Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#465362 Δε χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ. Έχουν γεμίσει τα fora με σαλταρισμένους ιδιοκτήτες .
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#465428 Στο Renegade βγαζει αρκετη καϊκιλα ο mjet αλλα περιεργως μονο προς τους εξω. Μεσα δεν το αισθανεσαι τοσο. Σε 2.5 χρονια του κουμπαρου δεν εχει βγαλει το παραμικρο και απο καταναλωση ειναι περιπου στο 7 με κινηση σχεδον αποκλειστικα κεντρο, περιξ δικαστηριων κτλ.

< >
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
#465439 22500€ έχει το 1.6 πετρέλαιο; Αν ναι μια χαρά τιμούλα είναι για όχημα που θα κάνει περίπου 20Κ χλμ/έτος
Άβαταρ μέλους
By markvag
#465564 Τότε θα πάρουν φθηνά και καλά μεταχειρισμένα πετρέλαια αυτοί που κάνουν συχνά και μεγάλα ταξίδια! :rtfm: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Y.V έγραψε:Κι αν τελικα φανε μπαν απ τις πολεις τα πετρελαιοκινητα;

Δύσκολο να φάνε όλα τα πετρελαιοκίνητα.Στη Γερμανία συζητάνε για κάτω απο Euro5.
Jorge_greek έγραψε:22500€ έχει το 1.6 πετρέλαιο; Αν ναι μια χαρά τιμούλα είναι για όχημα που θα κάνει περίπου 20Κ χλμ/έτος

Πιο κάτω μάλλον.Γύρω στα 21500.Θα δω μόλις έρθει το MY2018.
Deleted User 1 έγραψε:Στο Renegade βγαζει αρκετη καϊκιλα ο mjet αλλα περιεργως μονο προς τους εξω. Μεσα δεν το αισθανεσαι τοσο. Σε 2.5 χρονια του κουμπαρου δεν εχει βγαλει το παραμικρο και απο καταναλωση ειναι περιπου στο 7 με κινηση σχεδον αποκλειστικα κεντρο, περιξ δικαστηριων κτλ.

< >

Έχεις δίκιο. Έβαλα μπροστά ένα που είχαν στην αντιπροσωπεία και δεν ακουγόταν τίποτα.Ούτε κραδασμούς είχε ιδιαίτερους.Για την αξιοπιστία ακούω τα καλύτερα.Σίγουρα θα γίνει Test Drive.
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
GeorgT έγραψε:Τα πράγματα είναι απλά αφού είχατε υπόψιν το capture περιμένεις λίγο κ περνεις το ανταγωνιστή του που έρχεται από τη Seat το Arona. 4μετρα 400λιτρα Πορτ μπαγκαζ κ χιλιαρακι!

μισό χρόνο μετά:

kostis20 έγραψε:Συμπαθητικό για γυναίκα μου φαίνεται...Αλλά με τον 1.0TSI .
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... tsi-evo-fr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kostis20
kostis20 έγραψε:Οδήγησα σήμερα το 500Χ 1.4 Τ multiair 4x4 auto. Το αυτοκίνητο είναι ενός γνωστού και έχει 22.000ΚΜ.
Εντάξει, ανάμεικτες εντυπώσεις .
Ο κινητήρας δε μου έμοιαζε με τίποτα να έχει 170 ps θέλει αρκετό γκάζι για να δώσει και δυστυχώς το κιβώτιο δε βοηθάει .Με την sport ρύθμιση βελτιώνονται λίγο τα πράγματα αλλά και πάλι το ένιωθα αρκετα βαρύ σα σύνολο.Επίσης το κιβώτιο έκανε κατι περίεργα κατεβάσματα και με φρέναρε χωρίς να χρειάζεται.Περίεργη λίγο η λειτουργία του.'Ισως βέβαια να μη το είχα συνηθήσει και εγω.
Οι αναρτήσεις αρκετά σφικτές ,ειδικά οι πίσω :hmmm: Άλλο ένα περίεργο .Δεν μου έχει ξανατύχει να έχω οδηγήσει αμάξι με τέτοια διαφορά ανάμεσα στο πίσω και το μπροστά άξονα.Πάντως σου εμπνέει πολύ μεγάλη ασφάλεια στις στροφές και στρίβει πολύ άνετα και στρωτά.Η τετρακίνηση δουλεύει ακαριαία σπινάρισμα δεν υφίσταται. Στρίβει ωραία .H άνεση βέβαια επιεικώς μέτρια,αναρωτιέμαι τι θα γίνετε σε κάποιο χωματόδρομο πχ :hmmm:
Κατα τα λοιπά πολύ όμορφο μέσα έξω.Μου άρεσε πολύ.Χώροι αρκετοί & ωραίο design.Πλούσιος εξοπλισμός.
Καποιους μικροτριγμούς τους εντόπισα βέβαια.
Η κατανάλωση βεβαια μου είπε ο φίλος είναι πολύ υψηλή .Παίζει πάνω απο 11.5 lt/100km μέση :dizzy:
Δε ξέρω ... :hmmm:
Για τη γυναίκα σε καλή τιμή μτχ ίσως να το επέλεγα μια και της αρέσει .
Καινούριο 28Κ που κάνει με τίποτα.Δε τα αξίζει....

Ξαναοδήγησα χθες το ίδιο.Οι αναρτήσεις παραμένουν ένα σημαντικό μείον.Το πήγα επιτηδες απο δρόμο με χαλασμένη ασφαλτο και η ανεση δεν ήταν καλή.Πολύ σκληρή ρύθμιση.Για εκτός δρόμου δε το συζητάμε καν.
Επίσης αρκετοί τριγμοί.... :(
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
kostis20 έγραψε:Bλέπεις μπροστά...
Το είχαμε έχουμε κ εμείς υπόψιν για αυτοκίνητο συνταξιούχο (Φαδερ)

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#487288 Όλα αυτά τα ψευδο-σουβλάκια, λογικά θα έχουν αρκετά πιο σκληρή ανάρτηση από το αντίστοιχο απλό ΙΧ, αφού είναι ψηλότερα. Αν δεν έχεις πιο σκληρή ανάρτηση, θα γίνεται βάρκα στις στροφές.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε: Αν δεν έχεις πιο σκληρή ανάρτηση, θα γίνεται βάρκα στις στροφές.

και who cares;;; :lol: :lol: απευθύνονται σε κοινό που το παραπάνω είναι κινέζικο... :lol: