Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#460674 Γιάννη καλοστιφτο και καλοταξιδο. Σου ευχομαι να το ευχαριστηθεις και να το αγαπησεις οσο την Αλφα. Μετα το στρωσιμο επιβαλλεται γρηγορη βολτα προς Σουνιο με επιστροφη απο Καμαριζα και αλλες διαδρομες που μπορω να σου προτεινω. Κερναω καφε Λαγονησι ή παϊδακια Καλυβια
Άβαταρ μέλους
By postruck
Giuseppe Busso έγραψε:Εικόνα

Εικόνα

Μου τις έστειλαν. Έχω πορωθεί... :inlove:

Busso,καλορίζικο!! Τις ζελατίνες πάντα ζητούσα να τις βγάλω εγώ,μειώνεις τις πιθανότητες για κάτι..."μεταχειρισμένο" :iconcool:
Μου αρέσει ο πωλητής που προσπαθεί για το κάτι παραπάνω,μπράβο του! Μάλλον εκεί στην seat το έχουν,γιατί και το 2009 που πήρα το altea,το είδα στην εθνική φορτωμένο στην αυτοκινητάμαξα και σε 2 ώρες με πήρε τηλ. η αντιπρόσωπος να πάω να το δώ απο κοντά πριν το ετοιμάσουν.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#460712 Και στου κολλητού μου το Ibiza έτσι κάνανε. Μόλις ήρθε αντιπροσωπεία, του είπανε να πάει να το δει.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Giuseppe Busso έγραψε:
Καλημέρα. Κάνε υπομονή, το έχεις αποκτήσει ήδη και είναι δικό σου.
Είναι μια εξαίρετη παιχνιδομηχανή.
Enjoy it ❗❕
Απόλαυσέ το φωτογραφικά πριν έρθει στα χέρια σου. Μην ξεχάσεις να βγάλεις τις ζελατίνες. ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ !!!

Αυτό μου έγραψε ο άνθρωπος της Seat στο μήνυμα. :lol:

Δεν ξέρω αν ειναι πολιτική της εταιρίας αλλα κάποια πράγματα μετράνε !
Μπράβο τους αν ειναι πολιτική τους , μπράβο κ στον ίδιο σαν πωλητή !
Είτε ειναι αγάπη του είτε δουλειά του το αυτοκίνητα , το μήνυμα αυτο σε κανει να αισθάνεσαι όμορφα !
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#460800 Μερικά πράγματα δεν κοστίζουν καθόλου, αλλά κανείς "δεν έχει χρόνο να τα κάνει". Μπράβο στον πωλητή και από μένα.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#460807 Μπράβο του. Είναι το service (όχι του αυτοκινήτου :iconcool: ) που λέμε...
Μπορεί να το κάνει, μπορεί κ όχι. Αλλά κάνει καλή εντύπωση κ τη διαφορά από τους αδιάφορους πωλητές :)
Άβαταρ μέλους
By g8777
#461771 Γιόκα μ δεν βλέπω καλά, 8777 είναι η πινακίδα;;;
Καλορίζικο μπουσσινιο, καλοστριφτο και αμόλυντο μέχρι να σβήσει ο ήλιος. :thumbsup:
Είδες τι έχανες; :shifty: