Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By citastak
#448602 ΔΙάβασα σχεδόν όλο το νήμα. Το θέμα ηλεκτροκίνηση έχει πλέον λυθεί στις μεγαλουπόλεις της Ευρώπης όπου υπάρχουν πολλά σημεία φόρτισης με πληρωμή ή και δωρεάν (tesla?).
Στην Ελλάδα πράγματι δεν φαίνεται να έχει νόημα μια τέτοια αγορά προς το παρόν εκτός αν μιλάμε για κάτι με μεγάλη αυτονομία. Το Tesla δεν μπήκε στην εξίσωση λόγω των προφανών; (έλλειψη δικτύου συντήρησης). Μπήκα στο Βέλγιο σε ένα model s (για πολύ λίγο). σε ποιότητα μου φάνηκε κοντά σε Merc E ενώ η απουσία ήχου κίνησης είναι όντως περίεργη.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
citastak έγραψε:ΔΙάβασα σχεδόν όλο το νήμα. Το θέμα ηλεκτροκίνηση έχει πλέον λυθεί στις μεγαλουπόλεις της Ευρώπης όπου υπάρχουν πολλά σημεία φόρτισης με πληρωμή ή και δωρεάν (tesla?).
Στην Ελλάδα πράγματι δεν φαίνεται να έχει νόημα μια τέτοια αγορά προς το παρόν εκτός αν μιλάμε για κάτι με μεγάλη αυτονομία. Το Tesla δεν μπήκε στην εξίσωση λόγω των προφανών; (έλλειψη δικτύου συντήρησης). Μπήκα στο Βέλγιο σε ένα model s (για πολύ λίγο). σε ποιότητα μου φάνηκε κοντά σε Merc E ενώ η απουσία ήχου κίνησης είναι όντως περίεργη.

To Tesla δεν μπήκε στη συζήτηση, γιατί δεν υπάρχει αντιπροσωπεία.
Οπότε καινούργιο... δεν υπάρχει τρόπος, αλλά φαντάζομαι και το κόστος είναι μεγάλο .
Καλύτερη λύση από όλα είναι αλλά.... ακόμα και στα λίγα μεταχειρισμένα, είναι πολύ ακριβό.
Άβαταρ μέλους
By alexm
vagmag έγραψε:
alexm έγραψε:https://www.car.gr/10367487-volvo-xc-60-inscription-diesel
https://karenta-mandilas.car.gr/cars/view/10397338/
Αυτά;

< >

Ευχαριστώ για τις προτάσεις .

Το μεν πρώτο έχει αλλάξει μοντέλο κ το νέο ειναι υπέροχο .
Το εσωτερικό μου αρεσει πολύ σε συνδυασμό με αυτά τα δέρματα . Αλλα δύσκολο να δώσω τόσα χρήματα για περασμένο μοντέλο .

Το X5 μου αρεσει πολύ περισσότερο , αλλα ειναι τρίλιτρο . Έχω ήδη αυτοκινητα με το οποία είμαι μέγας χορηγός του ελληνικού κράτους ... χαχαχα
Αν παρω κ ενα ακομα ... μόνο σε άγαλμα ελπίζω απ τον Τσίπρα .
Μα και το x3 περασμένο μοντέλο είναι.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
vagmag έγραψε:https://www.car.gr/11406241-bmw-x3-184-ps-panorama-navi

Ήταν στις αρχικές επιλογές
Ειναι πιο λογική επιλογή

Κάποια γνώμη για το μοντέλο κ την επιλογή αυτή ;
Κάποια άλλη πρόταση ;

Έχω κάνει αρκετά χλμ τελευταία με ένα ίδιο. 2015 μοντέλο με περίπου 40Κ χλμ. Μετριότατο. Σίγουρα χειρότερο αυτοκίνητο από το δικο μου μιας και τα έχω οδηγησεί back2back τις περισσότερες φορές. Ο κινητήρας είναι επαρκέστατος και αρκετά οικονομικός, αλλά έχω σοβαρές ενστάσεις σε ότι αφορά την ποιότητα συναρμογής και (κυρίως) υλικών, όπως με τις περισσότερες BMW αυτής της γενιάς. Επίσης κάκιστη εντύπωση μου έχει κάνει το τιμόνι το οποίο είναι πανάλαφρο με μηδενική αίσθηση και δε θυμίζει σε τίποτα τιμόνι BMW. Αυτό που οδηγάω είναι και manual και σε στάση τρέμει λες και έχει πάρκινσον, πράγμα βέβαια που μάλλον δε θα έχει ένα αυτόματο.

Συνολικά το Q5 είναι πιο refined, πιο ήσυχο, πιο καλοφτιαγμένο μέσα και περιέργως πιο ευκίνητο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#448623 Υπόψη το Χ3 είναι με 17αρες και μπαλόνια συν comfort απλή ανάρτηση, ενώ το δικό μου με 18αρες και τα B6 δείχνει να φιλτράρει καλύτερα και (αναμενόμενα) να γέρνει λιγότερο.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#448624 Δεν ισχυει. ΙΣως το Χ3 να ειναι περιπτωση λογω Αμερικης. Τα τελευταια S3 & S5 που οδηγησα δεν φτανουν τα αντιστοιχα BMW. Το τιμονι τους ειναι πολυ μετριο και ελαφρυ. Ειδικα το S5 δεν μου αρεσε καθολου.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:Υπόψη το Χ3 είναι με 17αρες και μπαλόνια συν comfort απλή ανάρτηση, ενώ το δικό μου με 18αρες και τα B6 δείχνει να φιλτράρει καλύτερα και (αναμενόμενα) να γέρνει λιγότερο.

Λογικο αυτο αλλα η συγκριση πρεπει να γινει αν βαλεις Β6 στο Χ3.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Deleted User 1 έγραψε:Υπόψη το Χ3 είναι με 17αρες και μπαλόνια συν comfort απλή ανάρτηση, ενώ το δικό μου με 18αρες και τα B6 δείχνει να φιλτράρει καλύτερα και (αναμενόμενα) να γέρνει λιγότερο.

Τι οδηγείς αν επιτρέπεται ;

Και εμένα δε μου αρέσει η ποιότητα της F31 ... μερικά πλαστικά θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα... και λιγότερο ... τριζάτα...
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Deleted User 1 έγραψε:Ένα μουσειακό Q5 2.0T S-tronic του 2009 με 140.000χλμ.

Σχεδόν Macan ... Που λέμε και στο άλλο τοπικό !!!!

Όχι και μουσειακό..... τέτοια μοντέλα θεωρούμε καινούργια στη χώρα 2008-2009-2010 ειδικά σε πιο ακριβά αυτοκίνητα :roll:

Πολύ καλό αυτοκίνητο . Έχει περάσει από το μυαλό μου (και σε πιο πίσω σελίδες αναφέρθηκε) , αλλά νομίζω καίει πολύ για το λόγο που το θέλουμε.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
alexm έγραψε:
vagmag έγραψε:
alexm έγραψε:https://www.car.gr/10367487-volvo-xc-60-inscription-diesel
https://karenta-mandilas.car.gr/cars/view/10397338/
Αυτά;

< >

Ευχαριστώ για τις προτάσεις .

Το μεν πρώτο έχει αλλάξει μοντέλο κ το νέο ειναι υπέροχο .
Το εσωτερικό μου αρεσει πολύ σε συνδυασμό με αυτά τα δέρματα . Αλλα δύσκολο να δώσω τόσα χρήματα για περασμένο μοντέλο .

Το X5 μου αρεσει πολύ περισσότερο , αλλα ειναι τρίλιτρο . Έχω ήδη αυτοκινητα με το οποία είμαι μέγας χορηγός του ελληνικού κράτους ... χαχαχα
Αν παρω κ ενα ακομα ... μόνο σε άγαλμα ελπίζω απ τον Τσίπρα .
Μα και το x3 περασμένο μοντέλο είναι.

< >

Δίκιο έχεις !
Απλά το XC60 το νέο το έχουμε δει... ενώ το Χ3... όχι ακόμα οπότε στο μυαλό δεν φάνταζε παλιό...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
vagmag έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Ένα μουσειακό Q5 2.0T S-tronic του 2009 με 140.000χλμ.

Σχεδόν Macan ... Που λέμε και στο άλλο τοπικό !!!!

Όχι και μουσειακό..... τέτοια μοντέλα θεωρούμε καινούργια στη χώρα 2008-2009-2010 ειδικά σε πιο ακριβά αυτοκίνητα :roll:

Πολύ καλό αυτοκίνητο . Έχει περάσει από το μυαλό μου (και σε πιο πίσω σελίδες αναφέρθηκε) , αλλά νομίζω καίει πολύ για το λόγο που το θέλουμε.

Καίει όσο καίνε όλα τα αντίστοιχα βενζίνης. Αλλά πάει και αντίστοιχα. Υπάρχει και το 2.0tdi με τα 177hp που μάλιστα είναι και πολύ πιο αξιόπιστο από το tfsi.
Άβαταρ μέλους
By citastak
vagmag έγραψε:
citastak έγραψε:ΔΙάβασα σχεδόν όλο το νήμα. Το θέμα ηλεκτροκίνηση έχει πλέον λυθεί στις μεγαλουπόλεις της Ευρώπης όπου υπάρχουν πολλά σημεία φόρτισης με πληρωμή ή και δωρεάν (tesla?).

To Tesla δεν μπήκε στη συζήτηση, γιατί δεν υπάρχει αντιπροσωπεία.
Οπότε καινούργιο... δεν υπάρχει τρόπος, αλλά φαντάζομαι και το κόστος είναι μεγάλο .
Καλύτερη λύση από όλα είναι αλλά.... ακόμα και στα λίγα μεταχειρισμένα, είναι πολύ ακριβό.

Από όσο καταλαβαίνω, δεν έχει αντιπροσωπείες, αλλά delivery centers.
https://www.tesla.com/support/how-ordering-works
Παραγγέλνεις Online και παραλαμβάνεις από Αυστρία! :)
Πράγματι υψηλό κόστος, αλλά μάλλον το πιο καλό Overall ηλεκτρικό αυτή τη στιγμή (και με ένα δίκτυο στην υπόλοιπη ευρώπη και αμερική με δωρεάν ταχυφορτιστές, αλλά δεν μας αφορά εμας αυτό :( )

Χμμμ, βλέπω σε ένα διαδραστικό χάρτη ότι ετοιμάζουν destination chargers/superchargers σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Καλαμάτα και Γιάννενα. Πρακτικά γυρίζεις όλη την ηπεριωτική Ελλάδα χωρίς πρόβλημα. Ενδιαφέρον!
https://www.tesla.com/findus#/bounds/38 ... percharger
Άβαταρ μέλους
By markvag
vagmag έγραψε:αλλά νομίζω καίει πολύ για το λόγο που το θέλουμε.

Που να δεις πόσο χαλάει... :lol: :lol: