Βρισκόμαστε σε οριακή φάση και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να έρθει τα πάνω κάτω η αγορά οπότε διακινδυνεύεις να χάσεις πολλά
Βρισκόμαστε σε οριακή φάση και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να έρθει τα πάνω κάτω η αγορά οπότε διακινδυνεύεις να χάσεις πολλά
vagmag έγραψε:Η δίκη μου σκέψη ειναι οτι θα μπορούσε να πουληθεί τόσο , μόνο αν σε 5 χρονια δεν κυκλοφορήσουν απο τη bmw αλλα 5 μοντέλα που θα έχουν αυτονομία 400 χλμ , κ αν δεν έχει πολλά χιλιόμετρα .
GTS έγραψε:Ωραιο το ι3 αλλα πολυ ακριβο. Στην αρχη δεν εκανε 35κ? τωρα εχει φτασει 48κ αρχικη τιμη.
Jorge_greek έγραψε:Με συγχωρείς δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα, αλλά γιατί δεν παίζει επιλογή χιλιάρι τουρμποβενζίνη για τέτοια δουλειά;
vagmag έγραψε:Το αυτοκινητο γίνεται facelift... πλέον . Αυτο ήταν το τελευταίο εν Ελλάδα κ για αυτο η τοοοοοοσο μεγάλη προσφορά .
Ίσως περιμένω κ το i3s
Scotch έγραψε:vagmag έγραψε:Το αυτοκινητο γίνεται facelift... πλέον . Αυτο ήταν το τελευταίο εν Ελλάδα κ για αυτο η τοοοοοοσο μεγάλη προσφορά .
Ίσως περιμένω κ το i3s
Πάμε για group buy, να μας κάνουν καλύτερη τιμή
Scotch έγραψε::) Από τη νέα χρονιά θα αρχίσω να κοιτάω το θέμα πιο σοβαρά, δεν το βιάζομαι τόσο.
Ενδεχομένως βολευόμουν και με το BEV, μιας και εξαιρετικά σπάνια κάνει πάνω από 100km την ημέρα το δεύτερο αυτοκίνητο.
Και κάτι τέτοιο ίσως σκεφτόμουν.
vagmag έγραψε:Jorge_greek έγραψε:Με συγχωρείς δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα, αλλά γιατί δεν παίζει επιλογή χιλιάρι τουρμποβενζίνη για τέτοια δουλειά;
Δεν πειράζει ....
έχω ενα Citroen Picasso 1.6 diesel τέλος του 2014 .
Δε νομίζω οτι ενα χιλιάρι Τούρμπο βενζίνη θα κανει καμία διαφορά ....
Δε γίνεται η αλλαγή για οικονομικότερη μετακίνηση αλλα γιατι το αυτοκινητο ειναι αδιάφορο .
Όποτε οι επιλογές ειναι είτε καποιο πιο ενδιαφέρον οδηγικά κατα προτίμηση πισωκίνητο ή τετρακίνητο αλλα με μικρά έξοδα μετακίνησης .... είτε κάποια άλλη μορφή όπως πχ το ηλεκτροκίνητο που ειναι άλλη διάσταση στην οδήγηση , στη μετακίνηση , στο σήμερα ....
Ενα πισωκίνητο πχ 116i , 120d κλπ προσφέρει έστω κ κάποια χαμόγελα ....
ενα τετρακίνητο προσφέρει έστω την επιλογή της off road εξόρμησης ... έστω κ αν ειναι σπάνια , παράλληλα με ασφαλή μετακίνηση .
Το i3 μπορεί να ειναι gadget, παιχνίδι , κλπ αλλα ειναι κ γρήγορο , κ οικονομικό σε έξοδα .
vagmag έγραψε:Scotch έγραψε::) Από τη νέα χρονιά θα αρχίσω να κοιτάω το θέμα πιο σοβαρά, δεν το βιάζομαι τόσο.
Ενδεχομένως βολευόμουν και με το BEV, μιας και εξαιρετικά σπάνια κάνει πάνω από 100km την ημέρα το δεύτερο αυτοκίνητο.
Και κάτι τέτοιο ίσως σκεφτόμουν.
Καταρχήν ειςαι Ελλάδα ; Ρωτάω γιατι είδα φωτο απο εξωτερικό ...
Παίζεις ακομα η heron ? Δεν μου την ανέφεραν !!!! Θα ρωτήσω ...
Μπήκα απο το κινητό στο configuration για i3 .... και νου έβγαλε κατι εξωπραγματικές τιμές ... μπορείς να τσεκάρεις απο υπολογιστή ;;;
Το ανάφερε κ ο gts αλλα απάντησα σύμφωνα με αυτά που ήξερα....
Να ακριβύνει τόσο πολύ το fl κ το i3s ?
vagmag έγραψε:Jorge_greek έγραψε:Με συγχωρείς δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα, αλλά γιατί δεν παίζει επιλογή χιλιάρι τουρμποβενζίνη για τέτοια δουλειά;
Δεν πειράζει ....
έχω ενα Citroen Picasso 1.6 diesel τέλος του 2014 .
Δε νομίζω οτι ενα χιλιάρι Τούρμπο βενζίνη θα κανει καμία διαφορά ....
Δε γίνεται η αλλαγή για οικονομικότερη μετακίνηση αλλα γιατι το αυτοκινητο ειναι αδιάφορο .
Όποτε οι επιλογές ειναι είτε καποιο πιο ενδιαφέρον οδηγικά κατα προτίμηση πισωκίνητο ή τετρακίνητο αλλα με μικρά έξοδα μετακίνησης .... είτε κάποια άλλη μορφή όπως πχ το ηλεκτροκίνητο που ειναι άλλη διάσταση στην οδήγηση , στη μετακίνηση , στο σήμερα ....
Ενα πισωκίνητο πχ 116i , 120d κλπ προσφέρει έστω κ κάποια χαμόγελα ....
ενα τετρακίνητο προσφέρει έστω την επιλογή της off road εξόρμησης ... έστω κ αν ειναι σπάνια , παράλληλα με ασφαλή μετακίνηση .
Το i3 μπορεί να ειναι gadget, παιχνίδι , κλπ αλλα ειναι κ γρήγορο , κ οικονομικό σε έξοδα .
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]