Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#900827 Κυριως επειδη 1) δεν εχω πια την πιεση που ειχα τοτε για αντικατάσταση του BMW, οποτε εχω πιο πολυ καθαρο μυαλο να παρω κατι που να μου καλυπτει περισσότερες αναγκες
2) Προεκυψε και δυνατοτητα στο σπιτι ευνοϊκή προς ηλεκτρικο ή PHEV, οπότε μαλλον θα κινηθω προς τα κει.
3) πεσαν οι τιμες σε καποια αυτοκίνητακια που κοιτουσα και τον Μαιο αλλα δεν τα εφτανα με το τοτε μπατζετ
Άβαταρ μέλους
By glf
socratesn έγραψε:2) Προεκυψε και δυνατοτητα στο σπιτι ευνοϊκή προς ηλεκτρικο ή PHEV, οπότε μαλλον θα κινηθω προς τα κει.

Στο 50% των ενεργών μελών να αλλάξουμε και όνομα το forum πχ electroheads :lol:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
glf έγραψε:
socratesn έγραψε:2) Προεκυψε και δυνατοτητα στο σπιτι ευνοϊκή προς ηλεκτρικο ή PHEV, οπότε μαλλον θα κινηθω προς τα κει.

Στο 50% των ενεργών μελών να αλλάξουμε και όνομα το forum πχ electroheads :lol:

Να φύγετε, να πάτε αλλού :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
socratesn έγραψε:Παραγοντας νο.1 που «ζεστανε» το σεναριο να δωσω το ΚΙΑ

Θα πάθεις την πλάκα σου (αν δεν την έχεις πάθει ήδη σε κάποιο td).

Μην ξεχάσεις την παραγγελία να την κάνεις μέσω referral, αν τελικά προχωρήσεις (π.χ. --> https://www.tesla.com/el_gr/referral/spyrosch688530 :innocent: ). Δίνει νομίζω 1.000 χιλιόμετρα δωρεάν Supercharging. Και ό,τι θέλεις εννοείται ρωτάς.
Άβαταρ μέλους
By Serf
Scotch έγραψε:
socratesn έγραψε:Παραγοντας νο.1 που «ζεστανε» το σεναριο να δωσω το ΚΙΑ

Θα πάθεις την πλάκα σου (αν δεν την έχεις πάθει ήδη σε κάποιο td).

Μην ξεχάσεις την παραγγελία να την κάνεις μέσω referral, αν τελικά προχωρήσεις (π.χ. --> https://www.tesla.com/el_gr/referral/spyrosch688530 :innocent: ). Δίνει νομίζω 1.000 χιλιόμετρα δωρεάν Supercharging. Και ό,τι θέλεις εννοείται ρωτάς.

Εντελώς τυχαία πρόταση για referral, ε; :lol:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#900846 Το Y με το οποίο έκανα τα περισσότερα χιλιόμετρα ως Test Drive δεν με ενθουσίασε όσο περίμενα (αφήνοντας στην άκρη ως δεδομένο τον οποίο ενθουσιασμό θα προσφέρει η άμεση ροπή και η αντίστοιχη επιτάχυνση).
Όμως αντικειμενικά στα 32Κ που βγαίνει το 3άρι με ΚΗ3, δίνει 280 ίππους με 0-100 καλύτερο από hot hatch, πίσω κίνηση, ηλιοροφή, αθόρυβο ταξίδι και κόστος ανά χιλιόμετρο ακόμα και μόνο σε superchargers να φορτίζεις, όσο ένα νορμάλ ντίζελ.

Δε ξέρω αν θα προχωρούσα σε τέτοια μετάβαση, αλλά καλώς ή κακώς οικονομικά για αυτά που προσφέρει αυτό το αυτοκίνητο βγάζει νόημα στη σημερινή αγορά.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#900848 Όσο κι αν έχει βελτιωθεί σε άνεση/ποιότητα το Υ, παραμένει πιο ψηλό και πιο βαρύ από το 3, οπότε αν προτεραιότητα είναι ο σπορτίφ και «άμεσος» χαρακτήρας στις στροφές και γενικά το fun factor, έναντι των χώρων και της πρακτικότητας της πίσω πόρτας, το 3 λογικά είναι πιο κατάλληλο.