Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#563111 Εγώ θα το έβλεπα καθαρά ως λόγο τιμής/επιδόσεων. Πχ το QQ το παίρνεις και με 20Κ. Παίρνεις δηλαδή τάφο αλλά τουλάχιστον έχεις πληρώσει ένα πολύ λογικό ποσό. Είναι και η χαζοντιζελοροπή για 1000-1500σαλ που ξεγελάει τον αδαή οπότε δε χτυπάει τόσο άσχημα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#563115 Επειδη η ζωη ειναι μικρη και επειδη πιο πολυ μετρα να σου αρεσει αυτο που αγοραζεις, η συζυγος ποιο απο τα δυο προτιμα;

Αυτο να παρεις.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Hellenic tifosi έγραψε:Πάντως η διαφορά στο 80-110 με 3η ειναι πολύ σεβαστη ανάμεσα στο 500 και στα άλλα.

Με το DCT πρέπει να είναι πιο γρήγορο ακόμα το 500Χ diesel αλλα δεν έχω βρει μετρησεις...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
dimviii έγραψε:στα 28κ υπαρχει και αυτο
https://www.newsauto.gr/offers/poso-kos ... ti-ellada/

Καλό! Αλλα δε ηέρω αν θα αρέσει στη Γυναίκα...
@Νικος Παππάς ¨Πιο πολύ της αρέσει το 500 ,αλλά και το subaru της άρεσε πολύ...
Είδε Troc&Karoq δε τρελάθηκε...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#563136 Οι χώροι του 500X σας φτάνουν; Γιατί μέσα είναι σαφώς μικρότερο νομίζω.
Κατά τ' άλλα, από την στιγμή που είναι για την γυναίκα, είναι δύσκολο να εκτιμήσει το AWD της Subaru ή το πόσο καλό είναι το πλαίσιό του και η κατασκευή σε σχέση με τα υπόλοιπα...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#563166 Κολλητός που ψάχνει εδώ και καιρό για την γυναίκα σε budget μέχρι 20.000 ξετρελάθηκε με το KIA S-Tonic και τα είδε όλα, από Audi, VW, SEAT, Skoda, Toyota, Nissan,, Hyundai μέχρι Subaru, Μazda κλπ.
Το πιο VFM και όμορφο νεανικό βρήκε αυτό, οι τιμές παρακάτω δεν είναι Ελλάδας αλλά ένα 1000ρακι Premium έχει τα πάντα συν 7 χρόνια εγγύηση. Με μια μικτή είναι fire and forget για την γυναίκα.

Εικόνα

Εικόνα

κι Ελλάδα τώρα που τι βλέπω δεν άσχημες οι τιμές

https://www.kia.com/content/dam/kwcms/k ... 2.2018.pdf
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#563172 Συμπαθέστατο το S-tonic, αλλά μην υπερβάλλουμε τώρα. Ειδικά το εσωτερικό του είναι απλά ΟΚ, τα υλικά του δεν είναι κορυφαία (όχι πως θα έχουν πρόβλημα, τουναντίον). Επίσης, δεν υπάρχει τετρακίνηση και γενικώς δεν είναι τίποτε σπουδαίο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τον ενθουσίασε ακριβώς, υποθέτω η προσιτή τιμή και η εγγύηση, σε συνδυασμό με τον καλό εξοπλισμό και την συμπαθητική εμφάνιση.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
Anonymous Founder έγραψε:Συμπαθέστατο το S-tonic, αλλά μην υπερβάλλουμε τώρα. Ειδικά το εσωτερικό του είναι απλά ΟΚ, τα υλικά του δεν είναι κορυφαία (όχι πως θα έχουν πρόβλημα, τουναντίον). Επίσης, δεν υπάρχει τετρακίνηση και γενικώς δεν είναι τίποτε σπουδαίο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τον ενθουσίασε ακριβώς, υποθέτω η προσιτή τιμή και η εγγύηση, σε συνδυασμό με τον καλό εξοπλισμό και την συμπαθητική εμφάνιση.

Γενικα συμφωνω. Αλλα εχει πολλα πλεονεκτηματα για τη χρηση που συζηταμε. Δειχνει συγχρονο, εχει πολλες δυνατοτητες εξατομικευσης με διχρωμιες εξω και μεσα, μοντερνο εσωτερικο και πολυ κομψο ντιζάιν εξωτερικα (προσωπικα που αρεσει περισσοτερο απο το 500Χ). Επισης εχει συμμαζεμενες διαστασεις και μικρο υψος σε σχεση μα τα αλλα SUV/Cross. Τετρακινηση δεν εχει φυσικα.
Τρια σημεια:
-Προσφερεται με τον κινητηρα τουρμπο 1.0 σε ΔΥΟ εκδοσεις: Μια την κλασικη με τους 120ΗΡ στις 6000 σαλ και μια με αλλη χαρτογραφηση και 100ΗΡ στις 4500 σαλ. Η ροπη ειναι ιδια. Η αδυναμη εκδοση ειναι πιο φθηνη και πιθανως καταλληλοτερη για αστικη χρηση.
-Αν βαλεις το πακετο ενεργητικης ασφαλειας (ADAS) αλλαζει κλιμακα στο τελος και απο ~18000 παει στις ~20000.
-Εχει ειδικο προνομιακο επιτοκιο 4,5% (ισχυει μονο για το Stonic).

Θα ειναι απροβληματιστη αγορα, σιγουρα οχι "υψηλων απαιτησεων", αλλα μου φαινεται πολυ καταλληλο για τη συγκεκριμενη χρηση, αν ξεχασετε το εκτος δρομου και αρεσει φυσικα στην ενδιαφερομενη.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#563182 Ακριβώς, για να πηγαίνει δουλειά-SM και το παιδί σε σχολεία, υποχρεώσεις κλπ είναι υπεραρκετό, δεν χρειάζεται μια περιουσία και κορυφαία υλικά, ούτε AWD.
Καλή εγγύηση, ασφάλεια, επαρκείς επιδόσεις, καλή τιμή και να αρέσει στην σύζυγο είναι αρκετά.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#563186 Προσωπικά διαφωνώ...Αλλά και να μη διαφωνούσα η σύζυγος είναι αρκετά σχετική με το αυτοκίνητο οπότε θα έτρωγα άκυρο...
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#563211 1. Προφανως τις προτεραιοτητες και τα γουστα τα θετει (και τα πληρωνει) ο αγοραστης.
2. Εγω ειδα οτι στη "ζυγαρια" μπηκαν απο τη μια το Subaru και απο την αλλη το 500Χ. Το 500Χ με το Stonic ειναι αμεσα συγκρισιμα, σε μεγεθος, κινητηρες, κοστος και γενικα κατηγορια. Και δεν νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο ποιο ειναι καλυτερο.
3. Μου φανηκε -κατα συνεπεια- ενδιαφερουσα η προταση που επεσε για το Stonic, σαν μια ακομη εναλλακτικη, για την χρηση που το θελετε. Για να ειμαι ειλικρινης δεν μπορω να καταλαβω γιατι ακριβως δεν μπορει να συγκριθει το Stonic με το XV, ενω μπορει το 500Χ.
4. Για χρηση αστικη και περιαστικη το Subaru και μεγαλο ειναι και καιει πολυ και εχει κακες επιδοσεις. Αν τωρα το υπερτερο σασι, η τετρακινηση και η ιδιαιτεροτητα/exclusivity υπερκαλυπτουν τα μειονεκτηματα, ειναι θεμα του καθε ενδιαφερομενου.
5. Επιστροφη λοιπον στο Ν.1: Εμας δεν μας πεφτει λογος, ουτε μπορουμε να ιεραρχησουμε τις προτεραιοτητες σας. Απλα λεμε τη γνωμη μας και ριχνουμε ιδεες, μηπως σας βοηθησουμε :)