Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#156475 Ναι, ΟΚ. Όλοι όμως από το παλιό ήρθαμε εδώ. Δεν έχει σημασία νομίζω στο παρών θέμα αυτή η μικροδιαφορά. :)
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 06 Σεπ 2015, 22:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
IKE έγραψε:
alexandros.K έγραψε:τα περισσοτερα χειροκινητα σασμαν αντεχουν αρκετη παραπανω ροπη απο τη μεγιστη του κινητηρα
σιγουρα υπαρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ειναι η μειοψηφία

Τα περισσότερα οτιδήποτε αντέχουν παραπάνω, συντελεστής ασφαλείας λέγεται.

αυτο εννοειται, αλλά δεν μιλαω γι αυτο
υπαρχουν σασμαν σε καθημερινα αυτοκινητα, που αντεχουν μεχρι και την 2πλασια ροπη απο αυτη που εχει ο κινητηρας
Άβαταρ μέλους
By markvag
popolaros έγραψε:τζάμπα συζήτηση

Ακριβώς.

REALZEUS έγραψε:

markvag έγραψε:θα περιοριστώ σε αναρτήσεις, φρένα... οριακά μπλοκέ, αλλά γενικώς δεν είμαι του συγκεκριμένου σπορ...

Χαλάρωσε. Το πολύ πολύ κανένα τακάκι να χρειαστείς.

Το ΑΝ το διάβασες;;; :rtfm: :protest: :protest: :lol:

alexandros.K έγραψε:υπαρχουν σασμαν σε καθημερινα αυτοκινητα, που αντεχουν μεχρι και την 2πλασια ροπη απο αυτη που εχει ο κινητηρας

Ε, ναι... γιατί ο κατασκευαστής χρησιμοποιεί ακριβώς το ίδιο σασμάν και για ισχυρότερα μοτέρ...
Δεν ξέρω πόσο συχνά συμβαίνει βέβαια...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
IKE έγραψε:
nass έγραψε:Αν κάποιος σκοπεύει να βελτιώσει το αυτοκίνητό του, το να πάρει ήδη βελτιωμένο είναι πολύ οικονομικότερο από το να πάρει μαμά και να τα κάνει όλα από την αρχή.

Αυτό ισχύει αν όντως θέλει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Αυτός όμως που αγοράζει το ΑΡΙΣΤΟ Α3 με τα 400 άλογα νομίζει ότι θα έχει ένα 2.0TFSI αλλά πολύ πιο γρήγορο (κατά τα άλλα ίδιο).

Ε αυτός ας ετοιμάζεται για μεγάλο άκυρο.

το συγκεκριμενο αποτελεσμα για σενα ειναι οτι θα εχει ΑΓΡΙΑΔΑ,βλαβες,και σπανια θα πηγαινει το ιδιο.Επιμενεις στη σαχλαμαρα απτοητος βλεπω.

IKE έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα όμως πως το να αγοράσει κανείς ένα κακοποιημένο ρημάδι μτχ θα του βγει πολύ φθηνότερα από το να το κακοποιήσει ο ίδιος και ο @@TUNING.

εννοεις οτι το αμαξι του Ναςς το δικο μου του Ace ειναι κακοποιημενα? :tomato:
Μοιρασε γνωση,μην τη κρατας για παρτη σου.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
IKE έγραψε:Μα αυτό είπα από την αρχή, και εμένα μου αρέσει προφανώς να σκαλίζω οτιδήποτε, αλλά το πρόβλημά μου είναι οι αυταπάτες, πρέπει να υπάρχει επίγνωση παίδες.

φροντησε να αποκτησεις και να μην πετας σαχλαμαρες τοτε.

IKE έγραψε: Εδώ ο άλλος λέει ότι προσθέτει +150 άλογα με επαναπρογραμματισμό

ειπα για μεχρι 100 αλογα σε 2λιτρο τφσι απο σωστους προγραμματιστες.
οσο και να το φουσκωσεις,τις σαχλαμαρες που λες δεν θα τις καλυψεις.

IKE έγραψε: και δε ξέρει τι είναι η καμπύλη ισχύος ή οι καμπύλες ώσης. Αν έχει χρόνο και χρήμα για χάσιμο, καλά κάνει, αλλά έχω την αίσθηση πως δεν είναι εν γνώση του κάθε κάγκουρα η φάση.

ειπε ο σχετικος που υποστηριζει οτι τα προγραμματα προσθετουν ΑΓΡΙΑΔΑ κανουν τα αυτοκινητα ΧΑΡΒΑΛΑ δεν γινονται πιο γρηγορα, και χαλανε την καμπυλη ισχυος+ δεν ταιριαζουν οι σχεσεις του σαζμαν.
τρελη φαση παιδες.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε: Υπάρχουν βέβαια προγράμματα που "πατούν" επάνω στους εργοστασιακούς χάρτες, αλλά είναι η μειονότητα.

η συντριπτικη πλειοψηφια θελεις να πεις.
εσεις νομιζεται οτι οταν πας για επαναπρογραμαμτισμο οτι σου γραφουν την ecu απο την αρχη?
δεν υπαρχει λογος να γινει αυτο,μονο σε ειδικες περιπτωσεις με αγραφους,και σε πολλες περιπτωσεις ουτε και εκει χρειαζεται.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#156491 edit [mod]
Άβαταρ μέλους
By IKE
#156494 dimviii, σώπασε βρε ματάκια μου :)
Άβαταρ μέλους
By dimviii
IKE έγραψε:dimviii, σώπασε βρε ματάκια μου :)

μπαρμπα θα μας πεις τι προβληματα εβγαλαν τα επαναπρογραμματισμενα 150 που εγιναν 193 μεσα σε αυτα τα 10+ χρονια που κυκλοφορουν?(9η φορα που ρωταω)
ρε τι παθανε οι ανθρωποι,τους εκαναν χαρβαλα τα αυτοκινητα,δεν πηγαιναν πιο γρηγορα,δεν ταιριαζαν οι σχεσεις του σαζμαν,χαλασαν και οι καμπυλες ισχυος.

τοση συμπυκνωμενη σαχλαμαρα ειχαμε απο τον καιρο του Μαστρο Αντωνη να διαβασουμε. :lol: :tomato:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Έχει κουράσει λίγο η αντιπαράθεση, αν και μου θυμίζει τα...νιάτα μου στο παλιό φόρουμ!

ας απαντησει σε αυτα που ρωταω να προχωρησει η συζητηση.
υπαρχει γκολφ 5 gti επαναπρογραμματισμενο με 150κ+ χλμ στην πλατη του.Το παμε σε δυναμομετρο της αρεσκειας του,το δυναμομετραμε,μας δειχνει την χαλασμενη καμπυλη ισχυος,μετραμε και οποια ρεπριζ θελει απο στροφες ρελαντι μεχρι κοφτη με οποιαδηποτε σχεση θελει για να αποδειξει το μη ταιριασμα των σχεσων.
Τι αλλο να κανω πχια? :(
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#156512 Δεν χρειάζεται να γίνει τίποτε. Ο ΙΚΕ και κάμποσοι άλλοι δεν συμπαθούν τέτοια πειράγματα και υπάρχουν σοβαροί λόγοι γι'αυτό.
Μπορεί η καμπύλη να είναι τέλεια και τα άλογα μπόλικα, αλλά δεν γίνεται και η αξιοπιστία να είναι η ίδια ή και η κατανάλωση...
Και ακόμη και αυτό να μην θέλεις να δεχθείς, δεν πειράζει, δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας.
Δεν βλέπω λόγο να συνεχίσετε όμως αυτή την αντιπαράθεση, γιατί αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια και χαλάει και το θέμα του ανθρώπου...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Δεν χρειάζεται να γίνει τίποτε. Ο ΙΚΕ και κάμποσοι άλλοι δεν συμπαθούν τέτοια πειράγματα και υπάρχουν σοβαροί λόγοι γι'αυτό.

δικαιωμα του ειναι να μην τα συμπαθει,δεν ειπαμε να παει να επαναπρογραμματισει το δικο του με το ζορι.
Το να λες ομως οτι δεν παιρνουν δυναμη οταν τα δυναμομετρα και ο δρομος στο δειχνει ακομα και αν εισαι ηλιθιος,και να λες πιπες για χαλασμενες καμπυλες ισχυος,και οτι δεν ταιριαζουν οι σχεσεις παει πολυ.
Anonymous Founder έγραψε:Μπορεί η καμπύλη να είναι τέλεια και τα άλογα μπόλικα, αλλά δεν γίνεται και η αξιοπιστία να είναι η ίδια ή και η κατανάλωση....

και βεβαια ειναι τελεια η καμπυλη,πολλες φορες σε καλες δουλειες ειναι και πολυ καλυτερη χωρις περιεργα κατσαρωματα,η παραπανω ισχυ ειναι εμφανεστατη,η αποκριση off turbo ακομα καλυτερη,και η καταναλωση στο κρουιζινγκ καλυτερη.
Αυτα ολα συμβαινουν στα σωστα προγραμματα και στους σωστους προγραμματιστες.
Anonymous Founder έγραψε:Και ακόμη και αυτό να μην θέλεις να δεχθείς, δεν πειράζει, δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας.

δεν ειναι θεμα να το ''δεχθω'' δεν μιλαω για κατι που διαβασα στο ιντερνετς,ουτε για κατι που ακουσα,μου ειπανε,μιλαω για αυτοκινητα που ζω καθημερινα μαζι τους επι 20+ χρονια.
Anonymous Founder έγραψε:Δεν βλέπω λόγο να συνεχίσετε όμως αυτή την αντιπαράθεση, γιατί αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια και χαλάει και το θέμα του ανθρώπου...

εαν ενοχλει,ας παει καπου αλλου να το συνεχισουμε εκει.Ειμαι σιγουρος οτι θα τη συνεχισει τη σαχλαμαρα χωρις να απαντα πουθενα.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#156517 Ρε λύσσαξες πια, οκ σου πάτησα κάποιο κάλο, θεώρησε ότι είμαι μπαρμπα βλάκας και ζήσε χαρούμενος.

πο λαίπα με τον κάθε πικραμμένο
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#156533 Δηλαδή το κακοπειραγμένο είναι η εξαίρεση και όλα τα καγκουροφτιαγμένα έχουν βελτιωθεί από μάστορες-βελτιωτές που δεν πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και εκτός από την εντυπωσιακά αυξημένη ισχύ και ροπή διατηρούν πάντα μια ομαλή καμπύλη απόδοσης. Το δε πρόγραμμα είναι δοκιμασμένο από τον βελτιωτή εκτεταμένα, σε όλες τις συνθήκες ώστε ούτε να πλημμυρίζει τον κινητήρα (άκαυστο καύσιμο στα λάδια) ούτε να τον στεγνώνει και να τον υπερθερμαίνει. Όσο για τη βελτίωση των αναρτήσεων... οι προτάσεις του "βελτιωτή" που φυσικά είναι ειδικευμένος και εκπαιδευμένος σωστά στο αντικείμενο και βέβαια διαθέτει και μεγάλη εμπειρία με αποδεδειγμένα θετικά αποτελέσματα είναι πάντα οι καταλληλότερες για τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Εννοείται ότι κατέχει και την τέχνη να ρυθμίζει κάθε είδους ρυθμιζόμενη ανάρτηση σε κάθε είδους αυτοκίνητο ιδανικά κατά περίπτωση, επιτόπου στο μαγαζί του....
Και μετά ξυπνήσαμε..... Το άλλο μετον Τοτό το ξέρετε;