Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#431215 Σημερα το πρωι παντως ειδα το πρωτο μου Honda Civic 2017 σε λευκο!

Μου αρεσε! Πολυ! Αυτη η καγκουρια που βγαζει ειναι :inlove:

Πεστε να με φατε τωρα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
g8777 έγραψε:Ωραία λοιπόν... άκου το σκεπτικό του Τζιοκτω και τρία επταρια.

Να δω τον Μπούσο έτσι και μετά άλλο τπτ.

Επόμενο σκηνικό να κυκλοφορεί με κομπολόι και να πηγαίνει Ικαρία :lol: (ήδη ένα φάουλ που τον είδα με τραγιάσκα αλα κουλτουρέ φάση προβληματισμένος σκεπτόμενος πολίτης κλπ).

g πήγες διακοπές ή άναψες? :x
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Kon5 έγραψε:ήδη ένα φάουλ που τον είδα με τραγιάσκα αλα κουλτουρέ φάση προβληματισμένος σκεπτόμενος πολίτης κλπ).

Δεν θες να ξέρεις ότι ήδη έχω κλεισμένες συναυλίες Μαραβέγια και Γιάννη Χαρούλη.
Έχω μπλεξίματα φίλοc.

Για να ηρεμήσεις όμως, τα γούστα μου δεν έχουν αλλάξει. Έγραψα και πιο πριν ότι το ιδανικό μου είναι ένα αστεράκι Α200 αμγ... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
GTS έγραψε:Ειχες κανενα ενδιαφερον για το 147;

Επειδή πέρασε στα ψιλά αυτό, όχι, δεν είχα.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#431310 Γιαννη η νέα Α Κlas είναι ετοιμη,οποτε για περίμενε μήπως παίξει κάποια προσφορά για το υπάρχον μοντέλο.
Γενικότερα ίσως να συμφέρει να περιμένεις και τη περίοδο των Χριστουγέννων.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Κίκιζας . έγραψε:@GB

...εχεις φυγει κατευθειαν για Αλιμο... :superman: :iconcool:

https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/10759040/

122 χόρσα γερμανικά, +150 κιλά από την 147 + αυτόματο κιβώτιο = θα το πετάξει στον γκρεμό! :lol:

Χώρια, που το κόστος σέρβις και ανταλλακτικών στην μερκεντέ θα τον κάνει να αναπολεί τη φθηνή συντήτηση της 147. :iconcool:

Το μεταχειρισμένο δεν το φοβάμαι. Ένας καλό έλεγχος και δεν έχεις θέμα. Προφανώς, προφανέστατα βέβαια ΔΕΝ παίρνεις ότι γυαλίζει στο car.gr, το ξεψαχνίζεις όσο καλύτερα μπορείς. Σάμπως εγώ με τη Νίτσα πόσα δεν είχα... και καινούριο δεν ήταν;;; Και @@ η εγγύηση. Για ν' αλλάξουν την πίσω ανάρτηση που έπρεπε, θα έπρεπε να τρέχω δικαστήρια για καμιά 10ετία... :s_crazy Άμα έχει σοβαρό πρόβλημα την έχουν γραμμένη στα @@ τους την εγγύηση και κανείς δεν ασχολείται, ούτε εργοστάσιο, ούτε αντιπροσωπεία... Το έζησα 2 φορές (μία με golf, μία με C4 picasso). Ένα καλό μεταχειρισμένο με λογικά χλμ δεν έχει μεγαλύτερο ρίσκο απ' ότι ένα καινούριο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#431350 Υπενθυμίζω το Ford έχει 8 χρόνια εγγύηση, χωρίς ψιλά γράμματα. Το λες και εφ' όρου ζωής. Τώρα πως αυτό μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε μεταχειρισμένο, αδυνατώ να το κατανοήσω.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#431375 Αυτό με τα 8 χρόνια, πού το λέει; Γιατί από μόνο του είναι λόγος αγοράς...
Όχι για εμένα, αλλά για πολύ κόσμο που θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#431376 Σε όλα τα επιβατικά Ford είναι 8ετής εργοστασιακή η εγγύηση αυτήν την εποχή (δεν θυμάμαι αν είναι 100 ή 150k το χιλιομετρικό όριο).
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#431381 http://www.ford.gr/OwnerServices/FordWa ... ordProtect
Αυτό το πρόγραμμα λογικά λέτε. Αυτό είναι στην τιμή άραγε και σημαίνει ΠΛΗΡΗ 8ετή εργοστασιακή εγγύηση;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε: το κόστος σέρβις και ανταλλακτικών στην μερκεντέ θα τον κάνει να αναπολεί τη φθηνή συντήτηση της 147.

Μπαααα... :lol: