Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#10125 Μήπως να κοιτούσες και κάνα Samurai; Όλο και κάποιες χαριτωμένες διαδρομές και απομακρυσμένες παραλίες θα μπορείς να εξερευνήσεις εκεί που θα είσαι.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#12237 Επανέρχομαι λοιπόν με καθυστέρηση στο θέμα, καθώς είναι μια περίοδος εξαιρετικά φορτωμένη, πλην όμως η αγορά του "εργαλείου" καθίσταται πλέον επιτακτική, αφού οι καθυστερήσεις δημιουργούν έξοδα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στο σουλούπωμα του αυτοκινήτου.

Με δεδομένο ότι δεν θέλω να ξεπεράσω τα 1500 ευρώ με μεταβιβάσεις και μαζέματα, κάποιες εκ των προτάσεων απορρίφθησαν , όχι γιατί δεν ήταν λογικές και καλές, αλλά εγώ δεν βρήκα αυτοκίνητο στα διαθέσιμα χρήματα.
Για το λόγο αυτό απορρίφθηκε και ένα 323 F 2ης γενιάς,το οποίο το γουστάρω πολύ παρεμπιπτόντως, μιας και ενώ ήταν εντός μπάτζετ και σε καλή βασική κατάσταση, ήθελε κάποια πραγματάκια που ανέβαζαν κατά 500 ευρώ το τελικό κόστος.

Τέλος πάντων...
Για MX3 έχει κανείς άποψη?
Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ?
Λέω να δω αυτό της autopark

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3175214/

tsargy, μήπως πουλάς την 155 σου?
Θυμάμαι , την είχες αγοράσει σε εξαιρετική τιμή και είσαι ευχαριστημένος, αν το αποφασίσεις , σφύρα!! :s_smile
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#12240 Δεν ξέρω το συγκεκριμένο ΜΧ3 αλλά γενικά δεν έχεις κάτι να φοβάσαι. Ένας φίλος ακόμα το έχει μετά από 22 χρόνια!
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#12261 Xaxaxaxaxaxax θεος. Πραγματικά. Χαχαχαχαχχα
Άβαταρ μέλους
By elteo
#12492 Εγώ θα κοίταγα κανα νεότερο Hyundai Coupe. Επίσης αξιόπιστα και καλοκατασκευασμένα.

πχ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5083307/

Image

αυτό είναι πιο όμορφο: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4760558/

Image

εδώ έχει και άλλα http://www.car.gr/used-cars/hyundai/cou ... _type=sale

Το Mazda δείχνει τα (πολλά) χρόνια του.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#12494 Είναι μακριά ελτεο και ενώ για καλό αυτοκίνητο πάω σε όλη την Ελλάδα, για αυτοκίνητα αυτού του μπάτζετ νομίζω δεν αξίζει τον κόπο.
Ασε που η εμπειρία δείχνει ότι σχεδόν ποτέ δεν είναι όπως φαίνονται στις φωτογραφίες και υπάρχει ο κίνδυνος να φας το αγγούρι του τζάμπα ταξιδιού.
Για να σου δώσω να καταλάβεις, όταν προ διετίας αγόρασα το V50 έφτασα να δω σχεδόν εικοσι αυτοκίνητα που φαίνοντο πώς άξιζαν τον κόπο και το καθένα είχε τα θεματάκια του ή τις θεματάρες του, που δεν εμαφανίζονταν στις εκάστοτε φωτογραφίες της αγγελίας
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#12978 Tου αγνού, καλόυ μαντρά το ανάγνωσμα...

Η συμπαθής αυτή τάξη έχουσα δεκαετίες προσπαθειών κτισίματος του καλού όνοματος που απολαμβάνει σήμερα στο κοινωνικό σύνολο (κάτι σαν το "ταρίφας", προς το χειρότερο...) , συνεχίζει αόκνως να επιδεικνύει τον ίδιο ζήλο προς την ίδια κατεύθυνση

Εξηγούμαι:
Πήγα εχθές και είδα το MX3 της autopark, αφού προηγουμένως είχαν προηγηθεί δύο διευκρινιστικά και επεξηγηματικά τηλεφωνήματα μεταξύ μας.
Φθάνω, ρωτώ, μού απαντά " ά, εσείς..." , λέγω "πάμε να το δούμε?"
Ετοιμάζομαι για τα υπόγεια και μού λέει "όχι, απέναντι στη μάντρα το έχουμε"
Περνάμε τη Βουλιαγμένης φθάνουμε, και μου πέφτουν τα σαγόνια!!
Μπορεί και 3 χρόνια παρατημένο...ότι βλέπεις στις φωτογραφίες, ξέχασέ το!
Κατάσταση ανακύκλωσης στην καλύτερη! Χρώμα ξεθωριασμένο, χωρίς βερνίκι (σκασμένο παντού), εσωτερικό αθλιότερο και πλέον σκασμένο παντού, λάστιχα ξεφούσκωτα από την εγκατάλειψη μία εικόνα άθλια!
Δεν περιμένω αυτοκίνητο άψογο σε αυτά τα χρήματα, αλλά τέτοιο δούλεμα!
Αυθόρμητα ρώτησα:
"Γιατί ρε μεγάλε το καταντήσατε έτσι? Τί σχέση έχει αυτό το αυτοκίνητο με τις φωτογραφίες της αγγελίας?"
Απαντά, όχι και τόσο ενοχικά "νά μωρέ τόσα χρόνια ήλιος..."
"Γιατί με έκανες να χάσω το χρόνο μου, δεν καταλαβαίνω, αλλά πάμε παρακάτω..."
"Παίρνει μπρος?"
"Μπαά..."
"Πόσο το δίνετε αυτό?" , φιλολογικά ρωτώντας και μαζοχιστικά, θα έλεγα, για να μού ανέβει και άλλο το αίμα στο κεφάλι...
"Πόσα δίνεις?"
"Πόσα θέλεις?"
"Πόσο το είδες?"
"1300"
".......θα ρωτήσω το αφεντικό.."
"Άσε , άλλη χρονιά"

Λυπάμαι που δεν το πήρα φωτογραφίες για να καταλάβετε τί εννοώ..

Την ίδια ημέρα είδα ένα κατά τα φαινόμενα καλό Golf Mk3 1.6 GT, με έναν τουλάχιστον συννενοήσιμο ιδιοκτήτη, οπότε "ίσιωσα" από το κάζο και έβαλα έναν σοβαρό υποψήφιο στην (πολύ ) μικρή μου λίστα
Ίδωμεν
Άβαταρ μέλους
By elteo
#12982 Mε λίγα λόγια ξαναέπαθες αυτό που μου έλεγες παραπάνω. :s_sarcastic

Ωραίο και το 3αρι GT. Eίχε κάποτε ο κολλητός μου ένα τέτοιο κάπου στο 1999. Στην εποχή του ήταν αμαξάρα.
Άβαταρ μέλους
By cavallino
#13014 Τρούλη από αυτά που κοιτάς, πάρε το γκολφ (θου Κύριε φυλακί τω στόματί μου).
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
#13023 Η καλυτερη που εχεις να κανεις ειναι να βρεις κανα αμαξακι στη περιοχη της Αθηνας (αφου μενεις εκει απο οτι καταλαβα) και να πας να τα δεις απο κοντα τι παιζει! Στα 1500 δε ψαχνεις το μοντελο, απλα βρισκεις οχημα σε καλη κατασταση και το αγοραζεις! Αλλα σου το ξαναλεω, δες και τα hyundai coupe! Ειναι σκυλια τα αμαξια, ομορφα, δε καινε και πολυ! Αμα ο προηγουμενος ιδιοκτητης του εκανε τη τυπικη του συντηρηση θα ειναι κομπλε το αμαξακι και θα σε παει οπου θες!
Άβαταρ μέλους
By Bagus
cavallino έγραψε:Τρούλη από αυτά που κοιτάς, πάρε το γκολφ (θου Κύριε φυλακί τω στόματί μου).

+21 :s_rofl