Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Scotch
kyr80 έγραψε: Ένα αμάξι που καίει πολύ και είναι και βενζίνη. Στην κατηγορία suv το hybrid είναι μονόδρομος, για το συνδυασμό επιδόσεων-απόδοσης.

< >
Άβαταρ μέλους
By fot
#553786 Στέφανε, πίεσε τους για κάτι καλύτερο την τιμή και κάτι καλύτερο στο Audi και παρε το Cupra. Θεωρώ -από δικά μου δεδομένα- πως μετά θα ψάχνεις το κουπρα. Σε αυτές τις περιπτώσεις παντα χάνεις, αλλά τα γούστα πληρώνονται.

Πολύ ωραίο αμάξι το Q5, αλλά δύσκολο να δώσει κάποιος 22 σχεδόν για αυτό.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#553792 Αν υποθέσουμε ότι η αρχική τιμή με το κλειδί στο χέρι είναι 35.870€, ποιο ποσό θα ήταν ΟΚ ως έκπτωση για ένα εκθεσιακό? :hmmm:

Εγώ ας πούμε θεωρώ πολύ λογικό ένα ποσό στα 34Κ ακριβώς, δεδομένης της περίπτωσης αλλά και της χρονικής περιόδου (τέλος χρόνου). Υπάρχει περίπτωση Cupra που δόθηκε με 4Κ έκπτωση.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#553795 Εγω θα ελεγα και 33κ θα επρεπε να ζητανε για εκθεσιακο, αλλα σημασια εχει τελικα τι λενε αυτοι όχι εμεις.
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#553800 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να κάνουν τεράστια έκπτωση σε ένα εκθεσιακό κομματι...Μιλάμε για ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ αυτοκίνητο χωρίς χιλιόμετρα..επειδή έκατσαν μέσα 30 κωλοι;ε και;εγώ προσωπικά θα πίεζα λίγο μήπως και φτάσει στο 1000ρικο η έκπτωση και λίγο πίεση για παραπάνω τιμή αγοράς του q5 και θα προχωρούσα...1000€ κέρδος + ότι παραπάνω για το q5 αλλά και + ότι είναι με παλιούς ρύπους με ότι αυτό συνεπάγεται...

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#553804 Όπως και να χει δεν είναι το ίδιο με το να σου έρθει το αμάξι κατευθείαν από καράβι-τελωνείο στα χέρια σου. Έχει φάει μήνες στον ήλιο της βιτρίνας, έχουν κάτσει 130 κώλοι και όχι μόνο 30, έχουν δουλέψει τα ηλεκτρονικά, έχουν πειράξει τα κουμπάκια, γενικώς είναι πιο used σε σχέση με το αμάξι που δεν έχει περάσει από έκθεση. Υπάρχει λόγος που τα δίνουν πάντα σε καλύτερες τιμές.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#553805 130 ή 1.130; Φαντάζομαι ότι και για Ibiza φυσικό αέριο να πήγαινε κάποιος, θα έμπαινε και στο κορυφαίο της φίρμας για να πωρωθεί λίγο.
Γενικώς, όποιος πέρασε το κατώφλι της Seat, έχει κάτσει εκεί μέσα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#553806 Αυτό. Όση ώρα κάτσαμε εκεί, όποιος περιφερόταν στο μαγαζί είτε έκατσε είτε απλά το περιεργάστηκε.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#553809 Αυτό είναι μία σκέψη αλλά ντράπηκα να την κάνω. Μην το κάνουμε και εντελώς τούρκικο παζάρι. Εξάλλου ο πωλητής με τον οποίο μιλήσαμε σε εντελώς φιλικό επίπεδο, βλέποντας το Audi με αποθάρρυνε εντελώς από το σενάριο ανταλλαγή.

Επίσης δε μπορεί να διαβάζω για έκπτωση 800+ σε ολοκαίνουριο Q3 ντεμέκ premium που δεν έχει ούτε μήνα που ήρθε και το εκθεσιακό Cupra που κάθεται κάνα 3μηνο να έχει 500€.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
Deleted User 1 έγραψε:Αν υποθέσουμε ότι η αρχική τιμή με το κλειδί στο χέρι είναι 35.870€, ποιο ποσό θα ήταν ΟΚ ως έκπτωση για ένα εκθεσιακό? :hmmm:

Απο 5 έως 10% στη ΛΤΠΦ, ανάλογα και με το μαρτζιν, ειναι μια καλή έκπτωση γενικά...για το εκθεσιακό δεν ξέρω αν μπορείς να παρεις κάτι παραπάνω. Οσο και να μη καίγονται να πουλήσουν, ένα 2.0 hatch βενζινη δεν ειναι και το πιο εμπορικό όχημα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#553836 Παλιά δινόταν γενναία έκπτωση στα εκθεσιακά επειδή είχαν τιμολογηθεί και κάθε μέρα που πέρναγε έχαναν αξία.
Το μη τιμολογημένο δεν έχει κυκλοφορήσει --> καινούριο (για τον dealer).

Έκπτωση θα δώσουν λόγω παλαιότητας αν αρχίζει και τους χτυπάει στο στοκ.

Και καινούριο μοσχομυριστό από το τελωνείο δεν ξέρεις αν στο μεταξύ το είχαν στείλει με νταλίκα σε έκθεση/εκδήλωση και είχαν κάτσει μέσα 365 κώλοι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#553837 Αν είναι παραγγελία το ξέρεις. Αν είναι απλά στοκαρισμένο τότε όντως δε μπορείς να έχεις tracking τι και πως.
Άβαταρ μέλους
By citastak
#553842 Τα specs τα σπάνε. Η εμφάνιση είναι πολύ υποκειμενική. Εμένα προσωπικά καθόλου δε μου αρέσει - ειδικά το προφιλ του οχήματος.
Αν δεν θέλουν να ξεστοκάρουν, δεν παίζει να τους πάρεις μεγάλη έκπτωση. Επίσης, αν είναι 1 όχημα που έχουν στο δίκτυο, θα το κυκλοφορήσουν και θα πουληθεί.
Δεν είσαι ο μοναδικός :P

Σε σχέση με το Q5: δεν έχει χτυπήσει ποτέ το τηλέφωνο όσο το έχεις αγγελία; Αν είναι αυτό, τότε δεν υπάρχει ζήτηση και για να υπάρξει πρέπει να τη δημιουργήσεις (κοινώς να ρίξεις την τιμή).
Πάντως το γεγονός ότι ο πωλητής σε αποθάρρυνε τα λέει όλα... Δεν θέλει την πατάτα αυτός.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#553845 Σωστά. Ναι σε όλα.

Σε ότι αφορά το Cupra υπάρχει ένα και μοναχικό. Ότι θα το δώσουν θα το δώσουν. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ακόμα κι αυτό έχει το κοινό του και φαίνεται το προτιμούν για sleeper διάφοροι έχοντες. Τάδε έφη ο μαν στη Βελμάρ. 3 έχει δώσει μόνο φέτος σε 2 εφοπλιστές και ένα γιατρό (εκείνο το λευκό ST που ήταν στο car πριν κάνα μήνα με όλο το πακέτο APR και δόθηκε για να παρθεί Tarraco).