Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Anonymous Founder έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Επίσης δείτε εδώ αμαξάρα που παίρνεις
https://www.car.gr/24457141-renault-cli ... 0hp-expres

GB, αφού ο πεθερός αγαπάει Toyota, καλύτερα μείνετε εκεί.
Θα σου πρότεινα να κάνετε μια βόλτα σε μια Toyota μήπως έχουν τιμές για το καινούριο Yaris. Τα Yaris είναι λεφτά στην τράπεζα στην Ελλάδα. Αφού αρέσει και στο κορίτσι και στον πεθερό, μην ψάχνεις παραπέρα.
Επίσης, το νέο Yaris Hybrid θα είναι και το καλύτερο αυτοκίνητο πόλης. Σκεφθείτε σοβαρά μήπως μπορείτε να αποκτήσετε αυτό. Αν πάλι δεν φτάνουν, πάρτε και το χιλιάρι, δεν θα της λείψουν τ'άλογα μέσα στην πόλη.

Σωστά ομιλείς. Κάπως έτσι το σκέφτομαι και εγώ. Αλλά εγώ, δεν παύω να ψάχνω και να κοιτάζω όλα τα αυτοκίνητα και να τα δείχνω. Ακόμη και να πάμε να τα δούμε, όπως πήγαμε να δούμε κάποια, θα το κάνω μετά χαράς. Είναι ωραίο πράγμα να έχεις δει σχεδόν όλες τις επιλογές και να έχεις διαλέξει αυτό που θες.

Συμφωνώ και για το 1000άρι. Αν σώνει και ντε Yaris και ας πούμε θέλει οπωσδήποτε την πιο πλούσια έκδοση με την οθόνη, τότε και το 1000άρι μια χαρά της είναι. Θα έχει και χαμηλά λειτουργικά έξοδα. Και είναι πάρα πολύ οικονομικό.

Τιμές για το νέο Yaris, θα ρωτήσουμε οπωσδήποτε, μόλις πάμε σε αντιπρόσωπο με την πρώτη ευκαιρία. Διότι αν μιλάμε για τα ίδια λεφτά, δηλαδή για 12-13Κ σε ζελατινάτο για 1000άρι, θα πω να περιμένουν αυτό.
Και θα έχουν μαζευτεί περισσότερα λεφτά. :iconcool:

Το θετικό επαναλαμβάνω, είναι ότι έγινε αλλαγή σχεδίων και δεν μιλάμε πια για μεταχειρισμένο. Μόνο για καινούριο ή για κάτι μηνών σαν καινούριο.
Αποφασίστηκε το έξτρα ποσό να μπει σε δόσεις τελικά.

Και όπως σωστά είχε πει ο Ντίμης, τα έξοδα σε σίγουρα μεγάλα σέρβις, σε ελαστικά, θα ήταν σχεδόν βέβαια...
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:είτε θα έψαχνα κάποιο Hybrid σε προσφορά. Μιλάμε για εξαιρετικό αυτοκίνητο πόλης.

Το αυτό. Αν φτάσεις τα 13-14Κ για Yaris νομίζω πως δεν έχεις κανέναν λόγο να μην πας στο υβριδικό, που είναι μεν λίγο ακριβότερο, αλλά θα σου τα πληρώσει πίσω τα λεφτά της διαφοράς. Επιπλέον είναι αυτόματο και σαφέστατα παίζει να βρεθεί καλύτερη τιμή (για το υπάρχον) με την αλλαγή του μοντέλου.

Ιδίως σε οδήγηση πόλης, το cvt δεν θα ενοχλήσει ποτέ. Ουσιαστικά ενοχλεί μόνο με τέρμα γκάζι.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#646868 Όταν εγώ μιλούσα για Elise...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#646870 ειπαμε οτι ψαχνουμε για Τογιοτα :rtfm:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#646872 €18,000 μου φαίνεται εξωπραγματικό ποσό για Yaris, όσο καλό και χρυσό κι αν είναι το hybrid.

Θα συμφωνήσω με ΗΦ στο λουσαρισμένο 1000άρι.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
rocsta έγραψε:Φτάσαμε 17-18 χιλιάρικα δηλαδή; :lol: :metalo:

Πριν μερικές μέρες μιλούσαμε για πιστωτικές, δόσεις και δυνατότητα εξόδων. :lol:

Η αλήθεια είναι όμως ότι όταν ξεκινάει κάποιος για μια αγορά μεγαλύτερη από ένα ζευγάρι παπούτσια, το αρχικό μπάτζετ είναι πάντα 50% μικρότερο της τελικής τιμής. :lol:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
diplomat έγραψε:€18,000 μου φαίνεται εξωπραγματικό ποσό για Yaris, όσο καλό και χρυσό κι αν είναι το hybrid.

Πάντως τα 2 τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, τα υβριδικά yaris αποτελούν το 55% των πωλήσεων του μοντέλου.
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#646894 Περιμένω την ώρα που θα ποσταριστεί κουπέ Mercedes κοντά στα 15 χιλιάρικα(Κάποια 207 πχ). :yahoo:
Μ ένα σμπάρο 3 τρυγόνια. Η ενδιαφερόμενη δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να οδηγεί αυτοκίνητο με το αστέρι, ο πεθερός θα τσοντάρει με χαρά στα γραμμάτια (μη σου πω θα πληρώσει τη διαφορά απ τα 7 χιλιάρικα για να έχει πάτημα μετά να τη ζητάει για βόλτα απ την κόρη) και επειδή βλέπω ποστάρεις πολύ Mercedes τελευταία μια χαρά θα σου καθότανε κι εσένα. :lol:
Μια ιδέα είναι όλα. Με τα κατάλληλα επιχειρήματα τους ψήνεις όλους :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
BEAMS έγραψε:Περιμένω την ώρα που θα ποσταριστεί κουπέ Mercedes κοντά στα 15 χιλιάρικα(Κάποια 207 πχ). :yahoo:
Μ ένα σμπάρο 3 τρυγόνια. Η ενδιαφερόμενη δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να οδηγεί αυτοκίνητο με το αστέρι, ο πεθερός θα τσοντάρει με χαρά στα γραμμάτια (μη σου πω θα πληρώσει τη διαφορά απ τα 7 χιλιάρικα για να έχει πάτημα μετά να τη ζητάει για βόλτα απ την κόρη) και επειδή βλέπω ποστάρεις πολύ Mercedes τελευταία μια χαρά θα σου καθότανε κι εσένα. :lol:
Μια ιδέα είναι όλα. Με τα κατάλληλα επιχειρήματα τους ψήνεις όλους :lol:

Να ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By g8777
#646907 Εικόνα

HOCHE :adminpower: :adminpower:

Έχω κάνει 110 λεπτά με μια τέτοια , πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων -Τζάνειο μέσω Μπραλου - με στάση για σουβλάκι στο Καλπάκι, μετέφερα Belgarion μπας και σώσει μία ασθενή ( την έσωσε , μισή ώρα αν αργουσαμε θα είχε χαθεί)

Πες Μπελγκ.

ΜΙΛΑ ΜΠΕΛΓΚ :x
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
g8777 έγραψε:Εικόνα

Έχω κάνει 110 λεπτά με μια τέτοια , πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων -Τζάνειο μέσω Μπραλου - με στάση για σουβλάκι στο Καλπάκι, μετέφερα Belgarion μπας και σώσει μία ασθενή ( την έσωσε , μισή ώρα αν αργουσαμε θα είχε χαθεί)

Πες Μπελγκ.

Αυτός που κοιτάει είναι ο θυρωρός του Τζάνειου, επιβεβαιώνω :lol:
Άβαταρ μέλους
By nomarxis
BEAMS έγραψε:
g8777 έγραψε:Εικόνα

Πες Μπελγκ.

Αυτός που κοιτάει είναι ο θυρωρός του Τζάνειου, επιβεβαιώνω :lol:

Και εγώ επιβεβαιώνω ως ντελιβεράς στη γνωστή ψησταριά στο Καλπάκι.
Οτι είχα γυρίσει από νηστίσιμη παραγγελία, Σάββατο του Λαζάρου από την εκκλησιαστική σχολή, και μου είχε κάνει εντύπωση η χροιά του V8....
Τέτοιο ήχο δε ξαναματακούσαμε, 47 μόνιμοι κάτοικοι και 22 συνοριοφύλακες. :rtfm: