Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#467323 Δε νομίζω για Subaru .....

Όταν είχαμε το Yaris αυτόματο 1.3 ήταν πολύ καλό για πόλης, ευέλικτο , οικονομικό κλπ αλλα με ξενέρωνε όταν χρειαζόταν να περάσουμε κάποια διαδρομή με στροφές που ήταν αδιάφορο κ ανηφόρες που ήταν ανυπόφορο χαχαχαχα
Στο xtrail είχαμε δύναμη κ τετρακίνηση αλλα με ενοχλούσε το βάρος , οι κλίσεις , η κατανάλωση κ το οτι ήταν χειροκίνητο .
Στο Citroen μας άρεσαν πολλά ( μοντέρνο , άνετο , εύκολο , οικονομικό ) αλλα το ενοχλητικό ειναι παλι οι κλίσεις , το μοτέρ , το χειροκίνητο κ η ανέμπνευστη επίσης οδήγηση ...

Που πάμε ;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#467330 Προφανώς θέλεις κάτι σπορτίβικο αν σε ενοχλούν τα κοιμισμένα μοτέρ και οι μεγάλες κλίσεις.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
REALZEUS έγραψε:Προφανώς θέλεις κάτι σπορτίβικο αν σε ενοχλούν τα κοιμισμένα μοτέρ και οι μεγάλες κλίσεις.

Ναι αυτο προσπαθώ να καταλήξω ... τι θέλω για να μην απογοητεύομαι παλι ....

Πισωκίνητο , μοντέρνο , με μικρή κατανάλωση , αυτόματο κ σχετικά φτηνό .... παίζει ;
Τετρακίνητο επίσης μοντέρνο με μικρή κατανάλωση αλλα κ λίγο διασκεδαστική τετρακίνηση ;;,
Δεν ψάχνω μάλλον ξανά προσθιοκινητο ....
Άβαταρ μέλους
By vagmag
GTS έγραψε:116d auto
εχω σκεφτεί την 120d σε μεταχειρισμένη.

Δε θέλω 115 άλογα παλι ...
εδώ στο Citroen έκανα επαναπρογραμματισμό κ απο τα 115 πήγαμε υποτίθεται στα 130+
Άβαταρ μέλους
By xenos
GTS έγραψε:116d auto

320 ή leon;
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#467584 Δεν εχω καταλαβει γιατι δεν εχει προταθει το ηλεκτρικο VW GOLF... με το fl η αυτονομια πηγε στα 300χλμ.
Υπαρχει και το αγαπημενο Renault Zoe με 400χλμ αυτονομια.
Θα εγραφα για την B250e οπως στις πρωτες σελιδες αλλα σταματησε η παραγωγη δυστυχως.

Gesendet beim Mercedes-AMG G65 V12
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#467604 Το Zoe δεν έρχεται .... ελλαντα .

Το Vw golf κανει κα αυτο 200χλμ πραγματικά σαν το i3 , αλλα δεν έχει επιλογή βενζινογεννήτριας REX , ειναι αρκετά πιο αργό , ειναι προσθιοκινητο , φαντάζομαι δεν έχει fun to drive , κ ειναι VAG χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Jorge_greek έγραψε:Αυτό;

Ευχαριστώ για την πρόταση . Το έχουν προτείνει κ αλλα παιδιά .
Στηβ αρχή ήμουν εντελώς αρνητικός . Οσο περνάει ο καιρός δείχνει πιο Καλη επιλογή για να μπει κάποιος στον κόσμο των ηλεκτρικών .

Εννοώ , έχει μεγαλύτερη αυτονομία .... μάλλον γύρω στα 250 πραγματικά χλμ που κας ειναι σίγουρα αρκετά , ειναι πιο νέο μοντέλο , έχει πολλά νεα συστήματά , ειναι λογικά πιο φτηνό , προέρχεται απο τη Nissan που έχει πολλά χρονια εμπειρία με τον προηγούμενο leaf , ειναι πιο γρήγορο μάλλον απο το golf .

Φαντάζομαι δε θα ειναι καθόλου fun to drive .... και κάπως με χαλάει , κ αν οχι τώρα σίγουρα μετα απο καποιο διάστημα .