Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Πάντως το γεγονός οτι αλλάζει το Focus σε ένα χρόνο, θα αποτελούσε αποτρεπτικό στοιχείο αγοράς

Παίρνεις αυτοκίνητο με λυμένες τις παιδικές ασθένειες και στην καλύτερη δυνατή τιμή. Πάντα τα προτιμώ αυτά σε σχέση με μοντέλα που μόλις κυκλοφόρησαν!

Συμφωνώ με το Δία. Ποτέ δεν κατάλαβα αυτή τη μανία για το πιο καινούριο... σε όλα, όχι μόνο στ' αμάξια... :s_dunno

Giuseppe Busso έγραψε:
Γιατί βρε παίδες τέτοια δίκη;
Με ενδιαφέρει να γίνει συζήτηση διότι έτσι μου ακονίζετε το μυαλό (το όποιο μυαλό δηλαδή :shifty: ).

:inlove:

Ωραία, κόβεις τις γερμανικές |λογοκρισία|, κρατάς την 147 και μαζεύεις φασούλια για την Ιουλία! :rtfm:

Αλλιώς ξαμολάω ποπολάρο! :protest: :twisted: :inlove:

Οριακά δεχόμαστε μετάχειρο evo dimvii approved! :s_yes

ΛΙΚΣΗΣ, να κλειδωθεί παρακαλώ! :rtfm: :s_yes
Άβαταρ μέλους
By drdino
REALZEUS έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Πάντως το γεγονός οτι αλλάζει το Focus σε ένα χρόνο, θα αποτελούσε αποτρεπτικό στοιχείο αγοράς

Παίρνεις αυτοκίνητο με λυμένες τις παιδικές ασθένειες και στην καλύτερη δυνατή τιμή. Πάντα τα προτιμώ αυτά σε σχέση με μοντέλα που μόλις κυκλοφόρησαν!
Συμφωνώ,αλλά από την άλλη παίρνεις αμάξι που του έχουν βάλει χέρι οι TVMαδες, που μπορεί να σημαίνει ότι έχουν κοπεί πράματα που υπήρχαν στην αρχή. Μεγάλη η κουβέντα εννοείται.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
drdino έγραψε:]Συμφωνώ,αλλά από την άλλη παίρνεις αμάξι που του έχουν βάλει χέρι οι TVMαδες, που μπορεί να σημαίνει ότι έχουν κοπεί πράματα που υπήρχαν στην αρχή. Μεγάλη η κουβέντα εννοείται.

για ταληροποιησε το αυτό Ντινο.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#432361 Βγαίνοντας το αμάξι στην παραγωγή μπορεί να είχε παροχή 12v στο πορτ-μπαγκάζ. Στην πορεία είδαν ότι δεν συμφέρει τον κατασκευαστή (είτε λόγω αυξημένου κόστους εξαρτημάτων, είτε λόγω πολυπλοκότητας είτε είναι κάτι που δεν προσφέρει ο ανταγωνισμός έτσι κι αλλιώς) οπότε και το τρώει η μαρμάγκα. Τις δράσεις αυτές (συνήθως) τις κάνει άλλη ομάδα από αυτήν που σχεδίασε το αυτοκίνητο έτσι όπως μπήκε στην παραγωγή αρχικά.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#432369 ενδιαφερον,δεν γνωριζα καμια τετοια περιπτωση.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
drdino έγραψε:
REALZEUS έγραψε:

Συμφωνώ,αλλά από την άλλη παίρνεις αμάξι που του έχουν βάλει χέρι οι TVMαδες, που μπορεί να σημαίνει ότι έχουν κοπεί πράματα που υπήρχαν στην αρχή. Μεγάλη η κουβέντα εννοείται.

Βέβαια προτιμώ να μην χαλάει και ας μην έχει πρίζα στο πορτ μπαγκάζ... :lol:
Άβαταρ μέλους
By cosneo
dimviii έγραψε:ενδιαφερον,δεν γνωριζα καμια τετοια περιπτωση.
Εδώ και πολλά χρόνια το κάνει η Nissan στα μοντέλα της. Σε κάθε ΜΥ κάτι αυξομειωνεται και στα fl το γ@μ@νε εντελώς...
Δεν ήξερα ότι είναι ολόκληρη επιστήμη. Το είχα για τυχαία ή μεμονωμένη περίπτωση της εταιρίας.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Giuseppe Busso έγραψε:
dstou έγραψε:Βλέποντας την τελευταία σελίδα ψηφίζω ΕΒΟ μετάχειρο δαγκωτό.

REALZEUS έγραψε:Όντως μεγάλη κατάθλιψη αυτή η σελίδα... :s_sad

Γιατί βρε παίδες τέτοια δίκη;
Με ενδιαφέρει να γίνει συζήτηση διότι έτσι μου ακονίζετε το μυαλό (το όποιο μυαλό δηλαδή :shifty: ).

Μα γιατί πρέπει να θεωρείσαι γνώστης βάσει του αυτοκινήτου που οδηγείς :lol:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Giuseppe Busso έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:Αμα ειναι να πας για κιμπαρικη "κουρσα", τουλαχιστον να το κανεις σωστα! :rtfm:

http://www.audiapprovedplus.gr/index.ph ... carid=3782

...passat και αηδιες... :s_empathy

. βάζεις αυτοκίνητα με πάρα πολλά χιλιόμετρα. Και Ferrari να βάλεις δηλαδή, δεν θα με ενδιαφέρει.

Αυτο με τα "παρα πολλα χλμ" ειναι δικο σου κολλημα... :rtfm:
Κατα μεσο ορο τα 15-20κ χλμ ανα ετος ειναι στα αναμενομενα πλαισια χρησης...
Τριων ετων αυτοκινητο εβαλα, καλομτχ φαινεται, σε εκθεση εξουσιοδοτημενου βρισκεται...

Ισως δεν εχεις ακουσει απο την αλλη, κατι παρατημενες περιπτωσεις με ελαχιστα χλμ, που εχουν να τα βαλουν μπροστα κανα χρονο και το λαδι μεσα εχει γινει σαν πλαστελινη...Αυτα ειναι πιο επιφοβα, σε αυτα γυριζεις την πλατη και φευγεις κατευθειαν, οχι στα αρκετα/πολλα χλμ αν η συντηρηση ειναι προβλεπομενη.

Οπερ και ειναι καθαρα προσωπικο το θεμα, οχι πραγματικης ή μη καταπονησης(?) μηχανικων μερων.

Giuseppe Busso έγραψε:Και επειδή αυτό που έβαλες είχε πολλά χλμ, από την Καρέντα έχω βρει το παρακάτω Α3 με μοναδικό μειονέκτημα ότι είναι η 3dr έκδοση.
http://www.karentausedcars.gr/AUDI/A3/3094

Το ειχα δει οτι ειναι 3πορτο, για αυτο δεν το εβαλα...

Giuseppe Busso έγραψε:Το Passat το βρήκε ο πατέρας μου. Πήγε βόλτα πριν και μου το σφύριξε.
By the way, κάποιο καιρό πριν στο φολκςβαγκενοτοπικό είχα γράψει ότι αυτό το Passat, είναι και το μοναδικό που μου αρέσει (βγάζω εκτός το προηγούμενο CC που ήταν και υποψήφιο αντί του Tiguan). Μου αρέσει σαν design, αποπνέει μια αρχοντιά, έχει πολύ ωραίο χρωματικό συνδυασμό, έχει εξοπλισμό πλην φώτων xenon. Ο όγκος του είναι ένα θέμα ομολογουμένως. Είναι όμως ολοκαίνουριο.

Γιαννη, δεν μας τα λες καλα! :protest: :lol:
Την μια σου βγαινει τεραστιο το Civic (μηκος: 4,52m περα απο το γεγονος οτι δεν σου αρεσει και αυτο ειναι απολυτως σεβαστο) , δεν θελεις αυτοκινητο μεγαλυτερο απο την κατηγορια-μεγεθος της 147 και μετα βαζει φωτο
με το πλοιο της αγαπης...του λαου, (μηκος:4,76m!!! Mισο μετρο μεγαλυτερο απο την 147, Golf κτλ) μια μαρκα κιολας που ο ιδιος δειχνεις σχετικη απορριψη...
Το Α3 sedan btw, ειναι 4,48m, ακριβως οσο το δικο μου και με την εμπειρια που εχω, ψαχνοντας για θεσεις σε κεντρο, προαστεια, θεωρω οτι ειναι ακριβως πανω στο ανεκτο οριο, ωστε να μην αναγκαζεσαι να πληρωνεις για μια θεση οπουδηποτε πηγαινεις...

Giuseppe Busso έγραψε:Απλά επειδή κάποιοι μου είπατε "Τόσα χρόνια με hatchback και θα πάρεις πάλι hatchback; άλλαξε αμάξι μόνο αν αλλάξεις και κατηγορία ή σχέδιο".
Οκ, κάποιοι μπορεί να φαντάζονταν να βάλω καμιά BMW 430i ... :lol:

Οχι ρε συ, αλλα Passat γαμω το φελεκι μου? :thumbsdown:
Αυτο ειναι πιο αδιαφορο οδηγικα και -καθολου μουρη- απο το Tiguan, να ειχε εστω ενα πακετο R-Line με αναρτηση παει στο διαλο, θα λεγαμε ενταξει περιμενει τιποτε διδυμα, αλλαξαν οι προτεραιοτητες κτλ...

Αυτο που εβαλες δεν ειναι ουτε για τον πατερα σου, αυτο ειναι για ταριφες, υπηρεσιακο, για παπουδελια και παει λεγοντας.
Ενα μισαωρο αν το οδηγησεις μετα την 147, θα φυγεις τρεχοντας... :superman:

Βρες εντωμεταξυ ενα Focus βενζινη, σε οποιοδηποτε κ.εκ να οδηγησεις και περιμενε μεχρι τελη ετους, μηπως παρουσιαστει κανενα στοκαρισμενο, ή καποια προωθητικη ενεργεια.

Γενικως...ανεμενε, στην παρουσα φαση, με τις εναλλακτικες που υπαρχουν και τους φορους των καινουργιων στα υψη, δεν χανεις και τιποτε...
Τελευταία επεξεργασία από Κίκιζας Γρηγόρης και 09 Σεπ 2017, 21:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By elteo
mousatos έγραψε:https://kirkos4yourcar.car.gr/cars/view/9915599/

2005 μια χαρά θα μείνει και στο ίδιο έτος με την 147.

Αλλά εντάξει είναι evo και yolo. :shifty: