Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#481100 Με αφορμή το V90XC δείτε το παρακάτω review απο ένα απο τα καλύτερα (για μένα) κανάλια στο YouTube...

Ολα του τα reviews τα βρίσκω εξαιρετικά. Το σημείο που σηκώνει τα αυτοκίνητα κι εξηγεί δείχνοντας τις τεχνικές λεπτομέρειες του καθε αυτοκινήτου, ειναι κάτι που δεν βλέπουμε, και δείχνει πως ξεχωρίζουν απο άποψη κόστους κάποιες κατασκευές, πέραν των πλαστικών και των δερμάτων..δείτε και τα υπόλοιπα.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
Focusman91 έγραψε:Αυτο μ αρεσει και μενα παρα πολυ. Τελος του μηνα, δε θα ερθει?

Σημερα στο mall θα υπάρχει ένα RDesign, νομιζω μαύρο...τελικα δεν ειχα καταλάβει σωστά, το drive lab ηταν αυτη την εβδομάδα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By MEGAS
Zeus έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Αυτο μ αρεσει και μενα παρα πολυ. Τελος του μηνα, δε θα ερθει?

Σημερα στο mall θα υπάρχει ένα RDesign, νομιζω μαύρο...τελικα δεν ειχα καταλάβει σωστά, το drive lab ηταν αυτη την εβδομάδα. :iconcool:

Οχι,νομιζω σωστα το ειπες στην αρχη..πανε ισπανια το σαββατο,10. :)
Άβαταρ μέλους
By dimik
Zeus έγραψε:Με αφορμή το V90XC δείτε το παρακάτω review απο ένα απο τα καλύτερα (για μένα) κανάλια στο YouTube...

Ολα του τα reviews τα βρίσκω εξαιρετικά. Το σημείο που σηκώνει τα αυτοκίνητα κι εξηγεί δείχνοντας τις τεχνικές λεπτομέρειες του καθε αυτοκινήτου, ειναι κάτι που δεν βλέπουμε, και δείχνει πως ξεχωρίζουν απο άποψη κόστους κάποιες κατασκευές, πέραν των πλαστικών και των δερμάτων..δείτε και τα υπόλοιπα.
ναι βάλε μας κι άλλες φωτιές

< >
Άβαταρ μέλους
By Zeus
MEGAS έγραψε:
Zeus έγραψε:

Οχι,νομιζω σωστα το ειπες στην αρχη..πανε ισπανια το σαββατο,10. :)

Όντως, Σάββατο με Τρίτη...και Δευτέρα κλειδώνει η παραγγελία μου :iconcool: Άλλαξαν το πλάνο απλα και το έβαλαν απο σημερα στο mall...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#481161 Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: Σήμερα πέτυχα κι έναν γείτονα που παράγγειλε το T8. Έχει το rx400h και μου δήλωσε πως δεν ξαναπαίρνει lexus επειδή στα 380.000km του παρουσίασε ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να του λύσει η αντιπροσωπεία (σβήνει μέχρι να ζεσταθεί, είπε). Είπε επίσης ότι προτίμησε το xc60 από το xc90 λόγω μεγέθους. Παραλαμβάνει τον Ιούλιο (το Τ8).
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#481176 Δεν ήθελα να του το χαλάσω :oops: . Αλλά κι εγώ φοβάμαι πως θα στεναχωρηθεί σε ό,τι έχει να κάνει με την αξιοπιστία του υβριδικού συστήματος.

Στον αντίποδα, χθες συνάντησα τον κάτοχο της υβριδικής Cayenne (αν θυμάστε από την προσφορά χρονομίσθωσης που είχα ανεβάσει) ο οποίος δήλωσε απογοητευμένος (προφανώς υπερέβαλε). "Έχω να το κινήσω 20 μέρες. Καίει πολύ και δε συγκρίνεται με το προηγούμενό μου", ήταν τα λόγια του. Και ποιο είναι αυτό, του λέω. Το Rx450h :s_roses
Τελευταία επεξεργασία από Scotch και 03 Φεβ 2018, 14:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Zeus έγραψε:Καλή τύχη με τα προβλήματα του Τ8 έπρεπε να του πεις...

γιατι τοση σιγουρια για προβληματα?
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#481178 Στο φόρουμ στην Αμερική έχουν γραφτεί πολλα..έχουν μάλιστα αρκετά γίνει buy back απο τη Volvo.
Άβαταρ μέλους
By MEGAS
dimviii έγραψε:
Zeus έγραψε:Καλή τύχη με τα προβλήματα του Τ8 έπρεπε να του πεις...

γιατι τοση σιγουρια για προβληματα?

Μπες λιγο στο αμερικανικο να δεις τι γινεται..
Και πολλα buyback σε xc90 t8..κυριως του '16.
Άβαταρ μέλους
By MEGAS
#481181 ....καλα,ενταξει ρε κωνσταντινε...να παμε να γραψουμε κανα τζοκερ μαζι. :dizzy: :dizzy:
Με διαφορα κλασματα δευτερολεπτου..
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#481185 Περιμένω την ημέρα που θα ανεβάσουν test drive απ το xc40 στο Autotriti!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Scotch έγραψε:Δεν ήθελα να του το χαλάσω :oops: . Αλλά κι εγώ φοβάμαι πως θα στεναχωρηθεί σε ό,τι έχει να κάνει με την αξιοπιστία του υβριδικού συστήματος.

Στον αντίποδα, χθες συνάντησα τον κάτοχο της υβριδικής Cayenne (αν θυμάστε από την προσφορά χρονομίσθωσης που είχα ανεβάσει) ο οποίος δήλωσε απογοητευμένος (προφανώς υπερέβαλε). "Έχω να το κινήσω 20 μέρες. Καίει πολύ και δε συγκρίνεται με το προηγούμενό μου", ήταν τα λόγια του. Και ποιο είναι αυτό, του λέω. Το Rx450h :s_roses

Ένα μπλε σκούρο rx400h είχε?

Αν ναι παίζει να ήταν παλιός μου γείτονας εκεί.

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#481209 Όχι το μπλε, άλλο. Το έχει ακόμη πάντως και αυτός (το μπλε).