Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#61310 Ναι το έχω δει αυτό, είναι το μοναδικό που υπάρχει ...τι στο διάλο, ΤΟΣΟ καλά είναι τα 1.6Τ, ή δεν έχουν πουλήσει καθόλου ? :dizzy:

Το Insignia μου αρέσει οπτικά μέσα-έξω, από πλευράς επιδόσεων είναι κάτω από την Alfa αλλά γενικά πολύ σβέλτο, ενώ αντίθετα από πλευράς κατανάλωσης είναι πιο οικονομικό (λιγότερο όμως από όλα τα υπόλοιπα). Σε κάθε περίπτωση από το CX7 θα είναι καλύτερο. Η κουπεδογραμμή πίσω χαμηλώνει πολύ την οροφή για τους πίσω επιβάτες (ίδιο πρόβλημα με το CC), αλλά δεν είναι και τόσο critical αυτό.

Και κοιτώντας λίγο στα fora, δεν έχω δει πολλές αναφορές σε χοντρά προβλήματα, όλοι φωνάζουν για το AFL που δεν δουλεύει σωστά, και κάποια άλλα ψιλολοϊδια, όχι κάτι σοβαρό. Αν πάντως έχετε εμπειρίες σχετικά με το Insignia (ή κάποιο άλλο εξ'αυτών που ανέφερα), παρακαλώ μοιραστείτε τις μαζί μας :)
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#61321 Αμα πας σε insignia να πας σε 5θυρο.Κατα τα άλλα δεν έχω ακούσει τίποτα για βενζινοκινητηρες.Με τα diesel της οπελ ακουω μερικα παραπονάκια ,αλλα όχι κατι ιδιαίτερο.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#61335 μονο που δεν θα πειραξεις το μοτερ στο οπελ....
αν κρινω απο τα corsa opc, δεν ειναι για να του βαλεις χερι
ουτε καν προγραμμα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
The Ace έγραψε:Ναι το έχω δει αυτό, είναι το μοναδικό που υπάρχει ...τι στο διάλο, ΤΟΣΟ καλά είναι τα 1.6Τ, ή δεν έχουν πουλήσει καθόλου ? :dizzy:

Το Insignia μου αρέσει οπτικά μέσα-έξω, από πλευράς επιδόσεων είναι κάτω από την Alfa αλλά γενικά πολύ σβέλτο, ενώ αντίθετα από πλευράς κατανάλωσης είναι πιο οικονομικό (λιγότερο όμως από όλα τα υπόλοιπα). Σε κάθε περίπτωση από το CX7 θα είναι καλύτερο. Η κουπεδογραμμή πίσω χαμηλώνει πολύ την οροφή για τους πίσω επιβάτες (ίδιο πρόβλημα με το CC), αλλά δεν είναι και τόσο critical αυτό.

Και κοιτώντας λίγο στα fora, δεν έχω δει πολλές αναφορές σε χοντρά προβλήματα, όλοι φωνάζουν για το AFL που δεν δουλεύει σωστά, και κάποια άλλα ψιλολοϊδια, όχι κάτι σοβαρό. Αν πάντως έχετε εμπειρίες σχετικά με το Insignia (ή κάποιο άλλο εξ'αυτών που ανέφερα), παρακαλώ μοιραστείτε τις μαζί μας :)

Πολύ καλύτερο το Ford σε σχέση με το Opel από άποψη οδικής συμπεριφοράς!
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
REALZEUS έγραψε:
The Ace έγραψε:Ναι το έχω δει αυτό, είναι το μοναδικό που υπάρχει ...τι στο διάλο, ΤΟΣΟ καλά είναι τα 1.6Τ, ή δεν έχουν πουλήσει καθόλου ? :dizzy:

Πολύ καλύτερο το Ford σε σχέση με το Opel από άποψη οδικής συμπεριφοράς!

Στην ανανεωμενη εκδοση του παντως το Insignia εχει καταρχας σημαντικα οικονομικοτερο 1.6 Τ κινητηρα (ο προηγουμενος 180αρης 1.6Τ ηταν αρκετα βενζινοβορος) και χωρις να υστερει σε επιδοσεις συνολικα, σε σχεση με τον απερχομενο, χαρις τον αμεσο ψεκασμο, αλλα και βελτιωσεις στην αναρτηση και συστημα διευθυνσης.
Οπερ και η οποια ψαλιδα συγκριτικα με την καλυτερη οδικη συμπεριφορα που ειχε το Mondeo, θα εχει πλεον μειωθει...

http://www.autoexpress.co.uk/vauxhall/i ... idi-review
Άβαταρ μέλους
By The Ace
REALZEUS έγραψε:Πολύ καλύτερο το Ford σε σχέση με το Opel από άποψη οδικής συμπεριφοράς!

Προφανώς, γι'αυτό και αρχικά το είχα πιο πάνω στη λίστα. Δυστυχώς η πραγματικότητα διαφωνεί μαζί μου αφού 1.6Τ δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα (ενώ atmo 1600-1800αρια υπάρχουν), για καινούριο προφανώς δεν παίζει, οπότε το έβγαλα από τη λίστα.

Πιθανότατα μέχρι αύριο θα έχω κλείσει τη συμφωνία για το CX7, τους πάω με σειρά προτεραιότητας τους πιθανούς αγοραστές για να είμαστε τυπικά σωστοί, και ΣΚ μάλλον θα κάνω μια γύρα για να τα δω όλα (όσα είναι κοντά μου τουλάχιστον).

Edit: δυστυχώς, ένεκα και των δυσάρεστων εξελίξεων που έχω αναφέρει αλλού, περιορίζομαι ακόμα περισσότερο οικονομικά (γιατί μπορεί να χρειαστούμε σημαντικά χρηματικά ποσά τους επόμενους 2-3 μήνες), οπότε τελικά τα 10Κ θα είναι και το ταβάνι για το καινούριο....
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#61369 Νομιζα οτι γινεται αναφορα για καινουργιο... :sorry:

Για αυτο και υποστηριξα ενδεχομενη αγορα του ανανεωμενου Insignia.

Σε μτχ δεν θα το επελεγα, αφενως γιατι -οπως ειπα και πριν- ο 1.6 Τ/180 ειναι βενζινοβορος, και αφετερου, σε επιπεδο οδικης συμπεριφορας, ουτε ευχαριστη αισθηση παρεχει, αλλα και γενικοτερα δεν εμπνεει για να κινηθεις γρηγορα. Ο ανταγωνισμος του -απερχομενου παντα- ειναι καλυτερος συνολικα.

Το mondeo προφανως ειναι μια πολυ ελκυστικη περιπτωση σε 1.6Τ παροτι δεν ηρθαν αρκετα στην χωρα, και αρα οι δυνατοτητες πχ σε χρωματικες ή επιλογες εξοπλισμου θα ειναι ιδιαιτερα περιορισμενες
Κατα τα αλλα υπαρχουν και τα Passsat, Mazda6, Peugeot 407, ως ενδιαφερουσες εναλλακτικες... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#61372 Αφού είναι τέτοια τα οικονομικά γιατί δεν κοιτάς κάτι από την μικρότερη κατηγορία με χώρους?
Κάτι τέτοιο για παράδειγμα :

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5886970/
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
NickTG έγραψε:Αφού είναι τέτοια τα οικονομικά γιατί δεν κοιτάς κάτι από την μικρότερη κατηγορία με χώρους?
Κάτι τέτοιο για παράδειγμα :

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5886970/

Πανεμορφο το estate... :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#61381 μπορει και 20αρια...

οπως το αστρα. να κραταει ΚΑΛΑ, γερα, βεντουζα
και να ερχονται ολα τα βλαχαδερα και να φωναζουν : τρενο το εργαλειο, τρενο.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#61383 Ακριβα στην αγορα τους ομως,για αυτο το λεω

ταπαταπαλκ!
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#61388 Έχω πετύχει μερικά με τις έξτρα 20αρες.
Θα ήθελα να δω αντίδραση όταν τους έλεγαν τιμή για λάστιχα.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#61389 Δεν έχουν αντίδραση γιατί όταν είσαι |λογοκρισία| και φανταγμενος δεν επικοινωνεις με την πραγματικότητα