- 16 Ιαν 2016, 15:19
Nass καλημέρα.
Διάβασα αρκετές από τις σελίδες, είδα τις ανάγκες σου, μελέτησα με προσοχή τα όσα σου έγραψε ο castigamatti και ο Διγέτιος, χθες οδήγησα ξανά to Α4 Allroad 2.0Τ και σου δηλώνω πως αν έβρισκα ένα τώρα στα 20 με 25 χιλιάρικα, θα το έπαιρνα τρέχοντας.
Εξαιρετικό αυτοκίνητο. Ικανό, γρήγορο, "μαζεμένο", πολύ καλά κατασκευασμένο.
Το κιβώτιο είναι ποίημα, καλά έκαναν και βράβευσαν το μοτέρ στην κατηγορία του (και εγώ αν είχα ένα κύπελλο χθες, θα του το έδινα

) ο δε τρόπος που έχουν παντρέψει αυτά τα δύο είναι ένα από τα καλύτερα συνοικέσια ever.
Μπαίνεις, το έχεις δει μόνο από φωτό και σε 5 λεπτά απορείς, γιατί το οδηγείς σαν να το ξέρεις χρόνια. Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και στη τσέπη σου. Ψάξε για καλό μεταχειρισμένο τέτοιο. Μην πετάξεις χρήματα σε κάποιο καινούριο, είναι κρίμα όταν υπάρχουν απίστευτες ευκαιρίες έξω.
Φυσικά αν ήμουν στη θέση σου θα κανόνιζα να το οδηγήσω. Αυτό δεν χωράει συζήτηση.
Με μόνη επιφύλαξη πως εσύ θα έχεις κάποιον από την αντιπροσωπεία δίπλα σου, ενώ εγώ, δύο φορές είχα τον ιδιοκτήτη -αλλά κυρίως φίλο- που μου έλεγε να μην το φυλάω και να του πιω το αίμα
Ελπίζω να βοήθησα και όχι να μπέρδεψα τα πράγματα παραπάνω.