), έχω να πω ότι οι επιλογές σου είναι συγκεκριμένες.1) Το απορρίπτεις γιατί σε κράξανε, παρότι δε θεωρείς ότι έχεις άδικο.
2) Προχωράς και φυσικά κάνεις τη δουλειά σου.
Παρότι δεν έχω οδηγήσει Pluriel, έχω να πω ότι - μόνο και μόνο από την καταγωγή του - δε μπορεί να είναι τόσο σκάρτο οδηγικά.
Το C3 είναι ένα αυτοκίνητο πόλης και φυσικά θα είναι ουδέτερο, αδιάφορο κλπ οδηγικά, άσχετα από το αν στρίβει καλύτερα από το κάθε χαμηλωμένο ή όχι Accent της χώρας τούτης.
Επειδή εσένα δε σε ενδιαφέρουν αυτά, όμως, προχώρα το. Ξέρεις καλά για ποιο λόγο το παίρνεις, ξέρεις ακόμα καλύτερα για τι χρήση το προορίζεις και φυσικά, γνωρίζεις το ιστορικό του. Πρόκειται για ένα καθαρό, όπως λες, αυτοκίνητο και αυτό είναι κάτι που σπανίζει.
Ο 1.4 αποτελεί αρχαίο αλλά αγαπημένο μοτεράκι, έχει πάμφθηνα αναλώσιμα, γαιδουρινή υπομονή, σκυλίσια αντοχή και μέσα στα χρόνια έχει αποδειχθεί πολύ αξιόπιστος. Κινεί το Pluriel αξιοπρεπέστατα για εντός και εκτός πόλης μετακινήσεις (φυσικά δε θα ζητήσεις το κάτι παραπάνω, τα έχουμε πει αυτά) και είναι οικονομικός.
Από τη στιγμή που μπαίνουν στο παιχνίδι παράγοντες όπως 1) Ευκολίες στην πληρωμή 2) Καθαρό αυτοκίνητο 3) Αξιόπιστο μοτέρ 4) Κάμπριο (που ήθελες, όπως προείπες), δε βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο για να το απορρίψεις.
Το μόνο που με χαλάει, προσωπικά, είναι το ότι είναι του 2004, οπότε ίσως ταλαιπωρείται από κάποιες παιδικές ασθένειες. Μπορεί και όχι βέβαια. Επίσης, δε μπορώ να χωνέψω το εσωτερικό του μκ1. Στο μκ2, παρότι η γενικότερη φιλοσοφία παρέμεινε, η βελτίωση είναι αισθητή.
Αν το πάρεις, πέρνα μια βόλτα από το GCC (GreekCitroenClub), όπου θα λύσεις κάθε απορία για το συγκεκριμένο και όχι μόνο.