markvag έγραψε:dimik έγραψε:
Για να ξέρω τι να κοιτάξω τώρα που θα κατέβω στο πάρκινγκ
Sorry, τώρα το είδα...
Πιστεύω να ξέρεις ότι έχει βγάλει αρκετά προβλήμα, ανεξάρτητα αν το δικό σου είναι ΟΚ (και σου εύχομαι να παραμείνει). Μέχρι και εργαζόμενος στην αντιπροσωπεία μου το είπε (κατά λέξη: Αυτά με τα 2 τούρμπο, μην τα πάρεις καλύτερα... έχουν προβληματάκια, τον ρωτούσα για μετάχειρο...)
Έχουν βγάλει αρκετά πρόβλημα γιατί εκτός ότι πούλησε πάρα πολύ πήγαινε και ο κάθε καημένος και έβαζε σκάστρες, φίλτρα, προγράμματα κλπ πηγαίνοντας το στα 200 άλογα και σκίζοντας το. Φυσικά αργά ή γρήγορα άρχιζαν τα προβληματάκια και έτρεχαν σε προγραμματιστές και αντιπροσωπείες.
Για σβέλτος και ασφαλής ανθρωπομεταφορέας ήταν όταν πρωτοκυκλοφόρησε πολύ μπροστά απο τον ανταγωνισμό, φυσικά τώρα έχει ξεπεραστεί.
Τα προβλήματα που εμφανίστηκαν σε αυτοκίνητα χωρίς μετατροπές και με νορμάλ συντήρηση νομίζω είναι σε πολύ λογικά πλαίσια αν εξαιρέσεις τα αυτόματα κιβώτια και σίγουρα πολύ καλύτερα από π.χ κάτι Megane.
Κι εγώ ψάχνω να το αλλάξω τώρα που πλησιάζω τα 100.000χλμ αλλά κοίταζα π.χ για BMW 3άρα και στο bmw forum πάλι για προβλήματα διάβαζα, δεν σημαίνει ότι θα με αποτρέψει από το να την αγοράσω.

Δυο εναλλακτικες, απο δυο περιπτωσεις για το καθε μοντελο: