτσας; :shifty: :lol: Γιατί αν διάβασες ιστορίες τρόμου για την καδένα και ανησύχησες θα έπρεπε να «τρομοκρατηθείς» και από τις MWBίσιες scare movies. :lol:

Τι να σε πω... :lol:

Για το συγκεκριμένο αμάξι με το συγκεκριμένο μοτέρ δεν διάβασα κάτι άσχημο... Κανέναν πολλαπλασιαστή στο τσακίρ κέφι... :lol:

Ελπίζω δηλαδή... :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#204831 To μοτέρ της 3 του Μάρκου είναι από τα πιο αξιόπιστα. Ούτε πολλαπλασιαστές, ούτε μπεκ (δεν είναι άμεσου ψεκασμού), ούτε βλάβες με τους αισθητήρες. Γενικώς, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πολύ καλό σ' αυτό τον τομέα.
Φίλη με Leon 1.8 TSI DSG από αλλαγή σε αλλαγή συμπληρώνει μέχρι και 2 λίτρα λάδι! :lipsealed: :help:
Α, και φυσικά και σ' αυτήν το DSG έβγαλε πρόβλημα (αναρωτιέμαι, υπάρχει κανείς που δεν το έχει πάει συνεργείο για το DSG ; Και το είχα ερωτευτεί το συγκεκριμένο σασμάν γαμώτ! )
Να μην παραπονιέμαι εγώ που το σκίζω πρωί-βράδυ και συμπληρώνω μισό λίτρο κι αυτό όταν έχει κάνει κάμποσα χιλιομετρα και πλησιάζει η αλλαγή (αλλάζω κάθε χρόνο και δεν ακολουθώ τα longlife διαστήματα).
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#204838 Πολύ σπάνιο 1,8 tsi cav ή bzb να καίει τόσο λάδι.Σε octavia του ξαδέρφου μου εχει αποδειχθει πολυ αξιόπιστος.105000km και έχει αλάξει μόνο μια αντλια νερού.
Οι 2.0Τ CDN είχαν κυρίως πρόβλημα με το λάδι και οι 1,2 TSI με καδένα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#204869 Στο συνεργείο πάντως τους είπαν πως είναι φυσιολογικό και πως αυτά τα μοτέρ γενικώς καίνε λάδι.
Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις πια...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#204871 Καίνε τα fl. Τα bzb που έχω κι εγώ δεν καίνε καθόλου. To dsg το ζήλευα κι εγώ. Ευτυχώς λέω τώρα που δεν το πήρα έτσι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#204875 Facelift είναι το συγκεκριμένο που λέω εγώ. Και είπαμε, έχει γίνει η αλλαγή του μεκατρονικ...
Μεγάλη βλακεία πάντως αυτό που έχει γίνει με το DSG.
Σύντομα θα βγει για πώληση (να δω ποιος θα τα αγοράζει στο τέλος...).
Άβαταρ μέλους
By kostis20
elteo έγραψε:Καίνε τα fl. Τα bzb που έχω κι εγώ δεν καίνε καθόλου. To dsg το ζήλευα κι εγώ. Ευτυχώς λέω τώρα που δεν το πήρα έτσι.

To octavia είναι cav (f/l δηλαδή ) και δε καίει σταγόνα.Και το σκίζει ο ξάδερφος.
Μεγάλο θέμα είναι οι αντιπροσωπείες πάντως.Του κατεστρεψαν το σπειρωμα του κάρτερ και έχανε λάδια απο εκεί,ενω είχαν αφήσει το κιβώτιο με τη μιση βαλβολίνη μέσα... :metalo:
Απίστευτοι.
Καλά για τα dsg τα έχουμε πει άπειρες φορές.Μακρυά ,ειδικά απο το μικρό ξηρο 7αρι...
Τελευταία επεξεργασία από kostis20 και 09 Ιαν 2016, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Anonymous Founder έγραψε:Στο συνεργείο πάντως τους είπαν πως είναι φυσιολογικό και πως αυτά τα μοτέρ γενικώς καίνε λάδι.
Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις πια...

Στα συνεργεία λεγανε και στα Q5 οτι είναι φυσιολογικό να καίει 1 λτ στα 2000km...
Mέχρι που άρχισαν οι μηνύσεις στην Αμερική... :lol:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#204900 Ρώτησα πριν λίγο συνάδελφο που έχει Prius 9 ετών με 140000 για προβλήματα και μου είπε ότι είναι απολύτως ευχαριστημένος, κανένα σοβαρό πρόβλημα πέραν από αναλώσιμα. Μου είπε μάλιστα ότι ο κουμπαρος του που έχει ένα 13 ετών δεν έχει αλλάξει ακόμη μπαταρίες

.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#204908 Το Civic IMA της μητρός άλλαξε στα 6,5 χρόνια, με λιγότερα από 60Κ χιλιόμετρα. Κόστος στα 3.800 ευρώ, ευτυχώς εντός εγγύησης.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
Anonymous Founder έγραψε:To μοτέρ της 3 του Μάρκου είναι από τα πιο αξιόπιστα. Ούτε πολλαπλασιαστές, ούτε μπεκ (δεν είναι άμεσου ψεκασμού), ούτε βλάβες με τους αισθητήρες. Γενικώς, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πολύ καλό σ' αυτό τον τομέα.
Φίλη με Leon 1.8 TSI DSG από αλλαγή σε αλλαγή συμπληρώνει μέχρι και 2 λίτρα λάδι! :lipsealed: :help:
Α, και φυσικά και σ' αυτήν το DSG έβγαλε πρόβλημα (αναρωτιέμαι, υπάρχει κανείς που δεν το έχει πάει συνεργείο για το DSG ; Και το είχα ερωτευτεί το συγκεκριμένο σασμάν γαμώτ! )
Να μην παραπονιέμαι εγώ που το σκίζω πρωί-βράδυ και συμπληρώνω μισό λίτρο κι αυτό όταν έχει κάνει κάμποσα χιλιομετρα και πλησιάζει η αλλαγή (αλλάζω κάθε χρόνο και δεν ακολουθώ τα longlife διαστήματα).

Μιας και το ολόιδιο μοτέρ έχω και εγώ (Ν46Β20), είναι μεν πολυ βελτιωμένο σε σχέση με Ν42 και πιο αξιόπιστο μάλλον, από το δικό σου, αλλά κάνα πολλαπλασιαστή, μια τροχαλία καδένας, ίσως βαλβτρονικ μπορεί να βγάλει..
Με λίγα λόγια , Μ42-43-44-50-52 δεν είναι!
Όμως , και πάλι καλά να λέμε με αυτά που ακούμε και ζούμε από VAG

.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#204945 Ούτε όλα τα αυτοκίνητα μας μαζί δεν έχουν βγάλει τόσα όσα έχω διαβάσει εδώ για κάποια! :s_wacko :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
mirage έγραψε:Το insight ειναι ενα πολυ κακο αυτοκινητο απο καθε αποψη.

Ναι, διαβασα κι εγω λιγο σημερα, πολυ καλυτερο το Prius MK2, τα ΜΚ3 ξεφευγουν απο τιμες.

mirage έγραψε: Γενικα αν υβριδιο τοτε Prius αλλα θα σε μισησουν οι κορες ή θα απαλοτριωσουν το Panda.

Ειναι της οικολογιας οι κορες, αλλα μεγαλο το σκαφος...
Ειπαμε, το Παντα δεν το αγγιζει κανεις, η συζυγος εχει εξαρτηση. :s_gamer

Απ΄οσα διαβαζω, τα DSG πρεπει να τα ξεχασω.

Τα κιβωτια Peugeot, Renault και Ford ειναι αρχαιλογικα με μετατροπεα ροπης;

ΥΓ: Στο 307 επι 13 χρονια δεν συμπληρωσα ουτε μισο λιτρο λαδι. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#204951 Τα peugeot ειναι ρομποτικαis σαν του panda. Εξαρταται βεβαια. Μεταξυ μας βεβαια τα αρχαιολογικα με μετοτροπεα ειναι εξαιρετικα και πολυ αξιοπιστα.

< >