- 25 Νοέμ 2021, 23:41
mirage έγραψε:Συγνώμη αν έχεις ήδη απαντήσει αλλά για μένα το κυρίοτερο ερώτημα είναι πόσο σημαντική είναι τελικά για σένα η πρόσβαση σε χωματόδρομους σε συνδυασμό με καλή συμπεριφορά στην άσφαλτο. Αν όντως είναι απαραίτητα και τα 2 τότε απλά αγοράζεις πάλι μια Macan σε άλλο χρώμα 
nass έγραψε:H ευελιξία άσφαλτος-χώμα συνεχίζει να με ενδιαφέρει αλλά αν το έβαζα ως απαραίτητη προϋπόθεση μάλλον δεν θα έπαιρνα τίποτα από τα παραπάνω
ή για την ακρίβεια δεν θα άλλαζα ποτέ τη Macan
Αρα ας το θεωρήσουμε nice to have αλλά όχι κρίσιμο.
@NickTG
Τσάμπα πράμα €247Κ για ένα θαυμάσιο μεν, πρώην δε αυτοκίνητο από μία πρώην μάρκα
Ευτυχώς ξεπούλησε
@edmond
Δεν λέει οδηγικά η GLC, το είχα δοκιμάσει και απορρίψει μετά πολλών επαίνων όταν ήταν να πάρω τη Macan.
EDDIE_147 έγραψε:Στα του θέματος νομίζω ότι το μόνο που μπορεί να έχει νόημα σαν αλλαγή (πλην Cayenne) είναι συνδυασμός αυτοκινήτων.
Αλλά με ζητούμενο για ένα αμάξι δεν βγαίνει.
Δεν καταλαβαίνω, δεν υπάρχουν αμάξια, που να πληρούν τις 3 απαραίτητες προϋποθέσεις μου, δηλ. (1) μοναδικό αυτοκίνητο (2) σπορ, ενδιαφέρον οδηγικά (3) όχι ηλεκτρικό ? Ξεκολλήστε είπαμε από το πολυεργαλείο, αν το βάλω για απαραίτητη προϋπόθεση παίζω με σημαδεμένη τράπουλα = Macan (και όχι Cayenne, οδηγείστε την και πείτε μου αν ικανοποιεί το (2), ένα φορτηγό είναι με την έννοια που οι ΗΠΑμερικάνοι λένε "truck" και εννοούν "SUV", χώρια που έχει περισσότερους χώρους και άρα μέγεθος απ΄ό,τι χρειάζομαι)