Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
dimik έγραψε:Το Land Rover Discovery Sport γιατί το απέρριψες?

δεν το εξετασα ποτε γιατι δε νομιζω οτι ειναι μεσα σε αυτα που ψαχνω... εχει πολυ off road χαρακτηρα και εμενα αυτη η πλευρα μου ειναι ψιλο-αχρηστη
Άβαταρ μέλους
By dimik
#499016 Δεν του ρίχνεις μια ματιά?
Οι τιμές φαίνονται πολύ οκ εκεί https://www.landrover.at/vehicles/disco ... index.html και αρκετά που βλέπω στους δρόμους μόνο off road προσανατολισμού δεν φαίνονται.

Από αυτά της λίστας σου πάντως μόνο το Volvo θα κοιτούσα, CX5 και Tiguan μου φαίνονται μια κατηγορία κάτω και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα για soccer moms.

A επίσης και μια ματιά από Jaguar μεριά. Τα βλέπω κάθε μέρα στην αντιπροσωπεία BMW-Land Rover-Jaguar κάτω από την δουλειά και φαίνονται πολύ τίμια τα νέα μοντέλα.

edit:

The best car in its class. New engine is so good, it earns it an extra point
Άβαταρ μέλους
By vagmag
KiloMeater έγραψε:
vagmag έγραψε:Το cx5 πάντως δείχνει Καλη επιλογή κ οδηγικά .
Το Tiguan ειναι η ασφαλής επιλογή .
Μάλλον το Mazda θα διάλεγα .

το Tiguan εχει ενα μεγαλο προβλημα
ειναι καλο σε ολα απο οτι διαπιστωσα , αλλα ειναι τελειως αδιαφορο.
δηλαδη ακομα και πριν να το παρω το εχω βαρεθει , δεν υπαρχει κανενας ενθουσιασμος

Ακριβώς
Ξέρεις ότι είναι καλό ... αλλά ... κατι λείπει ... χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#499029 Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά ενα βασικό φάουλ που εντόπισα στο Tiguan είναι τα σκληρά καθίσματα του. Με διαφορά το πιο αβολο κάθισμα σε σχέση με οοοοολα τα υπόλοιπα υπερυψωμενα. Μια αίσθηση σχεδόν παγκάκι...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
dimik έγραψε:Δεν του ρίχνεις μια ματιά?
Οι τιμές φαίνονται πολύ οκ εκεί https://www.landrover.at/vehicles/disco ... index.html και αρκετά που βλέπω στους δρόμους μόνο off road προσανατολισμού δεν φαίνονται.

The best car in its class. New engine is so good, it earns it an extra point

Δεν το εχω κοιτάξει καθόλου αλλά εχει ενα ενδιαφέρον, κάτσε να το μελετήσω
Άβαταρ μέλους
By markvag
#499053 Το ερώτημα είναι το αν θα γίνεις κολλητός με την οδική και όχι αν είναι καλό το Land Rover... :innocent: :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#499059 Δεν ειδα να τα γράφετε αυτα για την Jaguar του tsilis που δεν ανηκει καν στα στα σημαντικα βελτιωμενα πλεον αυτοκινητα της JLR.

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#499080 Η πλάκα είναι πως αν πει κανείς τίποτα τέτοιο για την άλφα, γίνεται του Βιετνάμ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#499105 Α έτσι παίζουν τα Land Rover ?η μήπως ειναι κάποια φήμη απ το παρελθόν
(Πχ παλιά ειχα ακουσει τα χειρότερα για τα Citroen αλλά μια χαρά βγήκε , ίσως ηταν παλαιότερα έτσι ) . Τα συνεργεία έδω ειναι nononononono go , φαντάζομαι επέκταση εγγύηση θα κάνουν

Διαβάζοντας και μόνο
-συμπαθητικό εως ωραίο εξωτερικό
-απο χώρους φαίνεται οκ , good enough έστω
-συμπεριφορά επίσης διαβάζω οκ, προς το μαλακό & ανιωθο που για μενα ειναι οκ
-εσωτερικό...Χμ... πρπει να το δω απο κοντά , φαίνεται σοβαρό αλλά και παλιακο κάπως
-απο εξοπλισμό στο Konfigurator η προτελευταία έκδοση απο πάνω εχει αρκετά αλλά ισωςοχι τόσα goodies όσο αλλά που είδα
-τιμή χαμηλότερη απο οτι περίμενα , ειναι λίγο πάνω απο ενα φορτωμένο VW tiguan Allspace
-4κινηση ... τώρα πιθανότερα οι περισσότεροι το θεωρείτε +, και όντως πρέπει να ειναι πολυ πιο μάχιμο απο όσα είδα. Ακόμα και το autogefühl review που είδα το κάνανε στην Κρήτη για off road. Εμένα δε με ενδιαφερει όλη αυτη η προσοχή και επένδυση στην τετρακίνηση καθώς δεν εχω καμία προσδοκία να πάω σε κατσάβραχα οποτε μου φαίνεται κάπως ακατάλληλη επιλογή

Το καλύτερο ειναι να πάω να το δω απο κοντά .