Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#655537 Update στο check engine:
Παμε για αλλαγη καταλύτη και 2 λ sensors. :help:

Θα το φτιάξω αμεσα, να ξεγνοιασω, οκ μεταχειρισμένο πήρα, εννοείται θα χρειαστει συμμαζεματα..

Ωστόσο μπορώ ελεύθερα πια να "διαφημίσω" την άθλια αντιμετώπιση της Παπαδόπουλος Α.Ε., αφού μετά την εξόφληση του αυτοκινήτου είτε αγόραζα από shady ιδιώτη είτε απο εκείνους, το ίδιο και το αυτό. :s_no
Τελευταία επεξεργασία από socratesn και 16 Ιούλ 2020, 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#655538 Εσύ θα το φτιάξεις; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#655540 Δυστυχώς δεν βγάζω άκρη μαζί τους.
Στη μεν πρωτη επίσκεψη στο συνεργείο τους είχαν παντελώς επιφανειακή προσέγγιση "Βάζε κατοστάρα και μην αφήνεις τον δείκτη να πέφτει από το 1/4, μια χαρά είναι το αυτοκίνητο"
Στη δε δευτερη απόπειρα να κλείσω ραντεβού μαζί τους (φυσικά με δικά τους έξοδα έστω η διάγνωση) ακόμα περιμένω τηλ από το Σάββατο. Στην τρίτη απόπειρα το mail είναι ακόμα αναπάντητο από τη Δευτέρα..
Οπότε όλα δείχνουν πως μόνο χρόνο θα χάσω αν το ξαναπάω σ αυτούς.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#655541 Σε υποχρεώνει κανείς να πας στον Παπαδόπουλο;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#655543 Ναι αλλά η εγγύηση με ποιον είναι;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#655545 Αν δεν υπήρχε 'εγγύηση' από πλευράς τους δεν υπάρχει υποχρέωση.
Μόνο στα πλαίσια καλής θέλησης (επειδή δεν πρόλαβε να περάσει εβδομάδα) θα είχε νόημα να στο φτιάξουν έστω με μια έκπτωση.

Στη θέση σου δεν θα έχανα χρόνο με e-mail, θα τους ρώταγα αν είναι διατεθειμένοι να στο φτιάξουν με μια έκπτωση λόγω χρονικής στιγμή διαφορετικά
-->
Εικόνα
+ μούτζα
και πας αλλού.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#655546 Την έξτρα 2ετη δεν την αγόρασα.
Γ αυτο και το "καταπινω"

Ωστόσο στα πλαίσια μιας συναλλαγής υποθέτω θα έπρεπε να καλύπτομαι εστω σε καποια good will έκπτωση όταν σκάει τέτοια χοντρη ζημια 3 μερες απ' όταν το πήρα.. φυσικά δεν θα βγαλω ακρη..
Τελευταία επεξεργασία από socratesn και 16 Ιούλ 2020, 15:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#655547 Αν δεν έχεις μια στοιχειώδη εγγύηση, ποιος ο λόγος να μην αγοράσεις από ιδιώτη που θα στο δώσει και χωρίς το καπέλο του μαντρα ? Ωραίος ο Παπαδόπουλος Α.Ε. :vava:

Καλά ξεμπερδέματα socratesn και έχε κατά νου ότι αγόρασες ένα πολύ καλό αυτοκίνητο για αρκετά λογικό αντίτιμο, στο πρόγραμμα είναι και αυτό, μην χαλιέσαι :)
Άβαταρ μέλους
By drdino
#655548 Στην αγγελία το έχουν με πινακίδες BMW Premium Selection, ειναι έξτρα δηλαδή η εγγύηση; Τι απατεωνιά είναι αυτή;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimik
#655549 Μήπως θέλει απλά regeneration ο καταλύτης;

Κι εμένα στην 320 είχε ανάψει CEL και τελικά μέσω Carly το ξεκαπνισα για καμιά ωρίτσα στην εθνική με regeneration και δεν ξανασχοληθηκα.

Το ένα σφάλμα ήταν και για NOX sensor που τον άλλαξα και λύθηκε το θέμα.

< >
Άβαταρ μέλους
By socratesn
red_monster έγραψε:Καλά ξεμπερδέματα socratesn και έχε κατά νου ότι αγόρασες ένα πολύ καλό αυτοκίνητο για αρκετά λογικό αντίτιμο, στο πρόγραμμα είναι και αυτό, μην χαλιέσαι :)

Αυτό :s_drinks Μακάρι κατά τ' άλλα να είναι οκ το αυτοκίνητο και τέτοια μαζέματα είναι εντός προγράμματος. Φυσικά με πιάνει το γαμώτο, αλλά whatever, δεν έχω χρόνο και υπομονή να ασχοληθώ και δεν νομίζω και οτι αξίζει τον κόπο. After all δεν έσκασα το 500αρι για την "εγγυηση", ας το σκάσω στον καταλύτη. :lol:

@drdino
Ακριβώς, όλο το selling point του πωλητή ήταν πως Premium Selection = εγγυημένα σωστό αυτοκίνητο, αλλά όταν ήρθε η ώρα των λεπτομερειών , η 2ετής εγγύηση ήταν επιπλέον 497€ της αναγραφόμενης τιμής και μάλιστα με συμβόλαιο σε ιδιώτη ασφαλιστή της θεσσαλονίκης χωρίς καμία αναφορά από μεριάς τους στο με ποια εταιρεία αυτός συνεργάζεται ( ίσως δηλαδή αμφιβόλου αξιοπιστίας αν τελικά χρειαζόμουν την εγγύηση). Ντάξει εδώ νταβατζιλίκι προσθέτουν και τα τέλη κυκλοφορίας στα επιπλέον κόστη, λογική ψιλικατζίδικου :s_dunno

@dimik ίσως, αλλά δεν θα ήθελα να το ρισκάρω και ο άνθρωπος που το είδε είναι πέραν από εξειδικευμένος στα bmw, άτομο εμπιστοσύνης και τσεκαρισμένος δεκάδες φορές.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#655555 Ο καταλύτης μου φαίνεται απίθανο να χάλασε τόσο σύντομα, εκτός αν έχει το αμάξι τα τριπλάσια χιλιόμετρα. Θα ξεκινούσα με αλλαγή του πρώτου λάμδα.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
drdino έγραψε:Στην αγγελία το έχουν με πινακίδες BMW Premium Selection, ειναι έξτρα δηλαδή η εγγύηση; Τι απατεωνιά είναι αυτή;
Εικόνα

Premium Selection δεν υποτίθεται ότι είναι ελεγμένα και επιλεγμένα ?

Ο καταλύτης δεν είναι λογικό να παρέδωσε πνεύμα εκτός αν είναι σύνηθες σε αυτό το μοντέλο

Τι δικαίωμα να έχει ως καταναλωτής με δεδομένο ότι η βλάβη βγήκε σε λιγότερο από δέκα μέρες?
Τελευταία επεξεργασία από red_monster και 16 Ιούλ 2020, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#655557 Drdino
Κ εμένα περίεργο μου φάνηκε.
Παιζει το σενάριο (εχω ελαχιστες μηχανολογικες γνώσεις) να δουλεψε πολυ καιρο το αυτοκίνητο με περίεργες συνθηκες καυσης , π.χ τελειωμενους πολλαπλασιαστες Ή κακές βενζίνες ή πολύ συχνά χαμηλή σταθμη στο ρεζερβουάρ και να τα φτυσε?

@rm προφανώς εφόσον δεν έχω υπογραψει κάτι σχετικό, μάλλον πολύ λίγα μπορώ να διεκδικήσω..