Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Deleted User 1 έγραψε:Καλάααααα...μη ζηλεύεις όμως όταν πάρω το Cupra ME αισθητήρες ΚΑΙ κάμερα. :s_bye

Εγώ στο εύχομαι ειλικρινά να το πάρεις και ας είναι και άνευ.
Δεν με απασχολούν τόσο πολύ αυτά.
Εγώ πορώθηκα με τον κινητήρα, με την ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω και το όλο σπορ του πράγματος.

Εξάλλου το έχουμε να ανταμώνουμε με κοινά αμάξια, όπως η 147, τα 500ρακια και τα SUV :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Πάντως η κάμερα δείχνει γαμώ τις φάσεις. Και γλιτώνεις το εκνευριστικό μπιπ-μπιπ.
Είναι το pre-fl μοντέλο αυτό.
Η κάμερα είναι κρυμμένη στο σήμα πίσω.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Zeus έγραψε::iconcool:
https://youtu.be/Bqv9GdiFQUg

Εντυπωσιακό.
Από τα αλογόνου της 147 στα Full LED του Leon. Τεράστιο χάσμα. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#459955 Άλλο επίπεδο τα xenon / led. Νομίζω ότι πρέπει πλέον να γίνουν υποχρεωτικά σε όλα τα οχήματα. Η ασφάλεια που προσφέρουν είναι πολύ μεγάλη.

Μπούσε μόνο το dsg έλειπε. Δεν μπορώ να σκεφτώ οτιδήποτε άλλο από αυτόματο κιβώτιο πλέον. Ευκολία σε όλα με υπέρτατη άνεση. Αστραπιαίες αλλαγές, τα κάνει όλα μόνο του.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Kon5 έγραψε:Άλλο επίπεδο τα xenon / led. Νομίζω ότι πρέπει πλέον να γίνουν υποχρεωτικά σε όλα τα οχήματα. Η ασφάλεια που προσφέρουν είναι πολύ μεγάλη.

Μπούσε μόνο το dsg έλειπε. Δεν μπορώ να σκεφτώ οτιδήποτε άλλο από αυτόματο κιβώτιο πλέον. Ευκολία σε όλα με υπέρτατη άνεση. Αστραπιαίες αλλαγές, τα κάνει όλα μόνο του.

Ίσως έχεις δίκιο. Αν σου πω όμως ότι με φοβίζει η αξιοπιστία του;
Ακόμη το σκέφτομαι μήπως έκανα λάθος.
Από την άλλη διαβάζω σε διάφορα περιοδικά αγοραστές Porsche να διαμαρτύρονται στην εταιρία για την απουσία χειροκίνητου κιβωτίου σε σπορτίφ εκδόσεις της 911 και εν τέλει αυτή να τους κάνει το χατήρι.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Giuseppe Busso έγραψε:
Kon5 έγραψε:Άλλο επίπεδο τα xenon / led. Νομίζω ότι πρέπει πλέον να γίνουν υποχρεωτικά σε όλα τα οχήματα. Η ασφάλεια που προσφέρουν είναι πολύ μεγάλη.

Ίσως έχεις δίκιο. Αν σου πω όμως ότι με φοβίζει η αξιοπιστία του;
Ακόμη το σκέφτομαι μήπως έκανα λάθος.
Από την άλλη διαβάζω σε διάφορα περιοδικά αγοραστές Porsche να διαμαρτύρονται στην εταιρία για την απουσία χειροκίνητου κιβωτίου σε σπορτίφ εκδόσεις της 911 και εν τέλει αυτή να τους κάνει το χατήρι.

Aμα θες μεγιστη οδηγικη ευχαριστηση, το χειροκινητο στα vag ειναι μονοδρομος...Απο την στιγμη που ΟΥΤΕ στο sport Προγραμμα κρατανε σχεση στον κοφτη, ουτε απενεργοποιειται το μπουτον του Kick down στο πενταλ γκαζιου, αλλα ουτε και κανει οποιαδηποτε αλλαγη του ζητηθει, εαν πχ φρεναρεις δυνατα σε κατσαρο οδοδστρωμα και μπει το ΑΒS.

Τα DSG/S-Tronic ειναι για ανεση, για αγχωλυτικη οδηγηση. Για σπορτιφ αναζητησεις...ΔΕΝ.

Ουδεμια σχεση φυσικα με τα PDK της Porsche. Eκει η σπορ λειτουργια ειναι πραγματικα σπορ...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#459985 Δεν έχω δοκιμάσει DSG σε γρήγορη οδήγηση, οπότε δεν ξέρω.
Ούτως ή άλλως είναι εντελώς φιλολογική η συζήτηση πλέον.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#459991 Η αλήθεια είναι ότι εκεί που λέει το dsg είναι στο προσπέρασμα, απλά σημαδευεις, πατάς γκάζι και απογειώνεται. Στην πραγματικά σπορ οδήγηση και με μικρές ταχύτητες είναι εκνευριστικό.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#460027 Εγώ πάλι βολεύτηκα πολύ και σε μικρές ταχύτητες και σε σπορτιφ συμπεριφορά.
Απλά θέλει να μάθεις τα χουγια του και το βύθισμα στο γκαζι που αλλάζει ή όχι ταχύτητα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#460039 (Φίλος μου πάντως με Scirroco, όταν βαρέθηκε το μηχανοκίνητο, έβαλε μετά retrofit dsg...)

< Note >