- 04 Σεπ 2015, 22:27
IKE έγραψε:
Προφανέστατα και είναι. Έχεις δει τι αλλαγές έχει ο κινητήρας της Audi για να βγάλει 193 από 150?
και οι 150αρηδες εχουν διαφορετικα εξαρτηματα μεταξυ τους.Εμβολα καπακια κλπ.
Δλδ τα οκταβια με τα 190κατι της αντιπροσωπειας σπασανε/βγαλανε προβληματα ?
εχεις ενημερωσει τους ιδιοκτητες? γιατι μερικα εχουν κανει 400κ και ολα καλα ακομα.
Ποτε υπολογιζεις να βγαλουν το ''προβλημα''? θα αργησει πολυ ακομα,γιατι ηδη εχουν περασει καμια 10+ χρονια.
IKE έγραψε:Ίσως ήμουν λίγο ελαστικός, μάλλον είναι μικρότερο του 1% που έδωσα.
μικροτερο του 1% ειναι η γνωση σου για αυτο γραφεις αυτες τις σαχλαμαρες.
IKE έγραψε:ΟΚ, να το πω, δε ξέρεις τι σου γίνεται από βελτιώσεις.
δεν το επαιξα ειδημων,αλλα δεν ειμαι και μπαρμπαδι να λεω οτι αμα κανεις τον 20βτ 190 αλογα θα εχεις προβληματα γιατι '' εχεις δει τι αλλαγες εχει ο 150 για να βγαλει 193''
IKE έγραψε:Κατά τα άλλα δεν αμφέβαλλα ποτέ ότι ένα TFSI μπορεί να πάρει 100 άλογα και 10 κιλά ροπής και να γίνει ένα ΑΡΙΣΤΟ ρημάδι (ή άντε, ένα πολύ ειδικό αυτοκίνητο για όποιον έχει χόμπυ τη δυναμομέτρηση και μόνο). Εκατοντάδες κάγκουρες υπάρχουν, λες να μη το ξέρω?
γιατι θα γινει ειδικο αυτοκινητο και ρημαδι με επαναπρογραμματισμο ?Τα οκταβια και τα α3 των 193 ιππων ΡΗΜΑΔΙΑ τα πουλαγε καινουρια η αντιπροσωπεια?
Και εσυ τι εκανες? δεν προστατεψες τοσους ανυποπτους καταναλωτες?
IKE έγραψε:Μπορεί το δικό σου (που δε ξέρω καν τι είναι) να είναι η εξαίρεση (χλωμό).
ναι χλωμο ειναι,ολο προβληματα εχω και εγω, και ολοι οσοι επαναπρογραμματησαν.
Οσοι τα κρατησαν μαμα,ουτε πολλαπλασιαστες εκαιγαν ουτε Ν75 τιποτα.
Στα μαμα τφσι αντλιες υψηλης ποτε,μονο στα επαναπρογραμματισμενα.
IKE έγραψε:Είναι τα δικά σου πολύ ΝΕΑΝΙΚΑ, γι'αυτό σου φαίνονται όσα λέω μπαρμπαδίστικα.
καθολου νεανικα δεν ειναι,αντιπροσωπειες πουλανε με εγγυηση εργοστασιακη επαναπρογραμματισμενα, εδω και δεκαετιες μπαρμπα.Το οτι φοβασαι οτι θα εκραγει η τουρμπινα ή το μοτερ με 0,2 μπαρ παραπανω,ή οτι θα αρχισουν τα προβληματα επειδη εκανες επαναπρογραμματισμο ειναι δικη σου αμαθεια.
-----
IKE έγραψε:γενικά πιστεύω οι βελτιώσεις στον κινητήρα έχουν νόημα στις εξής περιπτώσεις:
- αν κάποιος ξέρει τι κάνει και όντως μπορεί να βελτιώσει κάτι (έστω και εις βάρος κάποιου άλλου και πάντα εις γνώση του ότι συμβαίνει αυτό)
για πες τι παθανε τα α3 των 150>193 ιππων που πουληθηκαν απο την κοσμοκαρ.Μοιρασε γνωση,μην την κρατας για παρτη σου.
IKE έγραψε:- αν κάποιος θέλει απλά να σκαλίσει και να μάθει ασχέτως αν χάσει λεφτά ή κάνει το αμάξι του κοτέτσι.
γιατι θα γινει κοτετσι με επαναπρογραμματισμο?
IKE έγραψε:Η πιο τραγική περίπτωση (που είναι και η συνήθης) είναι κάποιος απλά να πετάει λεφτά στον ΄βελτιωτή΄ο οποίος εξασκεί επι πληρωμή
ελα ρε παιρνουν λεφτα για να στο επαναπρογραμματησουν? Ρε τι μαθαινει κανεις στα ιντερνετς.
IKE έγραψε: αυτό το καταστροφικό χόμπυ και μετατρέπει νορμαλ αυτοκίνητα σε τριμπούρδελα ρημάδια.
εχουν τετοια βιτσια η βιαμαρ και η κοσμοκαρ?
μπαρμπαδιστικο λεβελ 10.
IKE έγραψε:Δεν είναι τυχαίο που με την κρίση οι κάγκουρες δέχτηκαν τόσο μεγάλο πλήγμα.
ενω αυτοι με τα μαμα δεν δεχθηκαν πληγμα.
τι γραφεις ρε μπαρμπα για να υποστηριξεις τη σαχλαμαρα?
πες εγραψα μια |λογοκρισία|,μου ξεφυγε.
'It has the interior ambience of a tupperware container and the exterior design flair of an Adidas tracksuit. However this is all hiding a godly powertrain - no other car can extract grip from a surface quite like an Evo.'