Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Kon5 έγραψε:Κοίτα να δεις. Γενικά άγομαι και φέρομαι :s_sarcastic Σεκφτόμουν 2tourer, Α3 sedan αλλά και sportback και c class sedan. Μετά άρχισα να σκέφτομαι και το volvo v60. Πολύ ωραία οχήματα όλα, αν και η merc μάλλον με κερδίζει.

Εικόνα

Πρόταση μου, να κοιτάξεις κατά Ιαπωνία μεριά:

Εικόνα
Εικόνα

και τα ρέστα Ducati Monster. :rtfm: :shifty:

Σοβαρά τώρα, μου αρέσει αρκετά το καινούριο Levorg, και αν επιμένεις σε γερμανικό estate --> 3άρα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#370398 Το νέο civic αν και όχι premium έχει χώρους, γκάζια και κρατηματα.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#370406 Μην κοιτάξεις Κον5 αυτα τα αθλια ιαπωνικα σε εφαγα. Θα κατεβω Ελλαδα με Leopard και θα μαθω που μενεις, θα ισοπεδωθεί η πολυκατοικια κατα λάθος.
Πάντως απαντάς πολύ σωστά και κερδίζεις ασυλία. Έλα μάνα μου μια βόλτα Φρανκφούρτη, θα σε πάω και Στουτγκάρδη 2 ώρες και 20 λεπτά δρόμος είναι θα το κάνουμε σε μιαμιση για σένα, αλλά θα βάλεις τις βενζίνες :lol:
Στην Ελλάδα οι αντιπροσωπίες δεν έχουν τις σωστές Μέρκ :rtfm: , μια βδομάδα έμεινε για τις Maybach και δεν είμαι καλά :dizzy: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#370409 Μην φοβάσαι Θωμα δεν ακούω σειρήνες εξ ανατολής :lol: Καλά χρυσά τα ιαπωνέζικα , πέρασαν 3 από την οικογένεια ένα έχω τώρα σκύλος αλλά θα πάω αλλού αυτή τη φορά

Στο θέμα αγορά από έξω είμαι λάτρης αλλά πώς μεταφέρεις χρήματα τώρα με τα cc? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Kon5 έγραψε:Μην φοβάσαι Θωμα δεν ακούω σειρήνες εξ ανατολής :lol: Καλά χρυσά τα ιαπωνέζικα , πέρασαν 3 από την οικογένεια ένα έχω τώρα σκύλος αλλά θα πάω αλλού αυτή τη φορά

Στο θέμα αγορά από έξω είμαι λάτρης αλλά πώς μεταφέρεις χρήματα τώρα με τα cc? :hmmm:

Για το τελευταίο δεν έχω ιδέα, ρώτα στα τραπεζικά :lol: . Δεν έχω cc για να σου πώ :lol: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Kon5 έγραψε:Στο θέμα αγορά από έξω είμαι λάτρης αλλά πώς μεταφέρεις χρήματα τώρα με τα cc? :hmmm:

Με station wagon, μέσα σε μαύρες βαλίτσες. :ninja:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#370757 Eξαιρετικό το Accord, ιδίως το προηγούμενης γενιάς που ήταν ενδιαφέρον σχεδιαστικά.

Απο Merc, τα έχουμε πει, πάρε Merc C Coupe εφόσον σε παίρνει, δε παίζει αυτο το σχέδιο ->

Εικόνα

αν οπωσδήποτε θες και πίσω πόρτες, ίσως σε παίρνει και γι'αυτό ->

Εικόνα

Πιο κιτσαριό απο τη Μέρκ αλλά έχει ένα μυώδες παρουσιαστικό που δύσκολα το παραβλέπεις.

Και εννοείται, επειδή ακριβώς συνήθισες στα Γιαπάν :shifty: , κράτα και κάνα ψιλό στην άκρη γιατί ΑΜΑ (λέμε τώρα, τέρατα αξιοπιστίας είναι όλα :shifty: ) βγει καμια βλαβούλα , θα κοστίσει όπως λεει κι ο Ματ Φάρα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#370776 Το Accord ειναι ξεχασμενο απο τον θεο στην Ευρώπη εκτος απο την ιδια την Honda.
Οταν υπαρχει το 6 ποιο Accord....

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#371062 Επειδή έσπαγα το κεφάλι μου πριν μερικές μέρες. Υπάρχει οικογενειακό με τα παρακάτω χαρακτηριστικά;
-Κίνηση πίσω ή στους τέσσερις τροχούς
-4 ή 5 πόρτες
-Τουλάχιστον 200 ίπποι ή έστω εκεί κοντά.
-Αυτόματο κιβώτιο, χωρίς συμπλέκτες (άρα με μετατροπέα ροπής ή CVT).
-Λιγότερα από 2000 κ.εκ.
-Νορμάλ τιμή.

Νομίζω πως ΔΕΝ υπάρχει. Μόνον το Mini Countryman μπορώ να σκεφτώ, που δεν το λες οικογενειακό αφού δεν έχει χώρους.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Επειδή έσπαγα το κεφάλι μου πριν μερικές μέρες. Υπάρχει οικογενειακό με τα παρακάτω χαρακτηριστικά;
-Κίνηση πίσω ή στους τέσσερις τροχούς
-4 ή 5 πόρτες
-Τουλάχιστον 200 ίπποι ή έστω εκεί κοντά.
-Αυτόματο κιβώτιο, χωρίς συμπλέκτες (άρα με μετατροπέα ροπής ή CVT).
-Λιγότερα από 2000 κ.εκ.
-Νορμάλ τιμή.

Νομίζω πως ΔΕΝ υπάρχει. Μόνον το Mini Countryman μπορώ να σκεφτώ, που δεν το λες οικογενειακό αφού δεν έχει χώρους.

Το μόνο που καλύπτει τα περισσότερα νομίζω είναι το Α4 Avant 1.8TFSI Quattro αλλά αυτό βγαίνει μόνο s tronic και την τιμή δεν ξέρω αν την λες νορμάλ :hmmm:

Ωραία σπαζοκεφαλιά πάντως :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#371070 Define νορμάλ τιμή. Το νέο Countryman πάντως έχει μια χαρά χώρους για μια μικρή οικογένεια. Καμία σχέση με το προηγούμενο καθώς είναι και αρκετά μεγαλύτερο. Πήγα και το είδα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#371078 Για καινούριο θα έλεγα άνω όριο τα 30Κ. Για μεταχειρισμένο, γύρω στα 20Κ.
Το νέο Countryman στην έκδοση S έχει 2 λίτρα μοτέρ σωστά; Οπότε, τρώει άκυρο κι αυτό...
:thumbsdown: :protest: