Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Deleted User 1 έγραψε:Χαχαχα αυτό έλεγε χθες κι ο Μπούσο που είμασταν για καφέ. Να δώσουμε κάτι παραπάνω για GTI.

Εγώ ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. :shifty:
Ποτέ δεν βάζω κακιές ιδέες :shifty:
Αλλιώς με το Μπούσο δεν θα πας ξανά για καφέ. :shifty:
ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΣΟ... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#239389 Δεν είναι κλαρινογαμπρός ο Stefan Βusso.....σε κυριλέ χρώμα θα το πάρει να μην δίνει στόχο :ninja:

Εικόνα :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#239394 Μαύρο θα το έπαιρνα. Το οποίο αποτελεί απωθημένο από την εποχή που έβγαινε το 106 GTi και είχα έρωτα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#239405 Ναι.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#239406 ...αμα ειναι να προτεινετε κατι, να το κανετε σωστα... :rtfm: :shifty:

Εικόνα

Εικόνα
picture upload

Εικόνα

Εικόνα

...Peugeot 208 GTI By Peugeot sport, με μηχανικο μπλοκε διαφορικο και διαφορα αλλα καλουδια... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#239413 Ναι και θα πηγαίνει η μάνα μου με αυτό στην παραλία και θα βγάζει από μέσα καρεκλάκια, σπαστές σεζλογνκ, φουσκωτά μαξιλαράκια, καπελάκια, σκατάκια και θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#239419 Εγώ αν ήμουν η μάνα σου δεν θα ξεκολλούσα από αυτό το κάθισμα και γενικά αυτό το εσωτερικό.
Έλα ψήστην....μικρούλι, γλυκούλι, καθίσματα σαν μπερζέρα (έτσι ακριβώς να το πεις), ενεργητική ασφάλεια μπλα μπλα μπλα το παν σήμερα :rtfm:

:lol: :lol: :lol:

Πάντως είναι πραγματικά πολύ ωραίο το εσωτερικό.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#239421 Ναι και μόλις της πω και 25 χιλιάρικα θα με αποκληρώσει πρώτα και μετα θα πάει να πάρει Atos 15ετιας! :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Deleted User 1 έγραψε:Ναι και μόλις της πω και 25 χιλιάρικα θα με αποκληρώσει πρώτα και μετα θα πάει να πάρει Atos 15ετιας! :lol:

ε πες σαν μπερζέρα Chesterfield για αυτό κάνει λίγο παραπάνω :lol:

Ακριβό ρε γμτ :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By elteo
Deleted User 1 έγραψε:Ναι και θα πηγαίνει η μάνα μου με αυτό στην παραλία και θα βγάζει από μέσα καρεκλάκια, σπαστές σεζλογνκ, φουσκωτά μαξιλαράκια, καπελάκια, σκατάκια και θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

Ολα αυτά δηλ πριν τα έβγαζε από το 500; :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#239434 Αμεεεε, όλο το καλοκαίρι το 500αρι την έβγαζε με ριγμένα καθίσματα. Τέλη Σεπτέμβρη σε ένα καλό πλύσιμο που του έκανα πάντα, έβγαζα 3 χούφτες άμμο.