Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#63925 Δεν είναι περίεργο να έχει κλιματισμούς, τόσα κόλπα, νάβι και να είναι με σιδερένιες ζάντες; Προβλεπόταν αυτό σαν μοντέλο ή τις έσπασε ή ο μαντράς έχει κάνει αναβάθμιση τα άλλα;

Οι μεντεσέδες αυτού του τύπου δεν είναι αναχρονισμός που κοστίζει σε χώρο;

Ωραίο αυτοκίνητο πάντως. Με το καλό.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#63936 καλοριζικο και καλοταξιδο να ειναι Ace!
πολυ ωραια επιλογη! :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#63946 Έχει Navi και δεν έχει ζάντες? :dizzy: Πωτς γένεν ατό?

Καλοτάξιδη!
Άβαταρ μέλους
By drdino
#63974 Γερμανική έκδοση μυριζομαι, είναι μήπως εισαγωγής;
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#63981 Από ότι είδα έχει ελληνικό manual και ελληνικό service book, είναι πρώτο χέρι και αγοράστηκε καινούριο από εδώ. Τώρα αν ήταν κάποια εισαγωγή, δεν ξέρω. Πάντως μου είπαν ότι τις φοράει από την πρώτη μέρα, δηλαδή δεν υπήρχαν αλουμινίου και τις έβγαλε, μπορεί και να το παρήγγειλε έτσι. Εγώ ξέρω ότι standard έβγαιναν στην χαμηλότερη Elegance, και μπορούσες να τις ζητήσεις και στην επόμενη Ambience, καμία από τις οποίες όμως δεν είχαν option την hydro και το χειρόφρενο. Άρα μόνο ότι τις ζήτησε επιτούτου αντί για αλουμινίου και του έδωσαν κάτι άλλο (π.χ. φθηνότερα το navi).
Άβαταρ μέλους
By GTS
#63982 Μηπως ηταν εταιρικο και δεν τον ενδιεφεραν οι ζαντες ενώ επρεπε να διατηρησει την τιμη χαμηλα.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#63985 Kαι είναι και πιο καλτ επιλογή οι σιεδρένιες, Όλοι έχουν αλουμινένιες, ακόμη και οι κλούβες τη σήμερον ημέρα, τη διαφορά πλέον την κάνεις με τις απλές. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kobulis
#64025 Ακολουθούν οι άχρηστες πληροφορίες αυτής της εβδομάδας:

Τα περισσότερα υδροπνευματικα C5 έρχονταν (και έρχονται) με σιδερένιες ζάντες λόγω κόστους ανάρτησης, σε έκδοση Prestige.

Αν ήθελες άφηνες την υδρο ανάρτηση κ το αυτόματο χειρόφρενο, και έπαιρνες στα ίδια χρήματα τη συμβατική αναρτηση με αμορτισερ του 508 κ για να γλυκαθεις ζάντες 17 άρες, ημιδερματινα καθίσματα αντί για βελούδο, αυτόματα φώτα και αυτόματους υαλοκαθαριστηρες.

Η κορυφαία έκδοση ήταν η exclusive, έβγαινε πολύ ακριβότερη και είχε -περα απο ζάντες αλουμινίου 18"- τα πάντα όλα.

Ενδιάμεσα έβγαινε η Prestige plus, που είχε ανάλογα με τα κέφια του εισαγωγεα άλλοτε άλλα πράγματα επιπλέον της Prestige.

Ανάλογα με το φεγγάρι μπορεί να τύχαινε ηλιοροφη, αυτόματα φώτα ή/και υαλοκαθαριστηρες, Νάβι, 16αρες ή 17αρες αλουμινίου, εργοστασιακά xenon, ότι κληρωνε κάθε φορά.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#64035 Δεν υπάρχει κάποιο vin decoder ή το πρόγραμμα της citroen που βάση vin να βγάζει τον εξοπλισμό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#64091 Η δική μου πχ είναι prestige plus και έχει επιπλέον αυτόματα φώτα, αυτοματους υαλοκαθαριστηρες, 17αρες και κάνα δύο ψιλολοιδια έξτρα.
Άβαταρ μέλους
By linker
#64094 Prestige πρέπει να είναι και αυτή και όντως με τάσια ερχόταν.
Έτσι ακριβώς ξεκίνησε και η άριστη μαύρη της Χρυσούπολης και στην πορεία μπήκαν τα 17άρια.
Κατά τα άλλα, όπως τα είπε ο kobulis.

sent from a shiny silver Citroen
Άβαταρ μέλους
By NickNT
#64141 Καλοτάξιδο Ace! Αυτό με το ηλεκτρονικό γκάζι δεν το είχα προσέξει ποτέ, πάντα υπέθετα ότι έχει να κάνει με το ότι κάτω τις 1500 είναι απλά ένα 1600άρι. :-P

Αααααααααν με το καλό πας για πρόγραμμα, let me know για να με βάλεις σε πειρασμό...!
Άβαταρ μέλους
By criuser
#64314 Καλορίζικη . Καλὠς ήρθες στην παρέα μας . Το αμάξι είναι πρεστίζ και όπως τα λέει ο Κομπούλης είναι κάποια έκδοση που έφερναν με νάβι , αλλά και με τάσια . Δεν είναι η prestige plus γιατί εκεί είχε και αυτόματα φώτα , καθαριστήρες και ζάντες .

Το ίδιο κάνουν τώρα με την σειρά street στο c3 . Ζάντες βάλε τις 17άρες . Μάλλον μικρότερη κατανάλωση , αλλά οι 18άρες που έχω εγώ θέλουν 850 € γιά λάστιχα , ενώ οι 17άρες πολύ λιγότερο .

Το αμάξι στο ταξίδι είναι αλλιώς . Μετά τα 110 χαω , χαμηλώνει αυτόματα 1,5 εκ και σφίγγει το τιμόνι . Το σπορ στην ανάρτηση είναι μόνο γιά επαρχιακό δρόμο με στροφές , η γιά παράνομες ταχύτητες στον αυτοκινητόδρομο . Αλλιώς στην χαλαρή οδήγηση γιά να φτάσεις ξεκούραστος .

Στις πρώτες μέρες θα χρειαστείς μιά περίοδο προσαρμογής . αν έρχεσαι από αμάξι με σκληρή ανάρτηση . Αν συμβαίνει αυτό , τότε βάλτο αρχικά στο σπορ και μετά από 1-2 μέρες το χαλαρώνεις .

Γενικά το αμάξι κάθε μέρα θα σε κερδίζει περισσότερο . Και τους φίλους που ίσως ταξιδεύουν μαζί σου , αν βέβαια δεν έχουν διάφορα μερκελικά συμπλέγματα :whistlink:

Καλορίζικο και πάλι .