Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By dimviii
sknipper έγραψε:Δηλαδή το κακοπειραγμένο είναι η εξαίρεση και όλα τα καγκουροφτιαγμένα έχουν βελτιωθεί από μάστορες-βελτιωτές που δεν πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και εκτός από την εντυπωσιακά αυξημένη ισχύ και ροπή διατηρούν πάντα μια ομαλή καμπύλη απόδοσης.

δεν ειπα αυτο.Ειπα οτι εαν βαλεις κατι δοκιμασμενο επωνυμο,η ο προγραμματιστης σου ξερει τη δουλεια του καλα το αποτελεσμα ειναι υπερ του δεοντος θετικο.

sknipper έγραψε: Το δε πρόγραμμα είναι δοκιμασμένο από τον βελτιωτή εκτεταμένα, σε όλες τις συνθήκες ώστε ούτε να πλημμυρίζει τον κινητήρα (άκαυστο καύσιμο στα λάδια) ούτε να τον στεγνώνει και να τον υπερθερμαίνει.

ναι ετσι ακριβως ειναι και το δικο μου και του Νασου,και χιλιαδες αλλα.
Λες να μην το εχει βγαλει το προβλημα ακομα μετα απο 4 Σερρες,10 Μεγαρα,8 Καρτοδρομους,καμια 20αρια τελικες,και 62κ χλμ σε 10 χρονια?

sknipper έγραψε: Όσο για τη βελτίωση των αναρτήσεων... οι προτάσεις του "βελτιωτή" που φυσικά είναι ειδικευμένος και εκπαιδευμένος σωστά στο αντικείμενο και βέβαια διαθέτει και μεγάλη εμπειρία με αποδεδειγμένα θετικά αποτελέσματα είναι πάντα οι καταλληλότερες για τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Εννοείται ότι κατέχει και την τέχνη να ρυθμίζει κάθε είδους ρυθμιζόμενη ανάρτηση σε κάθε είδους αυτοκίνητο ιδανικά κατά περίπτωση, επιτόπου στο μαγαζί του....

ναι υπαρχουν και τετοιοι,λιγοι αλλα υπαρχουν.
Οσοι ασχολουνται με ραλλυ/πιστα/αναβασεις αλλα και ιδιωτες με απαιτησεις,τι νομιζεις οτι ερχονται απο το εξωτερικο για να τους ρυθμιζουν αναρτηση καθε μηνα?Καποιος τις σεταρει,και καποιος τις επισκευαζει.
sknipper έγραψε:Και μετά ξυπνήσαμε..... Το άλλο μετον Τοτό το ξέρετε;

Ενταξει το οτι βαλαμε αναρτηση,και δεν μπορεσαν να την σεταρουν ειναι καλο ανεκδοτο,για πες και κανα αλλο. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
IKE έγραψε:Ρε λύσσαξες πια, οκ σου πάτησα κάποιο κάλο, θεώρησε ότι είμαι μπαρμπα βλάκας και ζήσε χαρούμενος.

πο λαίπα με τον κάθε πικραμμένο

κανενα καλο δεν πατησες,απλα δεν αντεχω να διαβαζω σε φορουμ με τιτλο petrolheads τις μπαρμπαδιστικες σαχλαμαρες που γραφεις.
Δεν παιρνει δυναμη
θα χαλασει
θα γινει χαρβαλο
και αλλες ατακες απο ταξιτζιδες 68 χρονωνε με 1,5 μυριο χλμ στο καθισμα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
The Ace έγραψε:
Ωπ, τι έγινε ρε παιδιά, το έχασα για λίγο...αν μιλάμε για tuning, προφανώς αναφέρεστε στο CX7 μου, το οποίο γάζωνε, ήταν 1,5 κενό μπροστά στο 400αρι από stock CX7, και έκαιγε λίγο-πολύ το ίδιο. Αν αναφέρεστε σε μτχ γενικότερα, τότε η C5 μου έχει βγάλει 2-3 περίεργα, αλλά όχι και τίποτα σοβαρό και ακριβό (ακόμα....).

οι σχεσεις στο σαζμαν ταιριαζανε? :lol:
η καμπυλη ισχυος ειχα παθει καμια οσφυοκαμψια? :lol:
εκαιγε και λιγοτερο εε? Δλδ δεν σου εφαγαν τζαμπα λεφτα,αλλα εκανες και αποσβεση του προγραμματος απο την καταναλωση? γιατι κατι μπαρμπαδια εδω μεσα λενε οτι ριχνεις τζαμπα χρηματα χωρις κερδος.
Εισαι σιγουρος οτι το cx7 σου,ηταν γρηγοροτερο και δεν ειχε μονο ΑΓΡΙΑΔΑ? :tomato: :lol: :lol:

Ρ
Άβαταρ μέλους
By dimviii
NickTG έγραψε:Βέβαια 62Κ χιλιόμετρα δεν τα λες πολλά.
Απλά λέω.

ναι δεν ειναι πολλα,αλλα οι 600-700 γυροι σε πιστες λενε πιο πολλα για την καταπονηση.
Παντα υπαρχει διαθεσιμο ασπρο 9αρι με 150κ χλμ με επαναπρογραμματισμο απο τον Jerry Petratos (που κοροιδευε ο αλλος ο ξερολας στην αγγελια με το Σκουμπι του Ποπολαρου),που μπορει να δυναμομετρηθει να μετρηθει συμπιεση,και να δουμε και ποση καλη ειναι η καμπυλη των 53 κιλων,απο 37 που ειχε μαμα.Φοραει το σαζμαν και τα διαφορικα οπως βγηκε απο το εργοστασιο χωρις επισκευη,οπως και το μοτερ που δεν εχει ανηχθει ΠΟΤΕ.Προγραμμα εχει απο το 2007 με 7000χλμ στο κοντερ,και εχει και Σερρες και Μεγαρα,και Καρτοδρομο στη πλατη του.
Το αυτοκινητο αυτο το ξερω απο την 1η μερα,και εχει αλλαξει λαδια,βαλβολινες,λουρια και μπουζι.Στη μεταδοση εχει αλλαξει το μαμα αμπραγιαζ με ενα 2δισκο μεταλλικο.
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 07 Σεπ 2015, 19:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By IKE
#156800 dimviii σκέψου κάποια στιγμή να μάθεις τι είναι αυτά που τώρα επαναλαμβάνεις (με αγωνία γιατί δεν βλεπεις και κανέναν άλλο - nass εξαιρείται λόγω παβλοβιανής αντίδρασης- να συμμετέχει), πόσο ΒΛΑΚΑΣ θα αισθανείς όταν διαβάσεις αυτά τα ποστ.

Βέβαια το πιθανότερο να παραμείνεις άσχετος οπότε δε νομίζω ότι κινδυνευεις.

NickTG εκεί είναι το κλειδί, μένει στη κοσμάρα του. Αυτός πχ μπορεί να νομίζει ότι είναι όλα οκ (δεν ξέρω καν τι αμάξι είνια) και η πραγματικότητα να απέχει χαωδώς. Απλά στο μυαλό του αυτά όλα είναι φυσιολόγικά.
Άβαταρ μέλους
By IKE
dimviii έγραψε:Παντα υπαρχει διαθεσιμο ασπρο 9αρι με 150κ χλμ με επαναπρογραμματισμο απο τον Jerry Petratos (που κοροιδευε ο αλλος ο ξερολας στην αγγελια με το Σκουμπι του Ποπολαρου),

Δεν τον ξέρω τον jerry petratos αλλά όσα λεω δεν είναι καν κάτι περίεργο ή αιρετικό, αν δεν ειναι μαστρο-αντώνης, θεωρώ απίθανο να διαφωνεί με όσα λέω.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
IKE έγραψε:Έτσι είναι παίδες.

Να θυμίσω και εγώ ιστορία γνωστού στα φόρουμ "βελτιωτή" που χωρίς να έχει (προφανώς) εργαστήριο για ανάληση της συμπεριφοράς του λιπαντικού έκρινε ότι ο κατασκευαστής έκανε λάθος στην προφιαγραφή του λαδιού, έβαλε άλλου είδους λάδι και όταν τα πήρε όλα στο χέρι το πόρισμα ήταν:

Σκεφτείτε πόσο λάθος έκανε ο κατασκευαστής (ας πούμε η Bugatti, τυχαίο παράδειγμα) που ακόμα και με την ΒΕΛΤΙΩΣΗ που έκανα αλλάζοντας το είδος λαδιού, τα έκανα μπουρδέτο όλα στον κινητήρα.

Ε αυτός τώρα νομίζει ότι είναι αυθεντία και πουλάει και διάφορα ανταλλακτικά (έτσι χύμα) τα οποία φτιάχνει με αυτό το σκεπτικό (και τα διαφημίζει σε κάθε δεύτερο ποστ του έμμεσα ή άμεσα).

Βγαίνουμε offtopic μεν αλλά από την άλλη έστω και με ΟΡΓΗ μπορεί να ξεστραβωθεί κανένας dimviii λιγάκι.

ποιος ειναι αυτος? δεν πιστευω να ειναι αλλη μια σαχλαμαρα που πεταξες?
Άβαταρ μέλους
By IKE
#156804 Δεν έχω πετάξει καμία σαχλαμάρα μικρέ μου φίλε :)

Μην είσαι κουτσομπόλης, δε σου λέω ποιος είναι.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
IKE έγραψε:
dimviii έγραψε:Παντα υπαρχει διαθεσιμο ασπρο 9αρι με 150κ χλμ με επαναπρογραμματισμο απο τον Jerry Petratos (που κοροιδευε ο αλλος ο ξερολας στην αγγελια με το Σκουμπι του Ποπολαρου),

Δεν τον ξέρω τον jerry petratos αλλά όσα λεω δεν είναι καν κάτι περίεργο ή αιρετικό, αν δεν ειναι μαστρο-αντώνης, θεωρώ απίθανο να διαφωνεί με όσα λέω.

ειναι ενας καγκουρας που ρυθμιζει μαμα εγγεφαλους σε σκουμπι-εβο,σε εξωλεμβιες κομπρεσορατες mercury racing για αγωνες,οδηγαει σε αγωνες τα σκαφη που φτιαχνει ο ιδιος και πουλαει σε ολο το κοσμο με τις καλυτερες κριτικες.

Εικόνα

http://technohull.com/content/2-company#

και ερχεσε εσυ ο μπαρμπας που δεν εχεις μυρωδια απο ολα αυτα να ακυρωσεις τη δουλεια του λεγοντας σαχλαμαρες,οτι δεν βγαζουν δυναμη,χαλαει τη καμπυλη ,βγαζουν ζημιες κλπ

Πηγαινε ζωγραφησε κανα πυραυλακι τωρα να βαλεις στα σαιτ σου,γραψε και κανα ματζεστικ κατω απο καμια φωτο.Μεχρι εκει καλος εισαι.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
IKE έγραψε:Δεν έχω πετάξει καμία σαχλαμάρα μικρέ μου φίλε :)

παλι δεν μπορεις να αποδειξεις τα γραφομενα σου?
δεν εβαλες μυαλο? τοση σαχλαμαρα δεν χορτασες ακομα?
Άβαταρ μέλους
By IKE
#156811 Όχι μικρέ μου φίλε, εγώ δεν ακύρωσα τη δουλειά κανενός, τις βλακείες σου ακύρωσα και σε έτσουξε ανεπανώρθωτα (ψάχνεις και τα σαιτ μου ταλαίπωρη κόρη, χοχοχοχοχ).

Περαστικά
Άβαταρ μέλους
By IKE
dimviii έγραψε:
IKE έγραψε:Δεν έχω πετάξει καμία σαχλαμάρα μικρέ μου φίλε :)

παλι δεν μπορεις να αποδειξεις τα γραφομενα σου?
δεν εβαλες μυαλο? τοση σαχλαμαρα δεν χορτασες ακομα?

Σταμάτα πια μωρη γλωσσοκοπάνα.

ΠΟΠΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
IKE έγραψε:Όχι μικρέ μου φίλε, εγώ δεν ακύρωσα τη δουλειά κανενός, τις βλακείες σου ακύρωσα και σε έτσουξε ανεπανώρθωτα (ψάχνεις και τα σαιτ μου ταλαίπωρη κόρη, χοχοχοχοχ).

Περαστικά

ναι με ετσουξες τι να σου πω.Τι να ψαξω τα σαιτ σου? στην υπογραφη σου τα εχεις,δεν χρειαζεται ψαξιμο.
Και βεβαια ακυρωσες τη δουλεια του,και την δικια του οπως και πολλων προγραμμτιστων που κανουν σωστη και τιμια δουλεια χρονια τωρα.
Βλακας εισαι εσυ που υποστηριζεις οτι δεν βγαζουν δυναμη,θα χαλασουν οι καμπυλες και δεν θα ταιριαζουν οι σχεσεις.Μην τα ξαναλεμε.