Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#207834 Προλαβαίνεις να πας στην αντιπροσωπεία και να το κανεις 218i Coupe... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#207838 Ελπιζω να μην ελπιζουν σε πολλα εγγονια Chris και να πηρα το Active Tourer και οχι το Grand Tourer
Άβαταρ μέλους
By Chris
#207839 Aν ήμουν μόνιμα ελλάδα και είχα άμεσο ενδιαφέρον εννοείται θα γινόταν 2 coupe. Αλλά δεν πειράζει, αυτό τους άρεσε, ας το χαρούν

Bmw κι εμείς ρε φίλε, όντως :lol: :lol: τι γίνεται!

Btw όταν είχε πρωτοβγεί δε μου άρεσε φυσικά, αλλά τώρα από τις φώτος το καινούριο (fl ή καινούριο τελείως; f45 κωδικός) δεν ν ΠΟΛΥ κακό

< >

Edit active ευτυχώς, όχι grand
Άβαταρ μέλους
By Chris
#207841 Παρεπιπτόντως πάντα είχαν περίεργα γούστα οι γονείς μου. Κατά καιρούς τους άρεσαν το πρώτο α κλας, το 1007, το κασκαι, με κούρευαν καπελάκι κλπ

< >
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#207846 ενταξει το καπελακι η καλυτερα μανιταρι το εχουμε υποστει ολοι μας!

οντως ξεχασαμε να ευχηθουμε :(

οτι καλυτερο, να ειναι καλα να το χαρουν οπως θελουν!!
Άβαταρ μέλους
By dimik
#207866 Καλορίζικο.....εμένα που το βλέπω καθημερινά μπροστά μου στην αντιπροσωπεία μου αρέσει, για γυναίκες, συνταξιούχους και ζευγάρια με παιδιά-μπαγκάζια κλπ είναι ότι πρέπει.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Chris έγραψε:Jesus, δεν είναι να τους αφήνεις μόνους τους στις αντιπροσωπείες, έπρεπε να πάρω μια βδομάδα άδεια, έκλεισαν 216d, το βανάκι, όχι το κουπέ προφανώς :slap:

27k μείον όσα πιάσει το 308

< >

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

Όντως, ώρες ώρες αυτοί οι γονείς είναι απαράδεκτοι...

Πάντως, μια χαρά αμάξι είναι για τους γονείς σου νομίζω. Καλορίζικο!

Μάλλον διαβάζουν το φόρουμ, είδαν ότι η default απάντηση είναι MWB, οπότε... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#207882 Σας ευχαριστώ όλους. Το πάσχα επιφυλάσσομαι για review+photos

< >

Edit και κυρίως εσένα ποπολάρε :inlove:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε:
Chris έγραψε:Jesus, δεν είναι να τους αφήνεις μόνους τους στις αντιπροσωπείες, έπρεπε να πάρω μια βδομάδα άδεια, έκλεισαν 216d, το βανάκι, όχι το κουπέ προφανώς :slap:

27k μείον όσα πιάσει το 308

< >

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

Όντως, ώρες ώρες αυτοί οι γονείς είναι απαράδεκτοι...

Πάντως, μια χαρά αμάξι είναι για τους γονείς σου νομίζω. Καλορίζικο!

Μάλλον διαβάζουν το φόρουμ, είδαν ότι η default απάντηση είναι MWB, οπότε... :lol: :lol: :lol:

Ειλικρινά σου μιλάω, αν ξαναπείς MWB ή Μπεμπέκα, την επόμενη φορά που θα μου παραγγείλεις bubble wrap θα στο φέρω σκασμένο. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#207981 Καλοταξιδη Χρηστο... Και αλλο κακο μη σε βρει... Κανε γονεις να δεις καλο...

< >