Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου

Και μετά το Premium SUV τι;

5
17%
14
47%
3
10%
1
3%
7
23%
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
nass έγραψε:
Βλέπω στην ψηφοφορία ότι τα μικρά GTI δεν έχουν ιδιαίτερη πέραση, γιατί ρε παιδιά, 2 μοντέλα έμειναν πια, δεν μας κάνουν κλικ ? :hmmm:

Επειδή αισθάνομαι σταγόνα στον ωκεανό του μπαρμπαδοφόρουμ, θα σου πω τη γνώμη μου. Να πας να πάρεις καρφί την Mercedes A45S και βάζω φαρδιά πλατιά την υπογραφή μου ότι θα ξεχάσεις πολλά οχήματα και φυσικά την Μάκα σου.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Anonymous Founder έγραψε:Δηλαδή πόσταρες βίντεο χωρίς να το έχεις δει; :s_blush :s_hang

Όχι αυτό είναι δικό σου προνόμιο.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#738472 Σκατς, δώστου μια βόλτα το Υ να έρθει στα ίσα του.

Anonymous Founder έγραψε:Πάω να προλάβω και τον Dimsabas πριν προτείνει Tesla M3P + Dacia Duster με εργοστασιακο υγραέριο και τετρακίνηση...

Μη ρεαλιστικό σενάριο: υγραέριο και τετρακίνηση δε συνδυάζονται στο Duster.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Anonymous Founder έγραψε:Δηλαδή, είδες ένα βίντεο που έθαβε το αυτοκίνητο, και κατόπιν το πρότινες στον nass; Προηγούμενα έχετε; :hmmm:

Τώρα το να δώσεις Macan για Χ3Μ, Range Rover που είδα παραπάνω νομίζω δεν αλλάζει τίποτα στα αποτυπώματα που είπες (οικονομικό - κοινωνικό)

Θα αφήσω αυτό εδώ...

--> πρόταση;

Αύξησε λίγο τα mg.
:s_howdy

Στα του θέματος νομίζω ότι το μόνο που μπορεί να έχει νόημα σαν αλλαγή (πλην Cayenne) είναι συνδυασμός αυτοκινήτων.
Αλλά με ζητούμενο για ένα αμάξι δεν βγαίνει.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
στάση έγραψε:δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μπορεί αυτό το τουτούνι να αντικατασταθεί με ένα άλλο, σαν ολοκληρωμένο πακέτο και για τα συγκεκριμένα θέλω. Μάλλον δύο χρειάζονται

λεωφορείο έγραψε:νομίζω ότι το μόνο που μπορεί να έχει νόημα σαν αλλαγή (πλην Cayenne) είναι συνδυασμός αυτοκινήτων.

:lipsealed:

Εγώ πάτησα τη μπανανόφλουδα με την Χ3Μ Εδουάρδε, γιατί δε μπόραγα να δω το βίντεο εκείνη τη στιγμή και κατάλαβα ότι το προτείνεις.

Και φυσικά ξέρω ότι πρώτος πρότεινες 911 + χαμάλη, μη βαράς. :lol:
Άβαταρ μέλους
By tsilis
mirage έγραψε:Συγνώμη αν έχεις ήδη απαντήσει αλλά για μένα το κυρίοτερο ερώτημα είναι πόσο σημαντική είναι τελικά για σένα η πρόσβαση σε χωματόδρομους σε συνδυασμό με καλή συμπεριφορά στην άσφαλτο. Αν όντως είναι απαραίτητα και τα 2 τότε απλά αγοράζεις πάλι μια Macan σε άλλο χρώμα :lol:

Βασικώς, αυτό.
Κατόπιν εξειδικεύουμε .
Άβαταρ μέλους
By NickTG
nass έγραψε:Ενα από τα τελευταία σπορ ICE αυτοκίνητα
μελλοντικά συλλεκτικό
Χώροι
Οδηγικό ενδιαφέρον, ενδιαφέρουσα συμπεριφορά, "κάτι να έχει να πει"
Οχι ηλεκτρικό
θεωρείστε ότι το οικονομικό δεν είναι θέμα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By nass
mirage έγραψε:Συγνώμη αν έχεις ήδη απαντήσει αλλά για μένα το κυρίοτερο ερώτημα είναι πόσο σημαντική είναι τελικά για σένα η πρόσβαση σε χωματόδρομους σε συνδυασμό με καλή συμπεριφορά στην άσφαλτο. Αν όντως είναι απαραίτητα και τα 2 τότε απλά αγοράζεις πάλι μια Macan σε άλλο χρώμα :lol:

nass έγραψε:H ευελιξία άσφαλτος-χώμα συνεχίζει να με ενδιαφέρει αλλά αν το έβαζα ως απαραίτητη προϋπόθεση μάλλον δεν θα έπαιρνα τίποτα από τα παραπάνω :s_biggrin ή για την ακρίβεια δεν θα άλλαζα ποτέ τη Macan :iconcool:

Αρα ας το θεωρήσουμε nice to have αλλά όχι κρίσιμο.

@NickTG
Τσάμπα πράμα €247Κ για ένα θαυμάσιο μεν, πρώην δε αυτοκίνητο από μία πρώην μάρκα :yahoo:
Ευτυχώς ξεπούλησε :lol:

@edmond
Δεν λέει οδηγικά η GLC, το είχα δοκιμάσει και απορρίψει μετά πολλών επαίνων όταν ήταν να πάρω τη Macan.

EDDIE_147 έγραψε:Στα του θέματος νομίζω ότι το μόνο που μπορεί να έχει νόημα σαν αλλαγή (πλην Cayenne) είναι συνδυασμός αυτοκινήτων.

Δεν καταλαβαίνω, δεν υπάρχουν αμάξια, που να πληρούν τις 3 απαραίτητες προϋποθέσεις μου, δηλ. (1) μοναδικό αυτοκίνητο (2) σπορ, ενδιαφέρον οδηγικά (3) όχι ηλεκτρικό ? Ξεκολλήστε είπαμε από το πολυεργαλείο, αν το βάλω για απαραίτητη προϋπόθεση παίζω με σημαδεμένη τράπουλα = Macan (και όχι Cayenne, οδηγείστε την και πείτε μου αν ικανοποιεί το (2), ένα φορτηγό είναι με την έννοια που οι ΗΠΑμερικάνοι λένε "truck" και εννοούν "SUV", χώρια που έχει περισσότερους χώρους και άρα μέγεθος απ΄ό,τι χρειάζομαι)
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Νίκος Παππάς έγραψε:Ψηφισα την δευτερη επιλογη αλλα οχι για αυτα που γραφεις εκει.
Αναμενεται Corolla GR στα βηματα του Yaris με 300 αλογα, τετρακινητο κλπ. Αν κανουν την δουλεια που κανανε στο μικρο :superman:
viewtopic.php?p=735532#p735532

To θεμα ειναι πως θα σου φανει απο τα δερματα, τον διακοσμο, την πολυτελεια της Macan το σαφως υποδεεστερο ΤΟΥΟΤΑ.

Γιατι κακα τα ψεμματα :shifty: μπορει να βαριεσαι καποια στιγμη ενα αυτοκινητο, αλλα τον εξοπλισμο, τις ανεσεις, τον διακοσμο του οχι

Ήταν η πρώτη μου σκέψη αλλά μετά μου φάνηκε πολύ περίεργη μια μετάβαση από SUV Porsche σε hatch Toyota. Για μένα η πιο all around επιλογή είναι το RS6, δύναμη,πολυτέλεια, χώροι και οδηγικό ενδιαφέρον. Από SUV μόνο κάτι σε Volvo ίσως έδινε αυτά που δίνει μια Porsche.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
nass έγραψε:@NickTG
Τσάμπα πράμα €247Κ για ένα θαυμάσιο μεν, πρώην δε αυτοκίνητο από μία πρώην μάρκα :yahoo:
Ευτυχώς ξεπούλησε :lol:

Ήταν μέσα σε όλα τα κριτήρια! :s_tongue

Έχω όμως και άλλες περίεργες ιδέες:

Εικόνα

Σε αυτό το χρώμα!
Άβαταρ μέλους
By nass
saxon_747 έγραψε:Γιατί έβαλες στη λίστα το i20N και όχι το i30N εφόσον οι χώροι είναι ένα κριτήριο επιλογής;

Γιατί είναι pass-fail κριτήριο, όχι "όσο μεγαλύτεροι χώροι τόσο το καλύτερο". Αν το αυτοκίνητο έχει αρκετούς χώρους για μια τριμελή οικογένεια με τις τυπικές αποσκευές καλοκαιρινών διακοπών, επαρκεί. Θεωρώ ότι το ελάχιστο που το πληροί αυτό είναι ένα 5-πορτο supermini. Αρα αποκλείονται διθέσια, 3-πορτα ή με απαράδεκτα μικρό χώρο αποσκευών (όπως το Yaris GR, δυστυχώς διότι φαίνεται ενδιαφέρον αυτοκίνητο). Το i30N προφανώς και είναι ΟΚ και σίγουρα ενδιαφέρον αλλά κερδίζω άραγε κάτι παραπάνω σε σχέση με το i20N ? Και έχει και το κακό, ότι μετά πλησιάζει (όχι βέβαια από άποψη κόστους αλλά μεγέθους και χαρακτήρα) την άλλη κατηγορία (A45S / RS3).

Αναρωτιέμαι πάντως γιατί RS6 και όχι RS4 ? :hmmm: (καλά η Μ3 δεν παίζει, δεν βλέπεται :vava: ) Και η C63 καλή φαίνεται :eat: