- 09 Σεπ 2017, 21:03
Giuseppe Busso έγραψε:Κίκιζας . έγραψε:Αμα ειναι να πας για κιμπαρικη "κουρσα", τουλαχιστον να το κανεις σωστα!
http://www.audiapprovedplus.gr/index.ph ... carid=3782
...passat και αηδιες... 
. βάζεις αυτοκίνητα με πάρα πολλά χιλιόμετρα. Και Ferrari να βάλεις δηλαδή, δεν θα με ενδιαφέρει.
Αυτο με τα "παρα πολλα χλμ" ειναι δικο σου κολλημα...
Κατα μεσο ορο τα 15-20κ χλμ ανα ετος ειναι στα αναμενομενα πλαισια χρησης...
Τριων ετων αυτοκινητο εβαλα, καλομτχ φαινεται, σε εκθεση εξουσιοδοτημενου βρισκεται...
Ισως δεν εχεις ακουσει απο την αλλη, κατι παρατημενες περιπτωσεις με ελαχιστα χλμ, που εχουν να τα βαλουν μπροστα κανα χρονο και το λαδι μεσα εχει γινει σαν πλαστελινη...Αυτα ειναι πιο επιφοβα, σε αυτα γυριζεις την πλατη και φευγεις κατευθειαν, οχι στα αρκετα/πολλα χλμ αν η συντηρηση ειναι προβλεπομενη.
Οπερ και ειναι καθαρα προσωπικο το θεμα, οχι πραγματικης ή μη καταπονησης(?) μηχανικων μερων.
Giuseppe Busso έγραψε:Και επειδή αυτό που έβαλες είχε πολλά χλμ, από την Καρέντα έχω βρει το παρακάτω Α3 με μοναδικό μειονέκτημα ότι είναι η 3dr έκδοση.
http://www.karentausedcars.gr/AUDI/A3/3094
Το ειχα δει οτι ειναι 3πορτο, για αυτο δεν το εβαλα...
Giuseppe Busso έγραψε:Το Passat το βρήκε ο πατέρας μου. Πήγε βόλτα πριν και μου το σφύριξε.
By the way, κάποιο καιρό πριν στο φολκςβαγκενοτοπικό είχα γράψει ότι αυτό το Passat, είναι και το μοναδικό που μου αρέσει (βγάζω εκτός το προηγούμενο CC που ήταν και υποψήφιο αντί του Tiguan). Μου αρέσει σαν design, αποπνέει μια αρχοντιά, έχει πολύ ωραίο χρωματικό συνδυασμό, έχει εξοπλισμό πλην φώτων xenon. Ο όγκος του είναι ένα θέμα ομολογουμένως. Είναι όμως ολοκαίνουριο.
Γιαννη, δεν μας τα λες καλα!
Την μια σου βγαινει τεραστιο το Civic (μηκος: 4,52m περα απο το γεγονος οτι δεν σου αρεσει και αυτο ειναι απολυτως σεβαστο) , δεν θελεις αυτοκινητο μεγαλυτερο απο την κατηγορια-μεγεθος της 147 και μετα βαζει φωτο
με το πλοιο της αγαπης...του λαου, (μηκος:4,76m!!! Mισο μετρο μεγαλυτερο απο την 147, Golf κτλ) μια μαρκα κιολας που ο ιδιος δειχνεις σχετικη απορριψη...
Το Α3 sedan btw, ειναι 4,48m, ακριβως οσο το δικο μου και με την εμπειρια που εχω, ψαχνοντας για θεσεις σε κεντρο, προαστεια, θεωρω οτι ειναι ακριβως πανω στο ανεκτο οριο, ωστε να μην αναγκαζεσαι να πληρωνεις για μια θεση οπουδηποτε πηγαινεις...
Giuseppe Busso έγραψε:Απλά επειδή κάποιοι μου είπατε "Τόσα χρόνια με hatchback και θα πάρεις πάλι hatchback; άλλαξε αμάξι μόνο αν αλλάξεις και κατηγορία ή σχέδιο".
Οκ, κάποιοι μπορεί να φαντάζονταν να βάλω καμιά BMW 430i ... 
Οχι ρε συ, αλλα Passat γαμω το φελεκι μου?
Αυτο ειναι πιο αδιαφορο οδηγικα και -καθολου μουρη- απο το Tiguan, να ειχε εστω ενα πακετο R-Line με αναρτηση παει στο διαλο, θα λεγαμε ενταξει περιμενει τιποτε διδυμα, αλλαξαν οι προτεραιοτητες κτλ...
Αυτο που εβαλες δεν ειναι ουτε για τον πατερα σου, αυτο ειναι για ταριφες, υπηρεσιακο, για παπουδελια και παει λεγοντας.
Ενα μισαωρο αν το οδηγησεις μετα την 147, θα φυγεις τρεχοντας...
Βρες εντωμεταξυ ενα Focus βενζινη, σε οποιοδηποτε κ.εκ να οδηγησεις και περιμενε μεχρι τελη ετους, μηπως παρουσιαστει κανενα στοκαρισμενο, ή καποια προωθητικη ενεργεια.
Γενικως...ανεμενε, στην παρουσα φαση, με τις εναλλακτικες που υπαρχουν και τους φορους των καινουργιων στα υψη, δεν χανεις και τιποτε...
Τελευταία επεξεργασία από Κίκιζας Γρηγόρης και 09 Σεπ 2017, 21:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά