Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Zorz
apav έγραψε:Scotch είσαι σίγουρος ότι σε συμφέρει να έχεις δικό σου αυτοκίνητο και όχι να νοικιάζεις για 1 μήνα; 25/ημέρα είναι η ενοίκιαση, αλλά θα σου βγει πολύ πιο φτηνά εάν το πάρεις για 1 μήνα.

25 μπύρες/ημέρα βρίσκεις να νοικιάσεις μόνο κανένα i10 ή βανάκι Berlingo. :hmmm:

Scotch έγραψε:Βόρεια είμαστε μερακλήδες με τη συντήρηση των αυτοκινήτων μας :s_tongue

Αλλιώς σαπίζουν στη κυριολεξία... :lol: :lipsealed: Το τι έχουν δει τα ματάκια μου εδώ πάνω δεν περιγράφεται, λέω να ανοίξω νέο thread με θέμα rustspotting :help:

EDDIE_147 έγραψε: :s_bye

Αν είναι να κάνει τη μακακία, να τη κάνει σωστά δίνοντας 1-2 χιλιάρικα παραπάνω για να πάρει Brera, όχι τη GT. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Zorz έγραψε:25 μπύρες/ημέρα βρίσκεις να νοικιάσεις μόνο κανένα i10 ή βανάκι Berlingo.

Πτωχεύσατε κι εσείς; Πάνε οι λίρες; Με αλκοόλ πληρώνεστε, όπως οι ναυτικοί τον μεσαίωνα; :lol:

Zorz έγραψε:Αν είναι να κάνει τη μακακία, να τη κάνει σωστά δίνοντας 1-2 χιλιάρικα παραπάνω για να πάρει Brera, όχι τη GT.

:hmmm: Θα έλεγα ότι η GT είναι πιο ενδιαφέρουσα οδηγικά.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#128656 zorz μίλησε για "οικογενειακό", οπότε πρέπει να χωράει φυσιολογικός άνθρωπος και όχι χόμπιτ στο πίσω μέρος.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
mirage έγραψε:Γενικα ειναι ψιλοτελειωμενη και αμφιβαλλω αν εχει μονο 130κ μιλια αλλα νταξει.

αντώνις-τημ.κο.γιουκέη :help:

EDDIE_147 έγραψε:zorz μίλησε για "οικογενειακό", οπότε πρέπει να χωράει φυσιολογικός άνθρωπος και όχι χόμπιτ στο πίσω μέρος.

Δεν ξέρω τι χώρους έχει η άκαμπτη, αλλά έχω κάτσει και πίσω σε GT και "οικογενειακό" δεν το λες ούτε με σφαίρες. Βασικά ο άνθρωπος απέρριψε το πολύ πιο άνετο 406 κουπέ λόγω απορτιάς πίσω, οπότε τζάμπα μιλάμε.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#129802 Με αυτά που διαβάζω λέω να μείνω με το Golf που τουλάχιστον ξέρω ότι παίζει να μου μείνει το DSG στο χέρι παρά να φέρω αυτοκίνητο απο Αγγλία. :lol:

Πρόταση.....κανένα Honda Accord?

π.χ http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... &logcode=p

έχει τα μίλια του αλλά είναι του 08, φορτωμένο με έξτρα και 150 αλογάκια δεν τα λες άσχημα :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
bill33 έγραψε:180000 miles?

Ήταν ταξιδιάρης ή πωλητής ο ιδιοκτήτης :lol:

Άσε που Honda είναι, δεν σπάει δεν χαλάει και έχει full service history οπότε υποθέτω ότι το συντηρούσε κανονικά, το μεγάλο ατού σε σχέση με αυτά που διαβάζω είναι ότι έχει λίγα χρόνια σκουριάς πάνω του :lol:

Τέσπα παράδειγμα ήταν, στα 3-5000 βρετανικά έχει πάρα πολλά.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#129807 Κι επανέρχομαι με άλλη πρόταση...

Lexus δέρνουμε?? :lol:
http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... &logcode=p

V6 πισωκούνα, 200 αλογάκια, οικογενειακότατο, 3800 λιρόνια :hmmm: