Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
mirage έγραψε:Για εμενα το σχολιο του Ξενου για το 6 ηταν πραγματικο eye opener. Μετα απο αυτο απλα δεν θα ποσταρω τπτ αλλο εδω.
+1
xenos έγραψε:REALZEUS έγραψε:xenos έγραψε:Γενικά δεν έχω επαφή με πιο σύγχρονα φορντ, αλλά στην μέχρι τώρα επαφή μου, είναι λίγο αχρωμα/άοσμα.
Αν βρίσκεις το 6άρι, που είναι ένα από τα καλύτερα στημένα οικογενειακά άχρωμο οδηγικά, μην κοιτάς καν Ford.
Μα πραγματικα ειναι τοσο μαλακο αυτοκινητο που με ενοχλει. Μπορει να μην τρεχεις αλλα να νομιζουν οι αλλοι οτι τρεχεις λογω των κλισεων. Επισης παροτι σχεδον ιδιο μοτερ με το μξ, τελειως διαφορετικη συμπεριφορα.
< >
Δύο τινά. Ή το 6άρι σας έχει εντελώς τελειωμένη ανάρτηση, ή θέλεις ανάρτηση από BTCC...
Nikos! έγραψε:Ή Mondeo 1.6T, 160hp:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5330091/
Αυτό !!
xenos έγραψε:Εντάξει ρε παιδιά, να μην ξαναποσταρετε. Ήταν όντως μεγάλη προσβολή.
Δεν ειναι θεμα προσβολής. Απλα νοιωθω πως δεν ξερεις τι θες και αρα δεν μπορω να βοηθησω. Τεσπα οπως ειπε και ο Νικος οδηγησε τα πρωτα και βλεπεις.
1) Οι χώροι πάντα είναι χρήσιμοι. Με ένα παιδί ,το πεντάθυρο Grand Vitara μας ασφυκτιά. Θα μου πεις ότι έχω και μπόλικες διακοπές κι όταν αναχωρώ, το κάνω για δεκαήμερο και βάλε.
2) Αν όντως θες οδηγική απόλαυση και χώρους, τότε τα EVO και τα STi βρωμάνε. Και με τη σκοτωμένη τιμή που θα τα αποκτήσεις, θα σου μένει διαφορά χοντρή για τέλη και μπενζίνες. Εγώ βέβαια θα προτιμούσα αυτό σε σχέση με τις φτερούγες. Ή ένα RX-8 με πολλλά ρέστα στην τσέπη, τέλη της πλάκας και μπενζίνες άστα να πάνε.
3) Αντικειμενικά, οδηγική απόλαυση δε θα αναζητήσεις. Οι ευκαιρίες σου θα είναι λίγες έτσι κι αλλιώς. Κάφτης δεν ήσουν ποτέ, οπότε άσε την απόλυτη αίσθηση στα τιμόνια και τις λίγες κλίσεις. Στο κάτω-κάτω, αν βρίσκεις το 6άρι μαούνα, πρέπει να περιοριστείς στην παράγραφο 2. Για αυτό σε λέω: επικεντρώσου σε αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι κι όχι σε φρούδες αναζητήσεις. Τσιμπάς ένα τέτοιο τα-κάνω-όλα-και-συμφέρω και καθάρισες. Άπλετοι χώροι, αυτόματο, πετρέλαιο, εξοπλισμός τίγκα και ρέστα στην τσέπη.
Εγώ θα έπαιρνα ένα tiguan 1,4 και θα κρατούσα το μχ ή κάποια στιγμή θα κοίταζα για ένα μικρό gti μτχ για να το καβαλάω μόνος μου και να κάνω την καύλα μου.
Σε κάθε περίπτωση όταν έχεις τα παιδιά μέσα ταρζανιές δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις, πάνω από 160-170 δε θα πάς επομένως το tiguan είναι υπεραρκετό ακόμα και φορτωμένο, είναι suv οπότε σε βροχές, ψιλοχιόνια, ψιλολάσπες, παραλίες, χωματόδρομους δεν έχεις πρόβλημα, έχει μεγάλους χώρους και ειδικά είναι πολύ βασικό το πορτμπαγκαζ να γεμίζει μέχρι πάνω (sw ή suv).
R21
Και το grand cherokee έχει αστείους χώρους για το μέγεθός του πχ σε σχέση με ένα X5, αλλά είναι υπεραρκετό για μια οικογένεια με δύο παιδιά.
R21
Αλλα 1.Δε θα τολμούσα να πάρω twincharger.
2.Το πορτ μπαγκαζ είναι οριακο.