Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Κίκιζας . έγραψε:Διαλειμμα για διαφημισεις... :shifty:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Ακριβώς έτσι. Με αυτή την 5μπρατση 18άρα και με τα ξένον.
Νάρα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
GTS έγραψε:Αυτο κανει τα 22κ;

27 και με τα χίλια ζόρια κατεβαίνει στα 25.
Θέλω πιο κάτω. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#432986 Το συγκεκριμένο έχει και lane departure warning, active city stop, active park assist κλπ. Ολα αυτα στα 25k;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
drdino έγραψε:Το συγκεκριμένο έχει και lane departure warning, active city stop, active park assist κλπ. Ολα αυτα στα 25k;

Όχι, δεν νομίζω να είναι μέσα στον εξοπλισμό. Όρκο δεν παίρνω βέβαια.

Έχει σίγουρα στάνταρ 8άρα οθόνη με χάρτες παρακαλώ.

Για να βρεις τέτοια έξτρα που λες στον στάνταρ εξοπλισμό, θα πρέπει να πάρεις την έκδοση Titanium X, που έχει στάνταρ αυτά που λες (λογικά), έχει σίγουρα φώτα ξένον, αλλά για κινητήρα έχει τον 1.5 με τους 150 ίππους, δεν έχει σπορ προφυλακτήρες, μάσκα, ποδιές, ανάρτηση -1cm χαμήλωμα και πιο σφιχτή που έχει το ST-Line που θέλω εγώ. Και επίσης είναι πιο ακριβό καθώς με αυτά τα έξτρα περνάει το μαξιλάρι του Τέλους Ταξινόμησης και είναι ήδη στα 25 αυτό.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
Giuseppe Busso έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:Διαλειμμα για διαφημισεις... :shifty:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Ακριβώς έτσι. Με αυτή την 5μπρατση 18άρα και με τα ξένον.
Νάρα :inlove:

Απο εσωτερικό τι λέει; Γιατί εκει νομιζω ειναι το πιο μεγαλο μειονεκτημα του αισθητικα. Του εχουν βαλει κανα διαφορετικό καθισμα η το έχουν ξεπεταξει με καμια κόκκινη ραφή;
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
NiTse έγραψε:
Απο εσωτερικό τι λέει; Γιατί εκει νομιζω ειναι το πιο μεγαλο μειονεκτημα του αισθητικα. Του εχουν βαλει κανα διαφορετικό καθισμα η το έχουν ξεπεταξει με καμια κόκκινη ραφή;

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
NiTse έγραψε:Βλέπω καλά; Ζητάνε 27000 και ξεχασανε να βάλουν πισω ηλεκτρικά παράθυρα; :dizzy:

Της ελληνικής αντιπροσωπείας έχει κανονικά ηλ. παράθυρα πίσω.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Κίκιζας . έγραψε:Εικόνα
:dizzy: Σκεφτήκανε πολύ για να βάλουν αυτό το τεράστιο πλαστικό προφυλαχτήρα στο πλάγια της βάσης του καθίσματος. Λίγο πιο διακριτικό δεν μπορούσαν να το κάνουν; :rant:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#433094 Για ποιο λόγο έχεις αποκλείσει τη σειρά 1?

πχ https://www.car.gr/10821933-bmw-116-sportline

:hmmm:

Προσωπικά αν αλλάξω άμεσα θα είναι η Ν1 επιλογή μου
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#433099 Η 1 series πάει πλέον πολύ ακριβά, αφού με καλό εξοπλισμό θα φτάσει τουλάχιστον 30Κ. Πάρα πολλά λεφτά.
Επιπλέον, ο GB είπε πως δεν του αρέσει εμφανισιακά.