Boλβοδία ΣΥΝΕΛΘΕ
Giuseppe Busso έγραψε:, αφού όλοι παίρνουν κάτι θα ξέρουν.
Είναι τελικά έτσι;
Τα πετρέλαια σταδιακά -ήδη μάλλον καλύτερα- θα πολεμηθούν.
Ήδη άρχισε η συζήτηση για εξίσωση του φόρου στα καύσιμα. Θα χάσουν τα ομολογουμένως πολλά πλεονεκτήματα που είχαν τα προηγούμενα χρόνια.
Γνώρισα ένα παλικάρι "αρρωστάκι". Κάναμε κουβέντα και προς τιμήν του, μου είπε ξεκάθαρα ότι στη θέση μου, diesel δεν θα έπαιρνε. Petrolhead και αυτός. Να πουλήσει ήθελε.
Giuseppe Busso έγραψε:21 quadra έγραψε:'Οταν έρθει η ώρα της αλλαγής του dpf ειδικά σε premium αμάξια ο πόνος είναι πολύ μεγάλος
Ξέχασα να αναφέρω ότι ο πωλητής που γνώρισα, μου είπε και αυτό.
Ότι αν δεν προσέξω τα πρατήρια, η συγχωρητικότητα στο κακό καύσιμο είναι μηδαμινή.
Το κόστος πολύ μεγάλο. Προς τιμήν του όλα αυτά.
Nikos! έγραψε:Ξέρει πολύ καλά τι κάνει ο Κωνσταντίνος.![]()
Θέτει τις βάσεις για petrolhead weekend car.![]()
#watchthisspace
Deleted User 1 έγραψε:Με τα δεδομένα που έχουν τεθεί δε βρίσκω κανένα απολύτως λόγο να προτιμηθεί κάτι άλλο πέραν του πετρελαίου. Η δε υβριδική πρόταση έτσι όπως είναι στο Volvo θεωρώ ότι κάνει μόνο για φόλα γκατζετάκηδες που θέλουν να είναι early adopters σε ότι πιο νέα τεχνολογία. Κατά τα άλλα δεν υπερισχύει πουθενά έναντι των συμβατικών.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι δε μιλάμε για 1400-1600αρι πετρέλαιο αλλά για 2λτ (ολοκαίνουριο αρκετά εξελιγμένο αν δεν κάνω λάθος) και μάλιστα με πρόγραμμα. Οπότε η δύναμη δε θα λείψει, ειδικά εφόσον η χρήση είναι αυτή που συζητάμε.
Giuseppe Busso έγραψε:21 quadra έγραψε:'Οταν έρθει η ώρα της αλλαγής του dpf ειδικά σε premium αμάξια ο πόνος είναι πολύ μεγάλος
Ξέχασα να αναφέρω ότι ο πωλητής που γνώρισα, μου είπε και αυτό.
Ότι αν δεν προσέξω τα πρατήρια, η συγχωρητικότητα στο κακό καύσιμο είναι μηδαμινή.
Το κόστος πολύ μεγάλο. Προς τιμήν του όλα αυτά.

Zeus έγραψε:Μάθαμε και εβδομάδα παραγωγής...11/2018, δηλαδή παραγωγή 12-17 Μαρτίου, επομενως παράδοση περίπου ένα μήνα μετα. Ενδέχεται αν ανοίξει κάποιο slot να έρθει λίγο πιο πίσω. Με τα παραπάνω δεδομένα 12-17 Φεβρουαρίου κλειδώνει η παραγγελία...
Μπαινει λοιπον κι άλλο δίλημμα τωρα....Μάιο αλλάζει το ΜΥ, αν και δεν αναμένονται σοβαρές αλλαγές, κανείς δεν ξέρει ακόμα ακριβώς τι θα γίνει. Μικροαλλαγες παντα υπάρχουν ανα ΜΥ στα Volvo. Αν αλλάξω την παραγγελία για Τ8 παμε ετσι κι αλλιώς σε ΜΥ19, παράδοση Ιούνιο. To D5 όμως το καθυστερώ, ή παραλαμβάνω κανονικά Απρίλιο?....Πάσχα, αποκριες τα εχουμε χάσει, ετσι κι αλλιώς καλοκαίρι θα το ευχαριστηθώ...
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]