Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#469286 D5 εκτός κ αν ο πεθερός έχει διυλιστήριο. Ιδανικός κινητήρας για το συγκεκριμένο όχημα.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Kon5 έγραψε:D5 εκτός κ αν ο πεθερός έχει διυλιστήριο. Ιδανικός κινητήρας για το συγκεκριμένο όχημα.

Ειδα ενα λευκο D5 R sport σημερα, ωραιο αλλα ελπιζω να εχει ηχειο με ηχο μηχανης σε κονσερβα μεσα γιατι ο ηχος του ντηζελ απο εξω ειναι απογοητευση...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#469313 Λογικά εχει ηχομόνωση.

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#469315 Λες;Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#469317 Ξέρω γω, συμβαίνουν κι αυτα.

< >
Άβαταρ μέλους
By MEGAS
GTS έγραψε:
Kon5 έγραψε:D5 εκτός κ αν ο πεθερός έχει διυλιστήριο. Ιδανικός κινητήρας για το συγκεκριμένο όχημα.

Ειδα ενα λευκο D5 R sport σημερα, ωραιο αλλα ελπιζω να εχει ηχειο με ηχο μηχανης σε κονσερβα μεσα γιατι ο ηχος του ντηζελ απο εξω ειναι απογοητευση...

Καμια σχεση ο ηχος του μεσα,με diesel.
On the contrary ειναι πολυ ωραιος και βαθυς,μπασσος οσο ακουγεται γιατι το αμαξι εχει τρομερη ηχομονωση.

Και παει και τον κ@λο του.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
Nikos! έγραψε:Αν ναι, Τ8...best of both worlds. Και είσαι εξασφαλισμένος για το μέλλον, έχεις βενζινοκινητήρα (σωστά?) και MY19.

To έχεις οδηγήσει όμως?

Εδώ δε λένε καλά λόγια:
http://www.carmagazine.co.uk/car-review ... 17-review/

Οχι ακόμα...αναμένω!
Γενικά δεν εχει καλες κριτικές, παρά μόνο απο χρήστες.. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
φέρνοντας την τιμή σχεδόν στα ίδια επίπεδα με της βενζίνης, δηλαδή στο περίπου 1,54€ , από τα 1,30€.

http://www.crashonline.gr/oikonomia/105 ... -timi-tou/
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Giuseppe Busso έγραψε:
φέρνοντας την τιμή σχεδόν στα ίδια επίπεδα με της βενζίνης, δηλαδή στο περίπου 1,54€ , από τα 1,30€.

http://www.crashonline.gr/oikonomia/105 ... -timi-tou/

Πάρτε ηλεκτρικό !!!
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#470255 Επιστροφή απο Πειραιά με γείτονα που εχω ξαναπετύχει γλυφαδα με Τ8 (ο οποίος μου φάνηκε για τον Φορτούνη)
Εικόνα

Το πάταγε, κι άνοιγε πολύ καλά αλλα δεν μπορουσα κι εγώ να πιέσω γιατί είμασταν οικογενειακώς...βέβαια άρχισαν πάλι τα βάλε το τουρμπο μπαμπά, είμαστε ο στορμ και τέτοια απο τους πίσω :inlove: ..ειδικά κάποια στιγμή που ξεκινάω πρώτος με wot μέχρι τα 100 απο φανάρι σπιναροντας τις πίσω, λύθηκαν στα γέλια...θα μου λείψει.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#470314 Αν είχαμε βιντεάκι και το ανεβάζαμε από την τυχαία συνάντηση μας ένα πρωϊ στην παραλιακή θα μας είχανε κρεμάσει ανάποδα εδώ :lol: :lol: :lol: και δεν είχαμε κάνει και τίποτα σπουδαίο, απλά σαν προπόνηση, αλλά λέμε τώρα.

Καλή χρονιά με υγεία Κωνσταντίνε.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#472183 Τις ανεβασε ο πλυντηριας μου

ΕικόναΕικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#473115 Λοιπον....η σημαντικη αλλαγη για το ΜΥ19 οσον αφορα το Τ8 εχει να κανει με τη χωρητικοτητα του ρεζερβουαρ που πλεον θα ειναι 70 λιτρα αντι 50. Το ιδιο θα ισχυσει και για το XC90. Ειναι ομως αγνωστο αν οι τιμες θα παραμεινουν ιδιες και δεν κλειδωνουν με την παραγγελια γιατι μαλλον θα υπαρξει αυξηση απο το εργοστασιο..θυμιζω οτι η διαφορα μεταξυ του υβριδικου και των συμβατικων εκδοσεων στο 60 ειναι πολυ μικρη σε σχεση με τις αντιστοιχες στο 90, κι αυτο επειδη ετρεχε προωθητικη ενεργεια (?) απο το εργοστασιο, η οποια παιζει λενε να τελειωσει.

Σχετικα με αυτο
Zeus έγραψε:Στα του εξοπλισμού, το υβριδικό δεν εχει 4ζωνικο κλιματισμό λόγω θεσης μπαταρίας/χώρου, και φώτα ομίχλης λόγω δεν ξέρω τι...κλαιν και τα δυο, ειδικά το δεύτερο, απλώς τα αναφέρω.

..4ζωνικος δεν προκειται να μπει στο υβριδικο λογω χωρου, σε αντιθεση με το XC90 Τ8, και επισης στη θεση των φωτων ομιχλης ειναι αεραγωγοι για την ψυξη της μπαταριας...και παλι στο XC90 η ψυξη ερχεται απο αλλη διοδο.. .ενημερωτικα.

Εντωμεταξυ απο PR (ειδικα στο νησι) παει σφαιρα...
Best Medium Crossover in UK Car of the Year Awards
Volvo XC60 wins Japan’s Car of the Year
Luxury SUV of the Year in the UK’s Professional Driver 2017
Volvo Wins big at Car Tech Awards
Ειναι και στους φιναλιστ για το 2018 North American Utility of the Year award και φυσικα..
Volvo XC60 is 2017’s overall safest car in Euro NCAP testing