socratesn έγραψε:Τι προβλημα να μου δημιουργει?Μια ερωτηση εκανα ,σε συνδιασμο με τη διαπιστωση οτι κανεις μαλλον περιττο κοπο.Για σενα το ειπα ουσιαστικα και απορησα αν το κανεις για καποιο λογο που αγνοω
Τουναντίον, το κάνω για να γλιτώσω κόπο. Κανονικά όταν αναρτάς μια φωτογραφία που δεν είναι δική σου, πρέπει τουλάχιστον να αναφέρεις από που την κατέβασες, το τίτλο της και, αν είναι δυνατό, το φωτογράφο. Συνεπώς η πρακτική μου να αναφέρω το λινκ είναι τουλάχιστον για να φαίνεται το site που αναρτήθηκε αρχικά και το όνομα της φωτογραφίας άμεσα ως υπότιτλος. Ισως θα έπρεπε να ψάχνω να βρω και το φωτογράφο (αν δεν έχει υπογραφή πάνω στη φωτογραφία) αλλά δεν μπορώ να το κάνω πάντα...
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση;
Από τη στιγμή που δεν αντιβαίνει στους κανονισμούς του φόρουμ και δεν ενοχλεί με οποιονδήποτε τρόπο την ανάγνωση του θέματος, εσείς για πιο λόγο μπαίνετε στη διαδικασία να "ενημερώσετε" τον κάθε χρήστη, από τη στιγμή που είναι σαφές ότι δεν είναι κάτι που γίνεται καταλάθος;
Θα το καταλάβαινα αν δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή σου ότι η κουβέντα έχει ξαναγίνει αλλά λες ότι κάπου το έχεις ξαναδεί να το συζητάμε (+τις |λογοκρισία| λινκ που έβαλε κάποια στιγμή και ο φίλος ΙΚΕ για να με ειρωνευτεί).
../ ___ \
(O\ | /O)

) μια φωτογραφία, επιστροφή στο θέμα μας.