Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Ove20 έγραψε:
mirage έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
mirage έγραψε:Tα Jazz σε τι τιμές παίζουν;

Πανω απο το μπατζετ οσα εχουν σχετικα λιγα χιλιομετρα. Κατω απο αυτο εχουν πανω απο 200Κ χλμ

https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... honda-jazz
Αυτό είναι βέβαια μακρία...

Kαλοτάξιδο Νικο Παππά. Βέβαια δεν ξέρω αν στο επόμενο refresh της σελίδας θα υπάρχει ακόμα. :lol:

Ειναι μακρια, πολυ μακρια και δεν μπορω να λειψω απο το μαγαζι. Ασε τα εξοδα να παω και να ερθω

mirage έγραψε:Να βγεί ο markvag στο τηλέφωνο. :rtfm:

Ακομα και να το ψαξει ο Μαρκος θα πρεπει να χασω μια μερα δουλειας τουλαχιστον. Επισης δεν θα ταξιδευα τοσα χιλιομετρα χωρις να κανω ενα εστω και μικρο σερβις καπου. Δια παν ενδεχομενον
Άβαταρ μέλους
By markvag
mirage έγραψε:Να βγεί ο markvag στο τηλέφωνο. :rtfm:

Βγήκε την επόμενη στιγμή, αλλά δεν θέλει να έρθει για κοψίδια! :protest:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#729498 Δεν ξέρω αν τα Nissan Note μπορείς να τα βρείς εντός budget αλλά νομίζω πως επίσης θα βόλευε. Και επειδή το σκέφτηκα παίζει μέσα στο ΣΚ να είδα μπροστά μου τόσα όσα δεν έχω δεί όλα αυτά τα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mirage έγραψε:Δεν ξέρω αν τα Nissan Note μπορείς να τα βρείς εντός budget αλλά νομίζω πως επίσης θα βόλευε. Και επειδή το σκέφτηκα παίζει μέσα στο ΣΚ να είδα μπροστά μου τόσα όσα δεν έχω δεί όλα αυτά τα χρόνια.

:lol: Βλεπω κι εγω συνεχεια Jazz, Panda και Fiesta :lol:

Μια συνοψη μεχρι στιγμης. Εχω παρει 30 τηλεφωνα και εχω δει απο κοντα 4. Τα υπολοιπα ειτε ειχαν κλειστει, ειτε δεν ειχαν βιβλιο σερβις, ειτε δεν πληρουσαν καποια παο τα κριτηρια, ειτε ο πωλητης δεν ηξερε τι εγραφε στην αγγελια ( αμαξι με 120Κ χλμ ειχε τελικα 220Κ :dizzy: )

Αυτο που μου εκανε εντυπωση και ειμαι 32 χρονια επαγγελματιας, ειναι οτι δεν εχω δει ποτε τοση αγενια σε συνομιλια / συναλλαγη.

Μιλαμε να λες στον αλλο να πας το αμαξι σε επισημο συνεργειο ωστε να μπει στον εγκεφαλο και να ακους "αντε γεια" και να το κλεινει :dizzy:

Να στελνω μηνυμα αν μπορω να δεις το αμαξι σημερα το απογευμα και να μην απαντα καν ενα ΟΧΙ, ενω βλεπω οτι το διαβασε. :vava:

Ασε εμπορους που γραφουν "δεκτος καθε ελεγχος" το οποιο σημαινει ειτε να πας εσυ εκει τον μηχανικο να το ελεγξει ειτε απεναντι σε συνεργειο :dizzy:

Εχω αρχισει και απελπιζομαι γιατι καταλαβαινω οτι το μπατζετ ειναι οριακο για κατι καλο, αλλα αν ανεβω στα 5Κ, δεν τα δινω για καινουργιο να εχει εγγυηση κλπ;

Σκεψεις .......

ΥΓ. Αυτο στην Δραμα παντως ειναι στα υποψιν και αν δεν προκυψει κατι σημερα αυριο θα μιλησω με τον ανθρωπο. Και μετα θα τρεχει ο Μαρκος
Άβαταρ μέλους
By markvag
Νίκος Παππάς έγραψε:
ΥΓ. Αυτο στην Δραμα παντως ειναι στα υποψιν και αν δεν προκυψει κατι σημερα αυριο θα μιλησω με τον ανθρωπο. Και μετα θα τρεχει ο Μαρκος

Εσύ θα τρέχεις με τόσο που θα σε ταϊσω :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Τι το τόσο γαμάτο έχει αυτό στην Δράμα ρε παιδιά και δεν το βλέπω κι εγώ;
Είναι το μοναδικό αξιοπρεπές jazz σε αυτά τα λεφτά.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By Ove20
Anonymous Founder έγραψε:Τι το τόσο γαμάτο έχει αυτό στην Δράμα ρε παιδιά και δεν το βλέπω κι εγώ;

Σε αυτά τα λεφτά είναι ότι καλύτερο. Τα είπε και ο ΝΠ πιο πάνω. Τι χάλι επικρατεί στην αγορά. Και το Jazz εκείνο λογικά δεν φεύγει λόγω του ότι είναι εκεί πάνω. Αν ήταν Αθήνα δεν θα έκλεινε εβδομάδα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimsabas έγραψε:Θα πήγαινα να δω κι αυτό εδώ:

Τι φοβάσαι στο CVT;

Οδηγώ στο σκουτερ τέτοιο 14 χρόνια. Οχι ευχαριστώ.
Προτιμώ χειροκίνητο με χαλασμένο συγχρονιζε. :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
Dimsabas έγραψε:Θα πήγαινα να δω κι αυτό εδώ:

Τι φοβάσαι στο CVT;

Επειδή είναι Jazz CVT του 04 και με 190+ χιλιαδες χιλιόμετρα εγώ θα το φοβόμουν απο αρκετά έως πολύ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#729595 Δεν βλέπω γιατί πρέπει να καταλήξουμε καλά και σώνει σε Jazz ειδικά αν είναι φορτωμένο με τόσα χιλιόμετρα. Με τα ίδια ή λιγότερα χρήματα υπάρχουν και Swift για παράδειγμα, αν θέλουμε καλά και σώνει μικρό αμάξι. Τo Jazz επίσης πόσα τέλη πληρώνει;