Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By alexm
red_monster έγραψε:Το ταμπλε που έχουν κολλημένο στο ταμπλό δεν το λες και αρμονικό εσωτερικό
Κανένας δεν είπε ότι τα Φορντ είναι αριστούργημα μέσα.
Αν δεν σ αρέσει στο focus να υποθέσω δεν σ αρέσει και στην a class σωστα;

.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
alexm έγραψε:
red_monster έγραψε:Το ταμπλε που έχουν κολλημένο στο ταμπλό δεν το λες και αρμονικό εσωτερικό
Κανένας δεν είπε ότι τα Φορντ είναι αριστούργημα μέσα.
Αν δεν σ αρέσει στο focus να υποθέσω δεν σ αρέσει και στην a class σωστα;

.

Το βρίσκω κακόγουστο και αταίριαστο σε όλες τις εκδοχές του :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#546134 Οι τιμές που αναφέρει, μου φαίνονται εξωπραγματικές. Όπως και να 'χει, με αυτά τα λεφτά θα μπορούσε ν' αγοράσει εξ' αρχής καλύτερο αυτοκίνητο. Εγώ δεν θα το ακουμπούσα το συγκεκριμένο, ουσιαστικά είναι εκτός εγγύησης με όλες αυτές τις μετατροπές, που είναι και ανούσιες εδώ που τα λέμε για το εν λόγω...
:s_dunno
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#546139 Μόνο τα φρένα και η εξάτμιση παίζει να χουν κάνα 5χιλιαρο. Νταξει πεταμένα λεφτά προφανώς αλλά δε μου κάνει εντύπωση το ποσό.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#546142 Τα φρένα γιατί τόσο; Της BMW μου που είναι εξαπίστονα Brembo και αυτά, έκαναν (πριν χρόνια βέβαια) 1.5Κ κομπλέ τοποθετημένα. Δεν μιλάμε για κάτι εξωπραγματικό στο Seat.
Όπως και να 'χει, ακόμη και έτσι ακριβώς όπως τα λέει να είναι και να έχει δώσει όλα αυτά τα λεφτά, έχει κάνει απλά βλακεία.
Λάθος αμάξι, κακώς έβαλε χέρι αμέσως, και τώρα τα 30Κ που ζητάει και λόγω του είδους του αυτοκινήτου, θα δυσκολευτεί να τα πάρει.
Εντελώς ειδικό αυτοκίνητο πλέον.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#546145 Τα φρένα έχουν κάνα 2.5αρι. 6πίστονα με διαιρούμενους του κουτιού. Θα μπορούσε να βάλει 6πιστονα Ζ18 μεταχειρο από Cayenne με τα μισά και λιγότερα αλλά αν κρίνω από τις επιλογές (εργοστασιακά έξτρα και aftermarket) money was not problem.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#546146 ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΣ ιδιώτης γιατρός είναι εξ' άλλου :shifty: ...
Άβαταρ μέλους
By theo13
Govus έγραψε:ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΣ ιδιώτης γιατρός είναι εξ' άλλου :shifty: ...

Σχολαστικός + Ιδιώτης + ΓΙΑΤΡΟΣ είναι πολύ δυνατό τρίπτυχο.

Σκέψου ότι και κάθε συνδυασμός ανά δυο αυτών των χαρακτηριστικών είναι επίσης γαμάτος.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Anonymous Founder έγραψε:Οι τιμές που αναφέρει, μου φαίνονται εξωπραγματικές. Όπως και να 'χει, με αυτά τα λεφτά θα μπορούσε ν' αγοράσει εξ' αρχής καλύτερο αυτοκίνητο. Εγώ δεν θα το ακουμπούσα το συγκεκριμένο, ουσιαστικά είναι εκτός εγγύησης με όλες αυτές τις μετατροπές, που είναι και ανούσιες εδώ που τα λέμε για το εν λόγω...
:s_dunno

Θα μπορούσε ΑΝ τα είχε στην τράπεζα :shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#546172 Ειδικότητα δεν αναφέρει... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#546177 Σίγουρα κάποια που το φακελάκι δίνει και παίρνει...
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
Govus έγραψε:ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΣ ιδιώτης γιατρός είναι εξ' άλλου :shifty: ...

Μήπως δεν αναφέρεται στο πόσο προσέχει το αυτοκίνητο αλλά τους ασθενείς; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#546307 Καλησπερες. Διαβασα την 1η σελιδα. Mε τα specs που θελεις, αυτη την στιγμη δυσκολα νομιζω οτι θα βρεις κατι στις αγγελιες. Καπου μαλλον θα πρεπει να κανεις καποιο συμβιβασμο.

Για την περιπτωση παντως που ψηλα στις προτεραιοτητες σου ειναι και ο τιτλος του τοπικου, η πρωτη μου σκεψη και παραδειγμα ειναι εδω:

https://www.car.gr/14795618-mini-cooper ... oper-works

και με μια μικρη υπερβαση, imo οτι καλυτερο στα λεφτα...(αν ειναι "καθαρο" φυσικα)

https://www.car.gr/16678093-bmw-220-m-pack

...στην οποία αγγελια ειτε εχει κανει λαθος στα αναφερομενα αλογα, καθοτι η 220i ειναι 184ps, -με τις ζαντες και εξατμισεις της 228i στην προκειμενη της φωτο-, ειτε ειναι οντως η 228i :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#546638 Μιας και δεν μπορει να γινει edit πιο πανω, να κανω μια διορθωση...
Οι ζαντες και εξατμισεις στην Bmw της αγγελιας, ειναι απο την (6cyl) 235i, οχι απο την 228i... :s_yes