Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#61950 Να σου πω την αμαρτία μου και εγώ το Citroen θα διάλεγα. Αφού οι συνθήκες σε οδήγησαν να αποχωριστείς αυτό που ήθελες, μάλλον θα επέλεγα κάτι εντελώς διαφορετικό σε φιλοσοφία. Και στα σύγχρονα αυτοκίνητα το C5 με ύδρο, μάλλον είναι από τα λίγα διαφορετικά.
Με το καλό :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By xenos
The Ace έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:...υπαρχει και η ασημι με 9,800 ευρω...

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5446596/

Για αυτήν και το Insignia ρώτησα για τον Μπήτρο, δεν έχω καμία εμπειρία με το μαγαζί αυτό, όποιος ξέρει κάτι και έχει εμπειρία ας ενημερώσει....(πολλά ακούμε για "περίεργους" μαντράδες, ποτέ δεν ξέρεις....)

Αν παρατηρησεις, κανενα σχεδον αμαξι του δεν εχει βιβλιο σερβις. Τον πηρα προσφατα να τον ρωτησω για ενα α4 κ μου λεει ειναι απο leasing και δεν εχουν καθολου βιβλιο σερβις. Του λεω απο ποια εταιρια; Α μου λεει, δεν γνωριζουμε. Δεν ασχοληθηκα περισσοτερο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#61965 Με τετοια συμπεριφορα...τοτε μακρια...Προιδεαζει για γυρισμενα χλμ, ελλειπη συντηρηση, κακομεταχειριση, διαφορετικους οδηγους στο ιδιο αυτοκινητο (καποια leasing), οτι χειροτερο δηλαδη...
Άβαταρ μέλους
By criuser
#62102 Από τις C5 που αναφέρθηκαν , ΚΑΜΜΙΑ δεν είναι exclusive . Ολες είναι prestige και η πρώτη είναι εισαγωγής . Το navi μπαίνει σαν κινέζικο , αλλά δεν θα το συνιστούσα γιατί έχει πολλές λειτουργίες η οθόνη και ίσως να μην συνεργάζονται όλα με τους διακόπτες στο τιμόνι . Το αμάξι όμως θα το ευχαριστηθείς , ενώ έχει και χώρους . Η διαφορά τιμής της exclusive από την prestige ήταν πάνω από 7000 € και η διαφορά εξοπλισμού χαώδης . Απλά και η φτηνή έκδοση έχει πολύ υψηλό εξοπλισμό , ιδιαίτερα σε σχέση με κάτι γερμανικά .
Άβαταρ μέλους
By The Ace
criuser έγραψε:Από τις C5 που αναφέρθηκαν , ΚΑΜΜΙΑ δεν είναι exclusive . Ολες είναι prestige και η πρώτη είναι εισαγωγής . Το navi μπαίνει σαν κινέζικο , αλλά δεν θα το συνιστούσα γιατί έχει πολλές λειτουργίες η οθόνη και ίσως να μην συνεργάζονται όλα με τους διακόπτες στο τιμόνι . Το αμάξι όμως θα το ευχαριστηθείς , ενώ έχει και χώρους . Η διαφορά τιμής της exclusive από την prestige ήταν πάνω από 7000 € και η διαφορά εξοπλισμού χαώδης . Απλά και η φτηνή έκδοση έχει πολύ υψηλό εξοπλισμό , ιδιαίτερα σε σχέση με κάτι γερμανικά .

Όντως, με μια ματιά στον εξοπλισμό της Exclusive (από το site) φαίνεται και από τις φωτογραφίες ότι καμία γενικότερα στο Car δεν είναι πραγματική Exclusive (π.χ. καμία δεν έχει xenon, αυτό και μόνο αρκεί). Νομίζω ότι όντως όλες είναι Prestige, ειδικά κρίνοντας και από τη ζάντα. Aftermarket κινέζικο navi έχω βρει γύρω στο 500αρικο, έχει και με android κιόλας, αλλά θέλω να μάθω πόσο κάνει και το genuine. Θα δω και την άλλη στον Πειραιά, καθώς μπορεί και να είναι γνωστοί μου στη Nissan εκεί πέρα.

Είδα επίσης ότι λες ότι δεν βγάζουν προβλήματα, είναι ένας βασικός προβληματισμός μου σε περίεργα συστήματα (όπως π.χ. και σε αερανάρτηση, από Touareg μέχρι Cayenne). Δηλαδή αν είναι να πάρω την "καλή" hydro για να μου βγάλει τη πίστη σε προβλήματα, ας βρω μια με μεταλλική ανάρτηση.

Τέλος, σε συζήτηση που κάναμε χθες με τη σύζυγο (πάντα είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο, οι παντρεμένοι με νιώθετε), νομίζω ότι αν δεν είναι θεαματικά υπέροχη κάποια άλλη 159 που θα δούμε, και εφόσον το Insignia έχει μείνει πίσω, μάλλον καταλήγουμε σε C5.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#62125 Το έχουμε ξανασυζητήσει ,αλλά σε παρακαλώ κάνε έναν κόπο και πήγαινε και οδήγησε το και μετά απέρριψε το : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5932435/
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#62133 Το είδα προχθές που έψαχνα πάλι το Car, το έχω ψιλοσυζητήσει με τη σύζυγο, οδηγική εμπειρία έχω μόνο από Octavia (αλλά πόση διαφορά να έχουν ?), αν το φέρει ο δρόμος πηγαίνοντας για Πειραιά μπορεί και να σταματήσω να το δω....
Άβαταρ μέλους
By mirage
#62135 Η υδρο της c5 ειναι γενικα αλεξισφαιρη. Μεταξυ μας το περασμα αππ c5 σε Octavia προσωπικα το βλεπω σαν υποβαθμιση. Οχι πως δεν ειναι καλο αμαξι το octavia απλα η c5 ειναι καλυτερη σε υλικα, διακοσμο, ποιοτητα κυλισης κλπ κλπ.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By gianik
mirage έγραψε:Η υδρο της c5 ειναι γενικα αλεξισφαιρη. Μεταξυ μας το περασμα αππ c5 σε Octavia προσωπικα το βλεπω σαν υποβαθμιση. Οχι πως δεν ειναι καλο αμαξι το octavia απλα η c5 ειναι καλυτερη σε υλικα, διακοσμο, ποιοτητα κυλισης κλπ κλπ.

δεν τον έστειλα να πάρει σαν το δικό μου (το χατσμπακ) , απλά να οδηγήσει το 4κίνητο scout...Απλά να το οδηγήσει , να το πιέσει λίγο και μετά ας το απορρίψει... :innocent:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#62171 ΟΚ ειναι ενα τετρακινητο Octavia. Τα αλλα ολα παραμενουν ιδια.

Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
giannik1977 έγραψε:Το έχουμε ξανασυζητήσει ,αλλά σε παρακαλώ κάνε έναν κόπο και πήγαινε και οδήγησε το και μετά απέρριψε το : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5932435/

:lipsealed: :eat:

...αν ειναι "καθαρο", στην θεση του ενδιαφερομενου, το αγοραζα...χτες... :thumbsup:
Καταπληκτικη περιπτωση, ειχα την εντυπωση οτι κρατανε σημαντικα υψηλοτερη τιμη...
(SW με 160αρι 1.8 ΤSI και Haldex4, ειναι τρελο πακετο... :yahoo: )
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
mirage έγραψε:ΟΚ ειναι ενα τετρακινητο Octavia. Τα αλλα ολα παραμενουν ιδια.

...το λες καπως υποτιμητικα, λες και προκειται για κανενα Trabant του 70'... :innocent:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#62194 Οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται. Κατα τα αλλα δεν υποτιμησα τπτ αλλα ειπαμε εισαι γνωστος υποπτος.