Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
JBT έγραψε:HF εταιρικό σημαίνει ότι πληρώνουν οι άλλοι για εσένα;

Εάν είναι έτσι...... Πάλι σε κορολα θα ξαναπήγαινα μόνο και μόνο για το θέμα της ησυχίας και της χαλαρότητας....

Μην λέω μεγάλες κουβέντες βέβαια, αύριο θα έχω καλύτερη άποψη πιστεύω

Πέτυχα τύπο με το chr και τον σταμάτησα με τους καφέδες στο χέρι :lol: με λέει ότι στην πόλη βλέπει από 2,8 έως 3,9 :help: και εθνική με 130-140 παίζει στα 6 ακριβώς

:hmmm:

Ναι, άλλοι πληρώνουν. Με δικά μου λεφτά δεν θ' αγόραζα τίποτε από αυτά. :lipsealed: :s_biggrin
Θα οδηγήσω την Corolla μόλις βρω τον χρόνο, γιατί πραγματικά μου αρέσει αυτό το αυτοκίνητο, στα χαρτιά τουλάχιστον. Σχεδόν όλα τα χιλιόμετρα που κάνω είναι αστικά και περιαστικά, αλλά σκάνε και 1-2 ταξίδια τον μήνα. Σε αυτά, θα κάνω και την καρδιά μου πέτρα αν είναι αργό...
:help:
Χθες είχα ταξίδι κλασικά Πάτρα. Στο πήγαινε, απογευματάκι, χαλαρά μέχρι 150 στο κοντέρ και cc για να κάνουμε και οικονομία στην βενζίνη (βαριέμαι να σταματάω συνέχεια για γέμισμα) ώστε να έχω μπόλικη για την επιστροφή. Στην επιστροφή, η ώρα είχε πάει 6 παρά το πρωί και ο μόνος τρόπος να μην με πάρει ο ύπνος, είναι να το πατήσω -λίγο :svivhaha: - μέχρι την Κόρινθο, είχα μέση 150 χλμ.
:lipsealed:
Είναι απίστευτο πόσο καλό είναι το μοτέρ του Golf. Με 180 έχεις 4000 στροφές, και ησυχία. Μπορείς σε άδειο δρόμο να πηγαίνεις διαρκώς με τέτοιες ταχύτητες. Αυτό, μάλλον δεν θα μπορώ να το έχω με την Corolla. Θα μου λείψει, αλλά πιο σημαντικό είναι το πώς θα κινείται εντός πόλης, γιατί αυτά τα χιλιόμετρα είναι η πλειοψηφία.
:help:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#595894 180 (σταθερά κιόλας), ήτοι +50χλμ/ω από το όριο. :ninja:

Πραγματική απορία: δε σας έρχονται ραβασάκια με τέτοιες συνήθειες;
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε: Είμαι μεταξύ 500Χ

Anonymous Founder έγραψε:Ναι, άλλοι πληρώνουν. Με δικά μου λεφτά δεν θ' αγόραζα τίποτε από αυτά.

Οχι Τζομπαρε για να δεις ποιοι παραγματικα σε νοιαζονται :iconcool:

Ασιμω μα την παναγιά αποψε :x :x :x :x :x :x θα σε περασω 7 φιλτρα Faceapp μπας και σε κατεβασω στα 40 ετη :s_laughat

diplomat έγραψε:Πραγματική απορία: δε σας έρχονται ραβασάκια με τέτοιες συνήθειες;

Ερχονται. Αλλα πανε στην χωρα του Ποτε-Ποτε. Εκει που ειναι δυνατες τετοιες μωτ, φοροι δεν υπαρχουν, τα παιδια πετανε. :s_roses

Ζητα αποδειξεις διοδιων , ο μονος τροπος να διαπιστωσουμε την φερεγκυοτητα :shifty: των λεγομενων του. :s_roses :s_roses
Άβαταρ μέλους
By JBT
#595901 Δεν είσαι φερεγκυος δηλαδή :s_rofl :s_rofl

Πότε με το καλό μιας και το θυμήθηκα; :adminpower: (όχι το αμάξι ε)
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#595906 Μλκ τζομπ δλδ σοβαρά τώρα ακούς τον ΗΦ επί του θέματος;
ΆΛΛΟΙ πληρώνουν λέμε, αλλά κι αν ήταν να πληρώσει αυτός, ΑΛΛΟΣ θα αποφάσιζε :shifty:

Δεν κάνει το αυτοκίνητο για σένα. Στην εθνική καίει τα ίδια με τα άλλα και το CVT θα σου σπάσει τα νεύρα (και τ' αφτιά). Και φυσικά δεν είναι πιο αξιόπιστο από το AISIN της PSA. Ούτε πιο χαλαρωτικό. Για μέσα στην πόλη καλό είναι, σε Auris που το ξέρω, αλλά εσένα αυτό δεν σε απασχολεί.

Και θα σκάσεις 25κ και δεν θα κάνεις σοβαρή οικονομία στα καύσιμα και θα έχεις ψιλομιεχ μοτέρ.

Τα λέγαμε τα γράφαμε
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#595909 JBT, θα έχει πλάκα ν' ακούσεις τον Asimov που θεωρεί επαναστατική τεχνολογία τον ημιάκαμπτο του 308 και το αυτόματο της Aisin. Από μια πλευρά τον καταλαβαίνω, αφού είναι τεχνικά αναλφάβητος, από την άλλη εσύ δεν έχεις λόγο να τον ακούσεις.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#595911 To οποιο αυτοματο της AISIN πλεον νομιζω φτιαχνεται στην Γαλλια και μπορει να μην ειναι οσο αξιοπιστο ηταν. :shifty:

Αλλα ναι, ξερει ο Asimov που σπανιως περναει τις 3000 σαλ ποση φασαρια κανει το CVT :s_tongue καθως και την καθημερινοτητα του JBT

G, στειλε ενα φορτηγο shifty κι απο δω :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#595912 Η φαση ειναι

Βαλε να δεις MomsΟnMoms σε Betamax, ποιο VHS τωρα, το Tetris λιγοτερα πολυγωνα εχει
:shifty: :shifty: :shifty:

Ασιμω παμε Βιεννη με 308 ρε να φαμε κανα φοντυ τυριων, ατσαλακωτοι θα φτασουμε :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#595913 Toyota Corolla scooter edition το απόλυτο αυτοκίνητο

Όλα τα αυτόματα χαλάνε και όλα θέλουν συντήρηση η οποία είναι πάντα ακριβότερη από των χειροκίνητη, ακόμα και μια αλλαγή λαδιού στο κιβώτιο μπορεί να σημαίνει +300 ευρώ.
Να έχεις όμως το αυξημένο κόστος αγοράς και χρήσης αυτόματου και να δουλεύει και όπως το CVT είναι κρίμα αν δεν είσαι κουφός συνταξιούχος άνω των 70.

< >
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#595914 Η νεα Corolla δειχνει εξαιρετικη. Στα ματια μου δεν εχει υπαρξει πιο ομορφη Corolla ποτε!

Ειχα για αρκετες μερες Ολλανδια το τελευταιο Auris σε υβριδικο..μεσα στην πολη και κινουμενος περιξ του Αμστερνταμ ηταν πραγματικα εντυπωσιακο. Με το που πατησε Γερμανια :thumbsdown: ...με το ζορι ανεβαζε χιλιομετρα, καποια στιγμη μου εκανε πλακα ενα Caddy :lol:

Πολυ φασαρια, υψηλη καταναλωση...αποκορυφωμα ο κεντρικος καθρεπτης που τρεμοπαιζε ελαφρα, αλλα τοσο οσο να θολωνει καθε τοσο στα 120km/h :thumbsdown:

Δεν γνωριζω ποσο διαφερει το συστημα στη νεα Corolla, αλλα περαν απο χρηση πολης δεν βλεπω κανενα οφελος στα υπαρχοντα υβριδικα.

Οσο για το CVT, ακομα περιμενω να οδηγησω καποιο που να ειναι απλα αποδεκτο....τραγικο :thumbsdown: