Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimik έγραψε:Εμένα μου αρέσει πάντως.....βγαίνει και σε AMG45? :inlove:

Κοίταξέ το αυτό πάντως... καμιά φορά έχεις κάτι στα μάτια και από κάτι τέτοια τυχαία το ανακαλύπτεις... :shifty: :svivhaha: :s_biggrin :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
markvag έγραψε:
dimik έγραψε:Εμένα μου αρέσει πάντως.....βγαίνει και σε AMG45? :inlove:

Κοίταξέ το αυτό πάντως... καμιά φορά έχεις κάτι στα μάτια και από κάτι τέτοια τυχαία το ανακαλύπτεις... :shifty: :svivhaha: :s_biggrin :lol: :lol:

και η X6M μου αρέσει :inlove: δεν κάνω πλάκα, θα τα αγόραζα άμεσα αν είχα το χρήμα. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#207407 Εξωτερικά είναι αντιγραφή του Χ6 το GLE. To GLS είναι ωραίο, αλλά υπερξεφεύγει :(
Άβαταρ μέλους
By dimik
kyr80 έγραψε:Εξωτερικά είναι αντιγραφή του Χ6 το GLE. To GLS είναι ωραίο, αλλά υπερξεφεύγει :(

Πολύ νεκροφόρα το GLS.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#207411 Αντικαθιστά το παλιό GL, που το λάτρευα. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#207809 Nass καλημέρα. :)
Διάβασα αρκετές από τις σελίδες, είδα τις ανάγκες σου, μελέτησα με προσοχή τα όσα σου έγραψε ο castigamatti και ο Διγέτιος, χθες οδήγησα ξανά to Α4 Allroad 2.0Τ και σου δηλώνω πως αν έβρισκα ένα τώρα στα 20 με 25 χιλιάρικα, θα το έπαιρνα τρέχοντας.
Εξαιρετικό αυτοκίνητο. Ικανό, γρήγορο, "μαζεμένο", πολύ καλά κατασκευασμένο.
Το κιβώτιο είναι ποίημα, καλά έκαναν και βράβευσαν το μοτέρ στην κατηγορία του (και εγώ αν είχα ένα κύπελλο χθες, θα του το έδινα :lol: ) ο δε τρόπος που έχουν παντρέψει αυτά τα δύο είναι ένα από τα καλύτερα συνοικέσια ever.
Μπαίνεις, το έχεις δει μόνο από φωτό και σε 5 λεπτά απορείς, γιατί το οδηγείς σαν να το ξέρεις χρόνια. Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και στη τσέπη σου. Ψάξε για καλό μεταχειρισμένο τέτοιο. Μην πετάξεις χρήματα σε κάποιο καινούριο, είναι κρίμα όταν υπάρχουν απίστευτες ευκαιρίες έξω.
Φυσικά αν ήμουν στη θέση σου θα κανόνιζα να το οδηγήσω. Αυτό δεν χωράει συζήτηση.
Με μόνη επιφύλαξη πως εσύ θα έχεις κάποιον από την αντιπροσωπεία δίπλα σου, ενώ εγώ, δύο φορές είχα τον ιδιοκτήτη -αλλά κυρίως φίλο- που μου έλεγε να μην το φυλάω και να του πιω το αίμα :lol:
Ελπίζω να βοήθησα και όχι να μπέρδεψα τα πράγματα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#207814 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσει ένα αυτοκίνητο που δεν παράγεται πια χωρίς να είναι κάτι σοβαρό πχ σε image & δυνατότητες όπως μία Cayenne, αφού ήδη παρουσιάστηκε το new A4 Allroad.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#208116 Η Cayenne έχει πολλαπλάσια έξοδα πάγια και λειτουργικά όμως.
Το ότι δεν παράγεται πια δεν είναι κακό, αν το πάρεις σε καλή τιμή.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Giuseppe Busso έγραψε:Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσει ένα αυτοκίνητο που δεν παράγεται πια χωρίς να είναι κάτι σοβαρό πχ σε image & δυνατότητες όπως μία Cayenne, αφού ήδη παρουσιάστηκε το new A4 Allroad.

Γιατί ή Cayenne παράγεται?
Δε καταλαβαίνω τι έννοεις ακριβώς Γιάννη.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
kostis20 έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσει ένα αυτοκίνητο που δεν παράγεται πια χωρίς να είναι κάτι σοβαρό πχ σε image & δυνατότητες όπως μία Cayenne, αφού ήδη παρουσιάστηκε το new A4 Allroad.

Γιατί ή Cayenne παράγεται?
Δε καταλαβαίνω τι έννοεις ακριβώς Γιάννη.

Η μτχ Cayenne δεν παράγεται πια αλλά είναι μια Porsche, είναι Cayenne, είναι SUV, κάνει τα πάντα. Εφόσον μπορεί να υποφέρει τα πάγια έξοδα και τα της συντήρησης. Έχει μια ιδιαιτερότητα. Το Α4 allroad είναι ένα λίγο υπερηψωμένο Α4 S/W. Χάνει κατά κράτος από μία Cayenne μτχ δηλαδή και το συν του είναι τα λιγότερα γενικά έξοδα.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#208184 Ε ναι αλλά για αυτό τα βρίσκεις σήμερα στην ίδια σχεδόν τιμή. Γιατί τα πάγια έξοδα της Cayenne είναι πολλαπλάσια του Α4.Να μη πω τώρα για κατανάλωση ,κόστος επισκευών ,τεχνογνωσία κτλ..
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
kostis20 έγραψε:Ε ναι αλλά για αυτό τα βρίσκεις σήμερα στην ίδια σχεδόν τιμή. Γιατί τα πάγια έξοδα της Cayenne είναι πολλαπλάσια του Α4.Να μη πω τώρα για κατανάλωση ,κόστος επισκευών ,τεχνογνωσία κτλ..

Σωστα. Αυτο ομως την καθιστα ευκαιρια, για οποιον μπορει να τα "σηκωσει".
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#208210 Όλα σχετικά είναι.Η ευκαιρία σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια εστιάζεται στο ότι την επιπλέον αξία τη πληρώνει σε δόσεις στο κράτος,φόρους ,τέλη,καύσιμα ασφάλειες ίσως και συντήρηση.
Φυσικά άμα τα αντέχει και εισαι και διατεθειμενος να τα πληρωνεις όλα αυτά δε το συζηταω.