Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#243006 βρε συ....τι τριγωνομετριες λες? τι τιμονιες για να αλλαξει λωριδα?
πιστευεις οτι αλλαζεις γρηγοροτερα και οτιδηποτε αλλο λωριδα σε συγκριση με γκολφ/308/αστρα λογω μεταξονιου?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#243008 Scotch δικό σου το Yaris άμα το θες. Ξανακοίταγα τώρα τον πίνακα με τις επιδόσεις του. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
dimviii έγραψε:βρε συ....τι τριγωνομετριες λες? τι τιμονιες για να αλλαξει λωριδα?
πιστευεις οτι αλλαζεις γρηγοροτερα και οτιδηποτε αλλο λωριδα σε συγκριση με γκολφ/308/αστρα λογω μεταξονιου?
Ναι. Η σύγκριση που κάνω είναι σούπερμίνι γύρω στα 3,8-4 μέτρα με την ΒMW μου που είναι 4,77 γιατί αυτά είναι τα αυτοκίνητα που οδηγάω. Μπορεί να με ευχαριστεί περισσότερο να οδηγάω το μεγάλο αλλά με τα μικρά αλλάζω λωρίδες και χώνομαι πιο εύκολα. Η διαφορά με αυτά που λες εσύ που είναι ανάμεσα θα είναι πιο μικρή οπότε και ίσως όχι τόσο αντιληπτή.
Αν δεν θέλεις να πεισθείς δυστυχώς δεν έχω τα αδιάσειστα στοιχεία για να σε πείσω οπότε πάμε παρακάτω μια και βγαίνουμε και εκτός θέματος.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#243340 @ Deleted User 1: Τόσο χάλια; Για αμαξάκι πόλης πόσο κακό να 'ναι; Θα πήγαινα να του ρίξω μια ματιά πάντως.

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Deleted User 1 έγραψε:Scotch δικό σου το Yaris άμα το θες. Ξανακοίταγα τώρα τον πίνακα με τις επιδόσεις του. :thumbsdown:

Αργότερο από το 500ράκι ;
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#243353 Με μία γρήγορη ματιά βρήκα ότι το yaris πιάνει σε 12,3 την κατοσταρού, ενώ το fiatάκι σε12,8* (οι μετρήσεις πάρθηκαν από το ίδιο σάιτ).

*Με τον 0.9 στα 105 καθαρόαιμα, δεν ξέρω ποιό είχε ο στεφάν... :tomato:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#243365 Προφανως δεν ειναι αργοτερο απο το 500αρι. Εμεις ειχαμε το 1.2 με τα 69 γιατι οταν το πηραμε ειχαμε 3 αυτοκινητα και αυτο ηταν αποκλειστικα για τη μανα μου που φυσικα δεν την απασχολουσαν επιδοσεις.

Οπως και να χει οι επιδοσεις του Yaris δεν ειναι απαραιτητα κακες, απεχουν κατα πολυ ομως απο τα 1.0Τ-1.2Τ ενω παραλληλα ειναι και ακριβοτερο.

Τεσπα ειμαστε στην τελικη ευθεια. Περιμενω μες τη βδομαδα να γυρισουν Αθηνα τα γεροντια και παμε για παραγγελια του 208.

<+
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#243371 Ωραίος στεφάν. :thumbsup:

Παρεμπιπτόντως, σήμερα το απόγευμα πέτυχα το συγκεκριμένο γιάρις στον δρόμο. Μου φάνηκε ασχημόπαπο... ειδικά η μάσκα δεν μου άρεσε καθόλου. Καλό αυτοκίνητο πάντως.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#243374 Το μοναδικο ετοιμοπαραδοτο αυτοματο Allure που εχει, βγαινει 18.500€ με το κλειδι στο χερι. Οποτε χειροκινητο. Αν ηταν κανα διπλου συμπλεκτη το αυτοματο ή επιπεδου 8αριου της Bmw θα το σκεφτομουν. Αλλα ειναι πιο παρωχημενο απ οτι διαβαζω τουλαχιστον.

<+
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#244322 Έκανα σοβαρή |λογοκρισία| προ ολίγου! Σταμάτησα στο γύρνα απ' τη δουλειά στην Καρέντα και πήρα προσφορά για Polo 1.0T 110hp Exclusive. :tomato:

To χειρότερο της υπόθεσης? Μου ψιλοάρεσε! :whatever:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#244339 Καλά δεν παίζει με την καμία. Είναι καλο το μοτεράκι του, έχει 6αρι κιβώτιο, έχει EDL, έχει ωραία καθισματάκια, βγαίνει και 1500€ πιο φθηνό σε σχέση με το 208, αλλά κάπου εκεί τελειώνουν τα πλεονεκτήματά του.

Θέλει 319€ για να γίνει 4ετής η εργοστασιακή του εγγύηση, δεν εχει πακέτο service, έχει 15αρες αντί 16αρες, δεν έχει αισθητήρες φώτων/υαλοκαθαριστήρων/ηλεκτροχρωματικό καθρέφτη, έχει χειρότερο infotainment με μικρότερη οθόνη και χωρίς δυνατότητα Mirroring, δεν έχει ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, δεν έχει led και τα φανάρια του είναι άθλια μπρος-πίσω.

Βέβαια θα πάω την Τεταρτη να το κάνω μια βόλτα αλλά μέχρι εκεί. Η μαγκιά τους βέβαια είναι ότι η Καρέντα έχει 25 Exclusive ετοιμοπαράδοτα σε 5-6 διαφορετικά χρώματα, όταν η Peugeot δεν έχει καν test drive το 1.2Τ και από Allure έχει 2 αυτοκίνητα αυτή τη στιγμή, εκ των οποίων το ένα είναι αυτόματο και κάνει 18.500€.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#244453 ...παντως εαν απο την μια το Budget μπορει να φτασει στα 17κ και κατι ψιλα που τιμολογειται ενα 208 1.2 Τ manual με κανα δυο εξτρα, και απο την αλλη, σε χωροταξικο επιπεδο το 500 καλυπτε τις οποιες αναγκες, στην λιστα των υποψηφιων θα προσεθετα και το Mini One με τα 102ps (1.2 T 3cyl βενζινη)

Απλως θελει αυτοσυγκρατηση με τα πανακριβα εξτρα του... :lol: Απο την αλλη βεβαια η Bmw εχει πολυ καλο χρηματοδοτικο και μπορει να υπαρχουν τυχον εκτελωνισμενα, σε ενδιαφερουσες χρωματικες-εξοπλιστικες επιλογες.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#244472 Για να φτάσει το Mini να έχει τον εξοπλισμό του 208, θέλει εύκολα ένα 23αρι. Χώρια που το 5θ Mini το βρίσκω κακάσχημο.