Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#886720 Ώρες ώρες νομίζω πως εγώ είμαι υπερβολικός ή δίνω περισσότερη σημασία σε μικροπράγματα λόγω των memes που σχετίζονται με την αξιοπιστία των BMW.
Μετά μπαίνω εδώ, διαβάζω markvag και Dimik και νιώθω λιγότερο υπερβολικός :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
glf έγραψε:Ρε μήπως τα σκίζετε τα δικά σας και τα κάνουν αυτά;

Δυστυχώς, σχεδόν καθόλου... :(

dimik έγραψε:Έχει την βελτιωμένη καδένα φαίνεται

< >

Ναι, αλλά δεν έχει χαλάσει κανένα διαφορικό, κανένα ηλεκτρονικό, κτλ... Άντε το μοτέρ οκ, τα υπόλοιπα;; :omg:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
NiTse έγραψε:Το arkana το είδες καθόλου ή ξεφεύγει τιμολογιακα;;
Δεν ξέρω από τιμές και είναι κάπως μεγάλο αλλά πολύ ευχαριστημέμος από το Αρκάνα που το είχα για μια εβδομάδα (δοκιμή στο θέμα της Ρενώ με λινκ στο Οδήγησα).
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#886934 Μια φορά κι ένα καιρό υπήρχε στην κουβέντα το XC40.
Πως φτάσαμε στο Αρκάνσας;

Γενικά τι έχει παιχτεί γμτ;
:(

Σωκράτη;
:(
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#886958 Εddie 1000 δίκια έχεις, θα επανορθώσω όταν αγοραστεί το 2ο.

Για την ώρα μάλλον Mokka Hybrid και ο θεός βοηθός...
Aυτόματο, με νορμάλ εμφάνιση, σχετικά καλό εξοπλισμό και υβριδικό (λίγο πιο εντονο από mild hybrid κρίνοντας απ΄τα test drive), είναι τίμια πρόταση στα 25Κ κλειδί.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#886962 DCT
Σύμφωνα με τον έναν πωλητή και τις Online Πληροφορίες, τα υβριδικά είναι όλα με καδένα.

΄Σύμφωνα με τον σημερινό πωλητή είναι με wet belt.

Εύχομαι να ισχύει το πρώτο.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#886966 Είναι wet belt και είναι με DCT. Κανένα από τα δύο δεν είναι πολύ καλό. Το δεύτερο ας πούμε πως δεν το γλιτώνεις εύκολα. Το wet belt, είναι κακή ιδέα. Γενικώς, έχεις δύο πράγματα που μπορεί να χαλάσουν και να χαλάσουν άσχημα.
Πόσο ακριβότερο είναι το αντίστοιχο Yaris Cross; Ή δεν αρέσει;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
socratesn έγραψε:Μαζί με το ποσό της ανταλλαγής , βγαίνει περίπου 1.000€ φθηνότερο από Manual Xceed..

Θα ελεγα να το ξανασκεφτεις. Το Xceed ειναι ταξεις μεγεθους καλυτερο αυτοκινητο

Επισης το υβριδικο του συστημα ειναι απο μια Βελγικη εταιρια, πρωτοδοκιμαζομενο και τοποθετημενο στο κιβωτιο διπλου συμπλεκτη, βασικα ειναι μια ενιαια μοναδα την οποια σχεδιασε η Punch powertrain

https://punchpowertrain.com/news/punch- ... tellantis/
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Isambard έγραψε:A, γίνεται όλο και καλύτερο. Τι εγγύηση δίνουν; Για το σύστημα αυτό εννοώ.

Στην Γαλλια ξεκινησαν να δινουν 8 ετη σε ολα τα μηχανικα, καμμενοι απο τους ιμαντες που ρουφανε λαδι και τις καδενες στα ντιζελ που τις αλλαξαν με παχυτερες

Εδω οχι ακομα, αλλα εχει 5 σημερα, θα αλλαξει ομως