) έχω πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα διαφόρων fora για το αυτοκίνητο ώστε να πάρω κάποιες αποφάσεις για την οριστικοποίηση της παραγγελίας.Αυτή τη στιγμή φαίνονται πιθανές οι ακόλουθες αλλαγές:
- Ζάντες RS Spyder 20'' που μου αρέσουν περισσότερο

ή ενδεχομένως τις Sport Design 20'' που είναι φτηνότερες αλλά μου αρέσουν λιγότερο (πολύ "ασημί" και επίσης κάπου σε 3D με χαλάνε, κάνουν ένα "βαθούλωμα" στο κέντρο)

αντί για τις Turbo 19'' που είχα αρχικά επιλέξει

με τη λογική ότι, αφού το αυτοκίνητο θα κινείται 95%+ σε άσφαλτο, ας πάρουμε αυτό που είναι καλύτερο για άσφαλτο και ως αντίδοτο στην κάπως πιο "αποκομμένη" αίσθηση που διαβάζω για την αερανάρτηση στην άσφαλτο.
Για το χώμα (που παραμένει σημαντικό) είτε θα μείνω στις 20'' με all-season λάστιχα και θα βασιστώ στο αυξημένο sidewall σε σχέση με το τωρινό μου αυτοκίνητο (+2 cm), την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και την ακόμα πιο αυξημένη λόγω αερανάρτσης σε off-road mode, είτε, αν δω ότι αυξάνει η όρεξή μου
ένα σετ 18'' με πιο ζόρικα M+S λάστιχα. Σημαντικά αυξημένο κόστος όλες αυτές οι επιλογές αλλά στη λογική των λιγότερων συμβιβασμών.Εξάλλου αποφάσισα να κάνω οικονομία
και να μη βάλω τελικά το Sport Chrono διότι τα περισσότερα απ΄όσα έχει (αλλαγή κόφτη, αλλαγή απόκρισης στο γκάζι) και ακόμα περισσότερα θα τα πάρω αργότερα με ένα "σκαλισματάκι"
που ήταν έτσι κι αλλιώς στο πρόγραμμα
Α θα βάλω και smokers package (τιμή ευκαιρίας €88
) παρότι δεν καπνίζω, για να έχω αυτό:
αντί για αυτό

(εκτός και αν είμαι με παρέα με εργάτη