Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#568054 Ενδεικτικη λιστα των μοντελων που εξετασα, με -περιπου- χρονολογικη σειρα.

Εχω γινει γραφικος στις αντιπροσωπειες της Θεσσαλονικης, ενω η δραση μου επεκταθηκε και εκτος νομου... Φημες οτι εχουν αναρτηθει αφισες μου με την επιγραφη ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ, ελεγχονται παντως ως ανακριβεις.

1 Captur
2 Crossland
3 Arona
4 2008
5 EcoSport
6 Vitara
7 Duster
8 500L
9 500X
10 Clio & Sportstourer
11 Fabia
12 Fiesta
13 i20
14 Rio
15 Baleno
16 Ibiza
17 Jazz
18 Polo
19 Rapid
20 C4 Cactus
21 Tipo
22 308
23 Astra
24 Auris
25 Ceed
26 i30
27 Focus
28 Kona
29 C3 Aircross
30 Stonic

Συν καποια που σιγουρα θα ξεχναω, καθως και λιγα μεταχειρισμενα (ευτυχως μονο απο internet), τοσο απο την παραπανω λιστα, οσο και εκτος (πχ Prius, Yeti, Auris Hybrid).

:omg: :protest: :oops:
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
Νίκος Παππάς έγραψε:https://youtu.be/_SIvJHFdNu0

Αυτό το έχεις δει υποθέτω; Γιατί με τέτοια αντίδραση και νέο οδηγό στο τιμόνι δεν θα ήθελα να δω τι θα συμβεί.

Από το Mi A1.

Εχω κολλησει τωρα και βλεπω συνεχεια βιντεο. :rant:

Το Stonic ειναι ΟΚ (77 km η μεγαλυτερη ταχυτητα με αξιοπρεπη συμπεριφορα), στα ιδια περιπου με το AirCross (77 km με πιο εντονη παρεμβαση του ESP) και το i30 (76 km).

Arona 74 με την ταυτοτητα (οδηγου και φωτογραφου) στο στομα. Jimny 68 km :help: και χοροπηδαει σαν κατσικι, οπως και το Juke.

Το Focus ειναι και εδω εξαιρετικο. 83 km με την αναρτηση του ST line και τα 18" Michelin Pilot Sport 4.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#568060 Με είκοσι χιλιάρικα πάντως παίρνεις και τετρακίνητο Vitara νομίζω. Ωραίο και το stonic. Επιτέλους κάποιος θα το πάρει κιόλας όλο το προτείνουμε αλλά στο τέλος κολλαγε το πράγμα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#568065 Είχα οδηγήσει back to back Arona και Stonic το 17 και μου είχε κάνει τρομακτική εντυπώση η μέτρια οδική συμπεριφορά του πρώτου και η απολαυστική του δευτέρου. Λίγο ωραιότερο εσωτερικό να είχε το Stonic και πιστεύω θα το βλέπαμε περισσότερο στους δρόμους.
Καλοταξιδο!!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#568229 Το γκρι-πορτοκαλι μου αρεσει κι εμενα παρα πολυ, ενω και ο πωλητης λεει οτι ειναι ο πιο πετυχημενος συνδυασμος. Και στις προωθητικες φωτογραφιες τον πλασαρουν πολυ, κατι που συνηθως γινεται σε καλα χρωματα.
ΑΛΛΑ, δεν τον θελουν οι γυναικες, δεν τους αρεσει το πορτοκαλι. Προτιμαν πιο συντηρητικους συνδυασμους:
Ασπρο με μαυρη οροφη => Ωραιο ειναι live, αλλα εχει γεμισει ο τοπος ασπρα SUV
Εικόνα

Κοκκινο με μαυρη οροφη => Tο ειδα το κοκκινο σε Rio και ειναι ωραιο, βαθυ κοκκινο. Αλλα δεν κανει και τοσο καλο κοντραστ οσο το λευκο.
Εικόνα

To κιτρινο με μαυρο ειναι επισης ωραιο, αλλα (α) κιτρινο ειναι ηδη το Παντα (β) οι πιθανοτητες να μας το σπασουν οι παοκτζηδες μετα απο καμια ηττα αγγιζουν το 99% :metalo:

Και το ασημι θελω να δω live, αν και συνηθως δεν μου αρεσει σαν χρωμα.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
NiTse έγραψε:Με είκοσι χιλιάρικα πάντως παίρνεις και τετρακίνητο Vitara νομίζω.

Πραγματι, 20.000 (ακριβως) κανει το 1.0 GL+ με τετρακινηση, που ειναι η πιο φθηνη εκδοση με το πολυ καλο πακετο ασφαλειας (dual sensor brake assist, lane departure, blind spot και adaptive cruise control). Αλλα το επιτοκιο ειναι διπλασιο απο του ΚΙΑ. Ενω λοιπον το Vitara ξεκιναει πιο ακριβο 700€ στην τιμη μετρητοις, καταληγει 2.150€ πιο ακριβο στην τετραετια. Αυτα για λευκο, για αλλο χρωμα ανοιγει κι αλλο. Καθως εχω ηδη εξαντλησει και το μπατζετ και την υπομονη μου, δυσκολα να δωσω περισσοτερα χρηματα για την τετρακινηση, σημαντικο σιγουρα ατου, αλλα δευτερευον για εμενα.

Vitara: Τετρακινηση, adaptive cruise control, συστημα ελεγχου καταβασης, μεγαλυτερος χωρος αποσκευων, μικροτερος χρονος αναμονης (3 μηνες)
Stonic: Πιο φθηνο, πιο ποιοτικο στο εσωτερικο, καλυτερες επιδοσεις, αισθητηρες παρκαρισματος πισω, ρεζερβα, διχρωμια
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#568237 Είδα ότι ένα σκούρο γκρι/μπλε βγαίνει και με λαχανί οροφή αντί πορτοκαλί. Μήπως αυτό είναι πιο εύπεπτο;
Πάντως αν μπορείς να αποφύγεις τη μαύρη οροφή το θεωρώ πλεονέκτημα, τραβάει πολλή ζέστη στην καμπίνα.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#568243 Αυτό για το μαύρο το φαντάστηκα κι εγώ. Τις λαχανί (lime) οροφές δεν τις δίνουν διαθέσιμες στην Ελλάδα. Δεν ξέρω γιατί, αφού έτσι κι αλλιώς πάω σε ειδική παραγγελία. Δεν μου αρέσουν πάντως.
Άβαταρ μέλους
By elteo
kantoniou έγραψε:Κοκκινο με μαυρη οροφη => Tο ειδα το κοκκινο σε Rio και ειναι ωραιο, βαθυ κοκκινο. Αλλα δεν κανει και τοσο καλο κοντραστ οσο το λευκο.
Εικόνα

To κιτρινο με μαυρο ειναι επισης ωραιο, αλλα (α) κιτρινο ειναι ηδη το Παντα (β) οι πιθανοτητες να μας το σπασουν οι παοκτζηδες μετα απο καμια ηττα αγγιζουν το 99% :metalo: .

Και 100% το κόκκινο ελέω των ακόμα πιο μισητων γαύρων. :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από elteo και 26 Φεβ 2019, 10:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
sknipper έγραψε:Είδα ότι ένα σκούρο γκρι/μπλε βγαίνει και με λαχανί οροφή αντί πορτοκαλί. Μήπως αυτό είναι πιο εύπεπτο;

Αυτο λες; Δεν ειν' κακο... :hmmm:
Εικόνα
Θα ρωτησω αν υπαρχει δυνατοτητα να παραγγελθει, γιατι στο ελληνικο site - φυλλαδιο δεν ειναι διαθεσιμο.

Υπαρχει και αυτο, του βαζω ταξιμετρο και κουκουλα και βγαζουμε τα εξοδα: :lol:
Εικόνα