JBT έγραψε:HF εταιρικό σημαίνει ότι πληρώνουν οι άλλοι για εσένα;
Εάν είναι έτσι...... Πάλι σε κορολα θα ξαναπήγαινα μόνο και μόνο για το θέμα της ησυχίας και της χαλαρότητας....
Μην λέω μεγάλες κουβέντες βέβαια, αύριο θα έχω καλύτερη άποψη πιστεύω
Πέτυχα τύπο με το chr και τον σταμάτησα με τους καφέδες στο χέριμε λέει ότι στην πόλη βλέπει από 2,8 έως 3,9
και εθνική με 130-140 παίζει στα 6 ακριβώς
Ναι, άλλοι πληρώνουν. Με δικά μου λεφτά δεν θ' αγόραζα τίποτε από αυτά.
Θα οδηγήσω την Corolla μόλις βρω τον χρόνο, γιατί πραγματικά μου αρέσει αυτό το αυτοκίνητο, στα χαρτιά τουλάχιστον. Σχεδόν όλα τα χιλιόμετρα που κάνω είναι αστικά και περιαστικά, αλλά σκάνε και 1-2 ταξίδια τον μήνα. Σε αυτά, θα κάνω και την καρδιά μου πέτρα αν είναι αργό...
Χθες είχα ταξίδι κλασικά Πάτρα. Στο πήγαινε, απογευματάκι, χαλαρά μέχρι 150 στο κοντέρ και cc για να κάνουμε και οικονομία στην βενζίνη (βαριέμαι να σταματάω συνέχεια για γέμισμα) ώστε να έχω μπόλικη για την επιστροφή. Στην επιστροφή, η ώρα είχε πάει 6 παρά το πρωί και ο μόνος τρόπος να μην με πάρει ο ύπνος, είναι να το πατήσω -λίγο
- μέχρι την Κόρινθο, είχα μέση 150 χλμ.
Είναι απίστευτο πόσο καλό είναι το μοτέρ του Golf. Με 180 έχεις 4000 στροφές, και ησυχία. Μπορείς σε άδειο δρόμο να πηγαίνεις διαρκώς με τέτοιες ταχύτητες. Αυτό, μάλλον δεν θα μπορώ να το έχω με την Corolla. Θα μου λείψει, αλλά πιο σημαντικό είναι το πώς θα κινείται εντός πόλης, γιατί αυτά τα χιλιόμετρα είναι η πλειοψηφία.

με λέει ότι στην πόλη βλέπει από 2,8 έως 3,9 

των λεγομενων του.

(όχι το αμάξι ε)